Пъзели 65

• 24 418
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Такива са сладури бебоците, а като пораснат какви стават... Мойта яко влиза в пубертета, вкъщи е забавно. Понякога са като диви кози.

Ето това китайче яко ме измъчи, не се сещам скоро пъзел така да ми е давал зор. Много красив, но доста труден се оказа.

# 31
Той си и после и изглежда труден:)

Тони, налял е бузки бебчо❤️
Хепи, сложих само 1 от 500 части за лежерните вечери:)

# 32
  • София
Тониииии ще му изям бузите Simple Smile станал е човек. Георги за сефте се обърна горе долу около 4 месец и малко след това падна, та да си лази там да не го мислиш Simple Smile
Имам поръчка от озон без пъзели Simple Smile ама си купувам оттук оттам. Онзи ден докато пътуваме и ровя из фейса и хванах някакви от една група на втората минута. Един за мен един за Веси Simple Smile

# 33
Къща през пролетта - Schmidt

Направих снимка сега на тъмно, че утре започва работната седмица и няма да имам настроение. На предишния Шмид, който редих, парченцата влизаха много стегнато едно в друго, а този беше с мноооого хлабава сглобка, по-хлабава и от най-евтиния Трефл, който съм купувала. Освен това, парчетата от рамката бяха като нащърбени - и то не едно-две, а всяко трето беше така:

Картинката иначе беше хубава и лесна за редене и поне добрата пресовка на картона се е запазила. Но другото ме разочарова малко.

# 34
  • Варна
Аз също го имам този и скоро мисля да го отворя. Ще ми е интересно да видя дали и моят е така.

# 35
Аз преди месец го редих и да, сглобката наистина е една идея по-хлабава, но пък мен това много ме зарадва. Стегнатата сглобка е единствения минус на марката за мен, основно заради развалянето парче по парче, за да не се нараняват.
Нямаше го обаче това нащърбване на крайните парченца, качеството си беше супер.

Тони, прекрасен е малкия бузанчо, пу,пу Two Hearts

# 36
О, Тони, голяма прелест сте, иска ми се да го намачкам през монитора Heart Eyes

Следващото ни инстаграм състезание по всяка вероятност ще е на 30.06, а пъзелът, който избрахме е този - https://www.ozone.bg/product/500-disney-princes/
Някой беше предложил да наредим някой с Дисни и това беше избрано.

Видях, че има нови пъзели в озон, но бях повече изнервена от проблема с категориите. Така или иначе и двете марки ги отбягвам заради качеството.

Golden Age of Disney
Bag D 1500 части
Trefl Prime

# 37
Тони, страхотен е този Бузан. Да му изядеш бузките сладки.
Един Galison от мен, много приятен за редене. Само накрая зеленото между нещата беше на проба грешка, но бяха малко части

А един колега се е абонирал за secret book. Всеки месец получава кутия с книга изненада и още някакви неща вътре. Този месец имало и пъзел и ми го подари, защото той не реди. Ето го и него, интересен изглежда

# 38
Дано да е добро качество, защото картинката е яка:)

# 39
Нямаше го обаче това нащърбване на крайните парченца, качеството си беше супер.

Значи поне това с нащърбването явно е било единичен случай. За сглобката - можеха да я поразхлабят малко наистина, но сякаш сега пък идва твърде хлабава.

# 40

Минус две парчета 😂. Обърнах цялата стая и нямаше и следа. Както и да е, преживях ги бързо.

# 41
Много хубав пъзел на Бухти с Бамби .

Пуке , като начинаещ , не ти ли беше много труден този пъзел за редене , с толкова много елементи ?

# 42
Много хубав пъзел на Бухти с Бамби .

Пуке , като начинаещ , не ти ли беше много труден този пъзел за редене , с толкова много елементи ?

Неее, даже тези са ми по-лесни. Малко на тея червени и жълти флагове забих, ама се оправих. Иначе лицата на героите бяха най-лесни и напасвах по тях другите неща

# 43
Puke123, Butterfly, щях да ви казвам за този пъзел на Шмид с къщата, че според мен е много подходящ за начинаещи, които искат да редят нещо от 1000 части. Сортира се много лесно, има отчетливи разграничения и дори дърветата се редят бързо заради разнообразните форми на парчетата. Единствено покривът беше маааалко по-досаден. Но като цяло ми се видя много лесен, щом го наредих за един ден, а обикновено редя два дни тези с 1000 части.

Скрит текст:

# 44
  • София
Днес вместо да харча пари за храна, обедната почивка отидох до панаира на книгата. И по темата мога да се изфукам с много яка картинка за 15 лв, за качество обаче не разчитам

Общи условия

Активация на акаунт