Пъзели 65

• 26 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Страхотни дечица си имаме в темата! Heart Eyes

Аз, като няма Дядо Коледа, се утеших с трима "амиговци" Joy

# 616
Ravensburger, 1000 части🧩

# 617
Благодаря на всички за пожеланията! Heart
sali, този път наборката си имаше помощничка, така че и аз приемам похвалата Grinning
HighSpeed, скоро ще наминавам повече, "почерпих" се за рождения ден с 6 пъзела, така че първо на вас ще ги покажа като ги наредя Heart Eyes
vox, много ти благодаря за комплимента „безсрамно млада“, аз от време на време се чувствам вече мнооого голяма, направо ми оправи деня. Heart

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 11:23 от Bella98

# 618
Аууу, какви хубави тези деца, ПУ, ПУ. Heart

# 619
  • София
Всички дечица са страхотни да са Ви живи и здрави!

Днес, моят първокласник на есен, беше с мен в работата и докато навърташе обиколки при колегите,седна и нареди това чудо, пък после ги викаше един по един да ги изпита кой герой от кое детско е.

Магията на Дисни, Trefl, 300 части

# 620
  • София
gurgolina,  няма да издържа изпита Joy Шест знам  по име, и още 3-4 познати физиономии.

# 621

Първият ми Yazz Simple Smile Много жалко, че липсва една част, може и аз да съм я изгубила, понеже съборих едната кутия, в която сортирах. Като качество ми хареса много, вклини се в моя топ 3. Точно като Enjoy, реди се лесно заради хубавото изрязване и има много приятна повърхност. Дано другите два техни, които си взех, да нямат липси.

# 622
Разкошно коте! Трябва да я пробвам тази марка, щом е като Enjoy.

# 623
  • София
sali, освен една колежка, която ги знаеше всички, другите познаха по-малко и от теб.  Joy

Този пъзел го редих 2 седмици, но с това излизане навън вечер, никакво време не остава.

Нежни цветя, Cherry pazzi, 1000 части

# 624
  • София, България
Аз знам всички, освен 4, като от тях две ги знам откъде са, но не знам как се казват.

Абе не ви ли се струват скъпи пъзелите в озон и то от много време? Сигурно последното хубаво намаление беше за миналия черен петък, след това дори за Коледа беше слаба работа.

# 625
Аз не купувам и не съм обръщала внимание. По принцип всичко ми се струва много скъпо Rolling Eyes

И аз само на 4 не мога да кажа имената на прима виста, ние го имаме този пъзел и много си го харесваме, но моята първокласничка на есен не го е редила сама досега, все чака някой да й помогне.

# 626
  • София, България
Как се казва пъзелчето да го сложа в Любими ако го има в озон?
Сигурно аз сама ще си го редя, защото Джо е на съвсем друга планета в момента.
От 2 месеца е на тема химия, първият месец прекара или на море на плажа или в банята да бърка разни съставки и да пресипва в чаши и капачки. После й падна зъб и феята на зъбките й донесе 200 химически експеримента с лаборатория и стана страшно. Вече иска да ходи в НПМГ, въпреки че й се струва глупаво такова хубаво училище да е в гората. Joy (има дървета на спирката на ГТ).

# 627
Хехе, много яко. Нека се забавлява:)

И на мен ми се струват високи цените и няма хубави намаления, затова купувам от другарчета в групата.

# 628
  • София
Мона Лиза, за този ли питаш или за страхотния котак?

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-300-chasti-magic-of-disney/

# 629
  • София, България
Мона Лиза, за този ли питаш или за страхотния котак?

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-300-chasti-magic-of-disney/
За този, благодаря!
Котето е уникално, но аз такива трудни пъзели, както всички знаете, не мога да редя.

Общи условия

Активация на акаунт