Пъзели 65

• 26 911
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Честит Рожден Ден, Bella98! Желая ти много здраве и щастие!

Национален парк Йосемити, Trefl Prime, 500 части

# 601
И мечока е готов. Кой иска да го вземе? Аделка, благодаря

# 602

Tree of Life, 1000 части
Enjoy

Дървото на живота! Реди се почти, като в живота. С малко зор и много наблюдателност.  Sweat Smile
Но определено е обсебващ. Не пипнах нищо в нас, докато не го наредих.

# 603
Какъв красив и необичаен пъзел, Vox! Животните са вплетени много интересно Simple Smile

# 604
  • София
И мечока е готов. Кой иска да го вземе? Аделка, благодаря

Аз бих го взела. Ще пиша л.с.

# 605
"Рилски манастир" от 1000 части на Black sea

Малко нетипично се разсейвах на този пъзел, защото гледах паралелно Олимпиадата. Иначе беше много приятен и се редеше сравнително бързо. Black sea продължават да не са ми от любимите, но този пъзел и "Вълшебни цветя" спасиха положението да не се отрека напълно от тази марка. Поне нямаха наранени парчета, както някои други техни, които бях редила. Я уж от една и съща серия, правени в една и съща държава...явно от партидите зависи.

# 606
Delta_12, много ме изненадваш с това мнение за Black sea. Редила съм доста на марката, включително и 4 пътуващи са минали през мен и всички са били със супер качество. Много неприятно, че така се е случило при теб.

Скрит текст:
За Олимпиадата...аз пък вчера, толкова се бях вглъбила в реденето на Дървото на живота, че забравих да гледам мача между Джокович и Алкарас. Епичен е бил! Съжалявам за младежа, но аз съм фен на Джокович и супер се зарадвах, като разбрах от новините, че е победил.Браво!Браво!Браво!

Снощи реших да търся този пъзел, който е много стар тираж и отдавна е изчерпан навсякъде.

И представете си, каква беше изненадата ми, като излезе наличен и то не в ebay, amazon и т.н., ами в магазин Дундьо. Направо се разсъних, като успях да завърша поръчката. Satisfied Имаше и други невиждани пъзели на Cobble Hill и си викам ще ги шашна момичета в темата, като им кажа. Е, днес ме изненадаха(не много) от магазина, че артикула не бил наличен и съжалявали и т.н. и т.н.
Да им имам своевременната актуализация на наличността!

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:19 от vox

# 607
И аз съм голям фен на Джокович, а мачът беше...нямам думи. Накрая имах чувството, че трябва да ми дадат поне едни златни обеци и на мен, защото играх всеки удар от първия сет с тях. Smile В края на втория сет се наложи да изляза и ме хвана голям яд, но ги следих онлайн. Алкараз също ми е симпатичен, дано има шанс на следващите Олимпиади.

А Black sea - просто мисля, че нямам късмет с тях. Бях си взела "Мечтай с мен" с идеята, че дори може да го сложа на стената и още докато разравях частите видях една дефектна и посърнах.

Чудих се извесно време дали да не пиша на Озон, но после се отказах от това да го окачвам и така си остана. Ако някой го иска - подарявам го.

# 608
  • София, България
Аз по принцип не харесвам много, много Блек сий, без да са ми направили нищо. Просто повечето картинки не ги харесвам и отделно гледах до тотално втръсване Албени и ръченици и т.н. по групите и в резултат имам сега едно такова недобро чувство към марката.

# 609
New generation 1000 Castorland

Този отколко време само си чака реда...
И при все, все още много ми хареса.

# 610
  • София
Аз минавам да се отчета, че още съм жива. Не редя, освен детските със Зори (отново благодаря на Бухтичка, Хепи и Евето за пъзелите). Тя много е задобряла, а някои пъзели явно ги е наизустила, защото ги реди изключително бързо, докато ако е нов пъзела ѝ трябва повечко време да се ориентира.

Скрит текст:
Явор е станал страшен дундьо. Вече е 8 кг на почти 4 месеца, а за сравнение сестра му беше малко под 9 кг на годинка. Просто не знам как ще ми изкара кръста докато проходи.
Като цяло сме добре, аз само все намирам да се тревожа за едно или друго, та чакам септември-октомври с нетърпение, че да пусна Зори на ясла и малко да ми олекне поне през деня.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 06:53 от Eleyn

# 611
  • София
Страхотен бузан е и Явор, аз трябва да мина че имам една рокля за Зори Wink няма само пъзели я да получава. Аз още си почивам, като отворя пъзел и вечно някой обикаля да зяпа . Този е от тази сутрин, тренирам редене без картинка Simple Smile

# 612
Eleyn, супер си е Явор Heart Eyes
Аз си спомням и предния път спомена теглото му и още тогава исках да кажа, че и малката Бухтичка беше същата, но си влязох в приложението да погледна точно на неговите месеци колко е била, а то взе, че ми затри всички данни Satisfied Но беше огромна и цялата в гънки Grinning

Като съм отворила дума за нея
Скрит текст:

The Journey of Thousand Miles
13 500 части
Trefl Prime

С любезното съдействие на Аделка, редих го месец и половина общо, повече от Дисни-то, което ми отне месец. Та една идея по-труден е, но пак е много приятен. Чакам новите Диснита сега Smiley

# 613
И моето беше едро бебе, но после се издължи:) Като цифри помня 9 кг на 6 месеца 😁
Прекрасни малка Бухтичка и Явор❤️

Завършвам едни злодеиди днес, после може би зодии ще редя.

# 614
  • София
Аз няма да отварям дума за големия, който на 2 години беше 9-10 кила и бабите ме пращаха да го водя на лекар (блед и недохранен изглеждал). Последно преди година-две го водя при личната и се шегуваме че водя бледия и недохранен, който вече е над 170см и над 70 кила, ноооооооо беше много кльощав и слаб до преди ковида. Като останаха затворени за толкова време и се оправиха нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт