Пъзели 65

• 26 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
С Ади ще си въртим разни пъзели, та евентуално може да и изпратя пандата.
Днес пропуснах сутрешната тренировка за сметка на изгрева

# 586
Йоанка, аз само пандата не съм редила. Ако Eleyn иска да е последна, прати и двата към мен, а аз после към нея.

Два кръгли от мен. Не съм засичала време, но този със слънцето си беше предизвикателен, а покемона супер приятен.

Little Sun - Feel
Ravensburger, 500

Pokemon
Ravensburger, 500

# 587
  • София
Почват много да ми харесват Prime на Trefl. Дебели части, пасват си на мястото, вдигат се по няколко пък и на края лесно се развалят, за разлика от други.

Чаровно котенце, Trefl Prime, 500 части

# 588
Страхотен сладур е Вики❤️ По-нататък ще има време и за пъзели, сега имаш бебе за мачкане:) Много бързо минава този момент...

В мен са 4 пътуващи пъзели - Сойка, Бухъл, Птичка и Вълк. Във Варна Бухтичка и Butterfly нямат възможност да ги вземат. Да ми пише, който е свободен:)

Между другото и аз да помоля да съм последна тъй като Август и Септември са ми изключително натоварени и едва Октомври месец мога да обърна внимание на себе си и хобитата .

Август ми предстоят почивки , ходения , морета , сватби (за съжаление не моята 😂) .
Септември имам много сериозна подготовка върху два изпита по предмет свързан с професията ми и кариерното израстване , а те са чак края на Септември . Пак добре , че ще имам време за подготовка 💕

Пожелавам Ви едно прекрасно и спокойно изкарване на остатъка от лятото на всички момичета тук !
До скоро от мен ❤🏖

# 589
Butterfly, отбелязах те да си предпоследна😁
Днес пъзелите трябва да пристигнат при Bella, която има и празник! Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие, почивки и време за любимото хоби!🎁💐

По темата - имах кофти седмица(дано скоро да се случи нещо положително🙏) и вчера започнах един красив пейзаж на Ravensburger. Днес или утре ще го покажа.

# 590
  • гр. София

И аз да покажа пъзел Simple Smile скоро не бях редила Clementoni Simple Smile

# 591
Йоанка, аз само пандата не съм редила. Ако Eleyn иска да е последна, прати и двата към мен, а аз после към нея.
Добре, ще ги дам на Евето и тя ще ги пусне към теб с другите.

# 592
Hot Summer, даа, пъзелите са при мен и благодаря за пожеланията! Heart Почерпете се и си поръчайте пъзел за мое здраве Grin

# 593
  • София
Честит рожден ден, Бела! Жива и здрава, много щастие и късмет ти желая.
Наборката пак се е представила повече от достойно Grinning

# 594
  • гр. София
Честит рожден ден, Бела! Здраве, щастие, късмет и достатъчно време за любимите хобита Simple Smile

# 595
Привет на всички!
Не мога да се похваля с нареден пъзел аз. Заради всички летни мероприятия и висене по площадки, имам един отворен Равенс от 1500 части и тъй си седи.
Но вчера бях на концерт на БТР, заредих душичката и минавам да ви поздравя всички с една тематична песен.Sunglasses

https://youtu.be/k-PHDJvLnJA?si=_Vjq4q2qoppWJl4k

# 596
  • София
Bella честит рожден ден!

# 597
  • Варна
Честит празник и от мен! Наминавай по-често в темата Simple Smile

# 598
Тематичен пъзел с времето навън
Ravensburger, 1000 части⚡

# 599
Ч.Р.Д, Bella98! Tada
Наслаждавай се на празника си и живота. Направо си безсрамно млада Heart Eyes Опитах да си спомня, кога съм била на 26...успокоих се, че поне е било в този век Satisfied
Страхотна торта, браво на майсторката!

Общи условия

Активация на акаунт