Пъзели 65

• 26 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Пу-пу, расте и хубавее мъжагата... А като гледам снимката има и сериозен бодигард.
Да поотрасне и ще имате по малко време и за вас.

# 571
  • София
Тони да оздравява Буба, а Викито е разкош. Трябва да го доведеш да го намачкаме. Има надежда за спането, скоро ще е има-няма 2-3 години Joy
Иначе аз съм лесна с моите, дори храна не трябва да им слагам сами се оправят Simple Smile

# 572
Ех, как расте това момче. И весело засмяно. Голяма радост си е това.

Пъзелът ще стане къде ще ходи.

# 573
  • София
Тони, голям е бонбон Candy чаровно си е детето, само трябва да оцелеете , за го видите Heart дано и буба да в покрай вас дълго време, а пъзелите няма да избягат Simple Smile
И аз както съм на максимата , че винаги може да е по-зле, моите деца се опитват да стигнат лимита, но аз не се давам още. Последно баткото лежа в болница дехидратиран, а дребното е коклюш, нали трябва да е в крак с модата.. Та споделям това за всеки случай, ако знаете човек (ако мога така да го нарека) дето разваля магии, лее куршуми, прави неща да не си урочасан вече, ей така за здраве, вече минахме в неделя Рилския манастир, искам да съм сигурна по всички възможни фронтове Stuck Out Tongue Winking Eye
И да, пъзелите и при мен са химера, че и в работата бюджетно време, често поздравявам хората дето са решили да се прави лятно време...

# 574
  • София
Един сутрешен пъзел и от мен

И да се посмеете с нас. Моите нали са големи вече и аз съм тръгнала за 2 седмици почивка с лепенки и йодасепт, май и един спрей за нос Simple Smile и вчера седнал малкия до мен гледам ечемик и хайде снимки на лекар да изпише нещо и днес ще ходя да търся аптека в съседните села. Като бяха малки ходех с една чанта лекарства сега нищоооо.
Хепи да оздравявате с децата, ти оправи ли се?

# 575
  • София
Мерси, Еее. По-добре съм, нямам много време за кинезитерапията, правя упражнения вкъщи колкото мога, за да не тръгна назад. Действам по приоритет. А за големите деца.... Знаеш как благородно завиждам, ама гоним ви де Innocent

# 576
  • София
Ани не остана 5-6 години и може да ги пращаш само с баща им на почивки. Знаеш ли колко е хубаво Simple Smile

# 577
  • София
Хубаво, но за кратко, после започват внуците Joy
Но те са за удоволствие, поглезиш ги, развалиш дисциплината и ги връщаш Grinning
Тони, бонбон е Виктор.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:25 от sali

# 578
Всред любимите пъзели-Викторче и Буба видях!Тони сега редиш рамката на новото ежедневие с тези сладури,скоро и на истински пъзел!А на световно -вярвам.задължително!

# 579
  • София, България
Много готин и усмихнат е този Вики! Джо започна да се смее малко от малко май към 2 годишна, дотогава само рев! Joy
Наредила съм куп пъзели, снимала съм, трябва да ги покажа скоро.

# 580
Да се оправя Буба, а Вики все по-голям сладкиш става Heart Eyes
А тя малката Бухтичка вече си е голяма Flushed Много бързо порасна, а на мен така да ми се гушка бебе Satisfied Жалко, че няма да мога да издъра с още едно, дано да имам късмет с внуците Grinning

Хепи, прегръдки за вас, дано всичко се нареди вече Hug

Stairs
500 части
Clementoni

Благодарности на Аделка за този пъзел Hug
Изглеждаше ми труден, в началото тръгна добре, но после напълно оправда очакванията ми Satisfied Наредих го за 01:11:47. Алехандро го беше редил в някакво състезание, но не помня какво беше неговото време, във всеки случай не повече от 40 и няколко минути.

# 581
Страхотен сладур е Вики❤️ По-нататък ще има време и за пъзели, сега имаш бебе за мачкане:) Много бързо минава този момент...

В мен са 4 пътуващи пъзели - Сойка, Бухъл, Птичка и Вълк. Във Варна Бухтичка и Butterfly нямат възможност да ги вземат. Да ми пише, който е свободен:)

# 582
Здравейте!! Тук съм за малко помощ. Търся да си закупя ето този пъзел на Black Sea.

# 583
Готов съм с пандата и елена. Много китки, много нещо. По списък пандата не е редена от Весе, Аделка и Eleyn, която е помолила да е последна, а елена не е реден само от Eleyn. Коя от вас трите ги иска да ги вземе?

# 584
Аз вече наредих всички възможни животинчета, може би съм пропуснала да отбележа.

Coffee break 1024 Anatolian

Предизвикателен беше. По някаква причина все избягвам марката, но като я редя винаги ме изненадва, колко приятни са частите. Но лъскави.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 08:14 от Vese.Vese

Общи условия

Активация на акаунт