Пъзели 65

• 26 927
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Състезанието беше супер. Световния шампион нареди пъзела за 38мин. А аз май около 1:21мин. Ще чакам класирането да качат.
Нещо което научих, ако сте си свикнали с нещо не го променяте в последния момент 🤣🤣🤣
Заради интернета се преместих да редя на бюрото на детето, където никога не бях редила. Голяма грешка. Светлината и какво ли още не не беше моето.

# 556
Вчера гледах някакво видео от преди два месеца свързано с националното състезание по пъзели в САЩ.
И там една от дамите, която успя да се класира някъде на първите места обясняваше как не минавал ден без да реди 7000 до 8000 части на ден.

Ами, това обяснява доста неща.

Milky way 1000 Schmidt

До един момент си вървеше много гладко, но последните 200 части разбира се беше по-интересно, слава Богу, че беше Шмидт.
Много красив на живо.

# 557
  • София
Весе тази сладурка явно друго не работи. Аз повече от 1500 на ден сам Ане съм правила, изключвам маратоните като тренираме Simple Smile на морето трета сутрин редя по едни 500 части да не губят тренинг

Птичките досредата ги редих наопаки защото съм взела само части без кутии

# 558
  • Варна
Весе, ти уби всичко деЦко в мен. Тези хора живеят само да редят пъзели ли? Колкото и да си харесвам хобито, не мога да си представя дните ми да минават само в редене.
Харесва ми тази къщичка и пушещия вулкан в далечината.

# 559
Това звучи абсурдно. Мога да го направя с някаква цел, няколко поредни дни, но това да правя ежедневно за кеф - не мога да си го представя. Тези хора явно нямат приятели, семейство, друго хоби, телевизор.

# 560
Предполагам го прави за тренировка около състезание. Joy
Като имате предвид, че редят 500 под 40 минути индивидуално и за 23-24 минути като двойка.

И да искам толкова части няма как да вместя на ден, 1000 може би е постижимо, всичко друго е изключение.

# 561
Според мен е силно преувеличено това изказване.
Ако приемем, че реди 500 части за около 40 мин., за да нареди 8000 части грубо казано ще и отнеме 10 часа. Като в това време не се включват никакви други дейности, като ядене, ходене до wc и т.н. а и не виждам как ще запазиш 10 часа концентрация, която да кажем имаш 40 минути по време на състезание.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 13:14 от vox

# 562
# 563
  • София
Отчитам суперския Мечо, пандичката и елена, много китки, много нещо, бе Joy
Благодаря на момичетата, които ги пуснаха. Утре предавам на Йоана.

# 564
Четвърти от любимата серия Heart Eyes

Seashells
500 части
Ravensburger

# 565
  • София
Да докладвам за резултата от състезанието. На 26 място съм от 92 участника.
Вчера го наредих пак и намалих времето с 12минути.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 15:23 от mimok_l

# 566
  • София
Аз вчера следобяд и днес отразих по един 500, като вчерашния забравих да снимам, но събрах публика и идваха да зяпат. Някакви даже и ми задаваха въпроси, докато редях им ръмжах само Simple Smile без картинка съм зле ще ги повторя като се прибера в София.

# 567
Еве, ти да не редиш на плажа? Сетих се нещо забавно. Онзи ден гледах обява във фейсбук в групата за продажба на пъзели, че продават хладилна чанта. И от долу единия коментар беше - Най-мразя топъл пъзел на плажа. Много се смях Simple Smile

# 568
  • София
А на плажа не, но сутрин ставам рано и преди да станат момчетата правя един пъзел Simple Smile

# 569
  • София
Браво на състезателките!! Вдъхнових се и отворих един пъзел, изсипах го на две в кутиите и седи и чака Виктор да ми позволи да поспя повече от 5 часа рапозкъсано, че да имам сили вместо да се мъча да спя през деня, да наредя поне рамката Grinning Момичета, вие сте страшни - не знам как го правите, особено Бухтичка как менажира малката бухта, но сте лъч надежда, че е възможно Simple Smile Някой ден ще съм с вас на световно, ще видите!

Скрит текст:
Кученце ни е болничко вече над 10 дни (но ще се оправи), Вики почва да се очовечва, аз просто искам да се наспя, а ММ препдолагам иска просто един уикенд без задачи Simple Smile Но май като цяло сме добре (след като се примирих, вече свикнах да ставам в 6 и пия кафе навън, на разходка с дребен преди да са започнали дейностите по строежите наоколо) Simple Smile Ей ги двама другари, все повече интерес проявяват един към друг

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 08:38 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт