Пъзели 65

• 26 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Делта, много са красиви!

Black sea, 500 части🐦

# 541
Да напомня за европейското, в което участва Бухтичка.
Започна пред малко, а това е линк, на който може да се гледа:
https://www.youtube.com/watch?v=fmoP5nm2wwg

Пъзелът, който редят е този:

Супер е, но хич не е ОК за скоростно редене.
Успех, Ели!!! Flowers Four Leaf Clover

# 542
  • Варна
Малко късно започнах да гледам, пожелавам успех на Бухтичка!

# 543
  • Варна
Аз карах досега, преди малко влязох вкъщи. Пишете накъде вървят нещата, моля Simple Smile

# 544
  • Варна
Досега не съм виждала нашето момиче.

# 545
Делта, много са красиви!

Black sea, 500 части🐦

И птичката е много красива Heart

Благодаря за линка, Аделка. За първи път гледам как протича такова състезание, тъкмо ще хвана края.
Update след края: Въобще не видях Ели, но тя сигурно е свършила доста преди да пусна. В чата често се пишеше да покажат този или онзи участник, но организаторите не го правеха, само си говореха как ще се образува класирането. Доста странно, но може да е защото гледах само 10 минути.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 13:14 от Delta_12

# 546
Аз карах досега, преди малко влязох вкъщи. Пишете накъде вървят нещата, моля Simple Smile

Даваха Бухтичка само в началото и към края на нейното редене, но много за малко.
Първите го завършиха за 30 - 31 минути, което не мога да си представя как е възможно на такъв тип пъзел, но после се разбра, че са тренирали с него и са го редили няколко пъти.
Ели не успях да видя кога завърши, но около 1:03 мисля, което пак си е сууупер добро време.
Ще чакаме да сподели Relaxed

# 547
Това хванах на записа. Поздравления на Бухтичка! Hug

# 548
Благодаря ви за подкрепата Hug Да, за 1:03 го наредих, надявах се да падна под час, но към края яко забих и не успях, иначе традиционно в началото добре започнах. На мен не ми беше неприятен пъзелът като цяло. Аз обичам такива, да си гледам по картинката и да търся къде е парчето Joy

Сега остава на Мимок да стискаме палци Blush

# 549
Бухтичка, супер си е пъзела, любими са ми всички от тази серия. Единственият ми проблем с тях е, че трябва да гледаш картинката, колкото и да не ти се ще SmileSmile За това за мен са трудни за скоростно редене.

Стискаме палци на Мимок. Нейното състезание започва в 17:00ч. и доколкото знам, Алехандро също ще участва.
Успех, момиче!!!
Ето линк:
https://www.youtube.com/watch?v=HpB13xRYg18

# 550
Успех на mimok!

# 551
Първото ми Клементони, много ми хареса, много.

# 552
Поздравления за нашите състезателки.

# 553
Аз гледах състезанието на Мимок, но въобще не можах да я видя. Имената на състезателите не се четяха, а на голям екран даваха само едни и същи. Worried

Любимите ми джелини Relaxed

Gelini Seepicknick
Ravensburger 1000

# 554
Аз я видях, показваха я, имам чувството, че много кофти й блестеше слънцето, поне на камерата така изглеждаше.

Сега си пуснах и моя записа, вижда се дребното по бански като отваря кутията Satisfied Милото от един месец ме врънка да го отворим да го видим този пъзел.

Find the Mouse!
500 части
Jumbo

Някой тук не беше ли редил подобен пъзел наскоро, пак имаше мишле да се търси?

Общи условия

Активация на акаунт