Пъзели 65

• 23 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Delta_12, Yazz и Enjoy ги слагам на едно ниво като качество. Колкото и трудна да ти се струва картинката, парченцата някак сами си намират местата. Държат цена обаче и рядко се намират изгодно добри попадения, иначе да съм ги изкупила всички и на двете марки SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

Аделка, наистина са си стабилно около 30 лв, рядко ги намаляват. А пък бълват ли, бълват красиви картинки, ще ни разорят.

# 526
Tea cups 1000 Cobble hill

Много готин. Добре, че беше разделен, на три, и ми достави наистина удоволствие от реденето, с благодарности към anp.

# 527
  • София
Аз редя основно за състезанието
Тази неделя ще участвам онлайн в различно състезание от Бухтичка. Пъзела ще е на Графика и затова го взех този за тренировка. Доста бавно го наредих, но ще пробвам още веднъж.

# 528
Мимок, твоето състезание от колко е?

Ади, аз също винаги забравям да ги гледам, но като се присетя след това прехвърлям записа.

Да продължа с любимата ми серия

Insects
500 части
Ravensburger

# 529
  • София
Мимок, твоето състезание от колко е?
Sunday, July 28 at 4:00 PM Italian time (2:00 PM GMT)- това трябва да 5ч наше време.
Ще го излъчват на http://www.youtube.com/@jucari
Състезанието е в два дни. Има и на 27.07., но е много късно вечерта. И затова избрах на 28.07.

# 530
Оооо, Мимок, ще стискам палци и на теб в неделя. Графика са си тегави за редене, но каквото е за теб, такова ще е за другите, та съм сигурна, че ще се справиш супер. Аз от канене да се запиша, накрая изпуснах срока Smiley

# 531
Black sea, 500 части🐺
Този ми е любимият!:)

# 532
Страхотен Равенсбургер, благодарение на HighSpeed

# 533

Tea Time, 500 части
Castorland

Много сладурски пъзел. Въпреки, че е тъмен, частите се отличават. Аз, след рамката, започнах от по-цветните части и леко ми вървеше.

Еве, виж на какво попаднах, за твоите фенове на междузвездни войни Simple Smile
Скрит текст:
Погледни модели А1 и А2. Цената непрекъснато варира, вчера ги видях на около 29 лв.
п.п. не отваря линка от Тему Sad
Това исках да ти покажа

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 10:58 от vox

# 534
Този последния с палатката го редихме за тренировка май миналата година. И аз го харесвам, та още си го пазя да си го наредя някой ден и сама Smile

Cubby Cats and Succulents
500 части
Ravensburger

# 535
  • София
Vox мерси, ще ги огледам утре и може да се подготвя Simple Smile
Аз стягам багажи имам работа и за почивката мисля да си взема една торба с пъзели за тренировка

# 536
О, аз започнах с подготовката за Коледа Smile

Скрит текст:
Понеже традиционно отговарям за коледните късметчета в класовете на децата(6 и 11 кл.), тази година им поръчах това. Ако някой се интересува, като ги получа ще дам обратен отзив дали са качествени.

# 537

Вече не помня качих ли Мечето на Омая, но ето го, прекрасно и цветно, благодаря, Ади.

# 538
Black sea, 500 части🐦

# 539
Enjoy - Глухарчета, 1000 части

Толкова ми хареса, че бих го редила втори път, никой друг пъзел от 1000 части не ми се е искало да повтарям. При този даже сортирането беше пълен релакс, нямаше нито една дразнеща зона. А иначе като го гледах в сайта не ме впечатляваше, пълна изненада Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт