Пъзели 65

• 26 817
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Мона Лиза, аз съм 50:50 за Уча.се. Дъщерята имаше абонамент, уж каза, че й върши работа, ползва го и го харесва, но като свърши абонамента и не го поднових, не видях особена разлика в нейното учене, справяне с домашни и уроци, както и в оценките. Все пак ме помоли да й направя пак тази есен, така че явно ще го ползваме.

# 661
  • София
Вече за съжаление ми мирише на есен и на първи учебен ден.
Момичета искам да ви попитам според вас заслужава ли си абонамент в "Уча се"?

На дъщеря ми от 4-ти до 6-ти клас "Уча се" й беше полезен. Не знам обаче сега колко е абонаментът, тогава не беше голям разход. Мисля, че има пробна или безплатна версия с няколко урока, за да те зарибят евентуално.

# 662
Мона Лиза, кой клас стана Джо?
Дъщеря ми ползва уча.се от 5-ти клас. Основно си помагаше за уроците по история и човек и природа през годината. Сега гледам, че преговаря от там по математика, защото имат домашна работа за лятото.
Синът ми по-рядко влиза, но той като цяло има друга система за учене.

Аз отворих този симпатяга и също като него седя крак връз крак и нищо не ми се прави Smirk

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 16:39 от vox

# 663
Vox, разкошен е този New Yorker. Мона Лиза, според мен с нейното училище и на нейната възраст няма смисъл от Уча се. Може би по-нататък, но на този етап материала е достатъчно лесен, да можете да й помогнете, ако нещо се наложи.
Една трудна русалка от мен. Свободна е, ако някой я иска

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 20:44 от Ioana_g

# 664
Hot Summer, мечката е моя, но доколкото помня Бътърфлай искаше да я реди, виж тя дали ще ги вземе. За игуаната...така или иначе ги изпуснах останалите, май няма смисъл за един.

Уча.се всяка година не искам да го плащам, те понякога ми звънят даже и отказвам да го подновя, и накрая винаги го пускам пак Joy Неминуемо идва някое класно или контролно и почва да моли голямата да й го пусна.

# 665
An Angel's Touch на Castorland - 1000 ел.

Бях се подготвила да се измъча, мислех, че марката е по-некачествена, а и рисунката не ми се виждаше лесна. Но много лесно ми вървеше реденето, много добър принт имат. Малко тънки са им частите и сглобката е хлабава, но странно, че не ми пречеше въобще, обикновено мрънкам за такива неща.

# 666
  • София
От последните 3-4 дни 🙂

# 667
Много харесвам картините на Марек Брзозовски, но този Арт беше кошмар. На толкова лошо качество не бях попадала, дори от техни други. Но си беше удоволствие подреждането.
Dream Street - Art Puzzle 500

# 668
  • София
Ауу, точно този на Арт си бях харесала. Благодаря, отпада...

# 669
  • Варна
Излизат ми някакви реклами за голямо разчистване в озон обаче аз в листата ми с Любими не виждам нещо съществено като намаление...

# 670
 И аз тъкмо видях, че имам мейл и отивам да погледна. Не че искам да купувам ама ей така от любопитство.

Връщам се - само една настолна игра ме изкушава.

# 671
Ето тези са намалени по-стабилно при мен, но не знам ще поръчвам ли
https://www.ozone.bg/product/bluebird-the-scarecrow-s-garden/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cobble-hill-ot-1000-chasti-mi … ason-s-greetings/

# 672
  • Варна
Абе, поръчах аз, да не съм баш капо...

# 673
Здравейте!

Нова съм в начинанието по редене на пъзели и като за начало започнах с този тъй като снимката ме плени - 1000 части е:

Имам и едно може би странно питане към вас: редих пъзела директно на маса, не на специална поставка и сега понеже искам да го сложа в рамка, се чудя дали обикновена рамка с размери 50/70 би била подходяща, предвид че размера на пъзела е 48/68 и всъщност дали лесно ще стане преместването му от масата в самата рамка Thinking

# 674
Добре дошла в темата, Тубероза Simple Smile За пъзели 48/68 поне според мен стандартните рамки 50/70 не стават - просто има твърде много луфт, на теория разликата е само 2 см, но разликата на практика е много видима, според мен ще те дразни. Аз ги давам да ми ги рамкират в студио, за да пасне точно рамката. Даже без стъкло ми излиза доста евтино - около 30 лв. Има и рамки, които са точно 48/68 - на Art puzzle:
https://www.ozone.bg/product/ramka-za-pazel-art-puzzle-for-1000-pcs-black-464516/

Май хората си ги ползват и за Black sea, но не са чак очаровани, виждала съм, че се оплакват, че нямало стъкло към нея.

Общи условия

Активация на акаунт