Пъзели 65

• 26 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 690

Rainbow castle 1000 Buffalo

Living room entertainment 1000 Jumbo
Един от първите купувани от Озон, всяка стая с различен отенък, много ми хареса за редене.

# 691
  • гр. София

Този пъзел на Trefl ме затрудни, а го започнах с мисълта, че ще се реди сам Grinning Не се реди сам Joy

# 692
Този пъзел дълго време ми седеше в любими, но сънувах, че правя поръчка и той беше изчерпан, та първото нещо, което направих сутринта след този кошмар, бе да го поръчам... заедно с още 5-6 пъзела Grinning

# 693
Bella98, много е хубав Heart И аз си го бях харесала, но не знам защо накрая не го поръчах. Може би защото и без това имам прекалено много пъзели Satisfied Сега пак се замислих за него - 500 части е и поне ще мога да го редя набързо след работа, вместо да чакам уикенда. Castorland в това отношение ми харесват - имат добър избор и сред пъзелите от 500 части, не само сред по-големите, както често става.

# 694
И аз днес, като видях надписа последни бройки и поръчах дивия леопард на Трефл. Не е на промоция, но поне ми даде безплатна доставка до Box Now.

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-div-leopard/

# 695
Delta_12, аз така или иначе ще се разделям с него, така че ако много му се чудиш, може да ти го запазя Blush
Напоследък и на мен ми харесва да редя повече пъзели с 500 части. Мисля, че тези красавци са "виновни" Grin Благодаря на всички, които ги пуснаха като пътуващи! Heart

# 696
И аз днес, като видях надписа последни бройки и поръчах дивия леопард на Трефл. Не е на промоция, но поне ми даде безплатна доставка до Box Now.

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-div-leopard/

Внушително котенце Heart Eyes Ще чакам да го видя нареден Animal Kissing Cat

# 697
В случай, че сте забравили Енкантото, ето го и повторението. Много ми хареса, а и сам си се нареди. Страхотни цветове. 

# 698
Omaya, 1000 части🦉
Страшна красота!❤️

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 18:26 от Hot Summer🌊

# 699
  • София
Gibsons 1000

# 700
Ако ви попадне някоя добра оферта за адвент календар с пъзели давайте насам, че малкото орева света как продадох миналогодишния Joy

vox, много сладко Blush

Аз иначе принципно редя, но не мога да се насиля да кача снимките. И не пазарувам, изобщо, направо не мога да се позная.

Тази събота трябваше да имаме инстаграмското състезание с Трефл-а, но за момента се отменя, няма нова дата засега.

Все пак влязох да изплакна окото, малко нови Шмидове, сигурно има и още:

На последните два едва ли ще мога да устоя.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 15:53 от Бухтичка

# 701
  • Варна
Чеки да пиша да не глъхне темата...
Наистина много неприятно, ако някой си губи времето да ни чете, само за да намери за какво да се хване и да изтрие пост. Не вярвам да е някоя от нас.
Не спирам да редя, ако слагането на 10-на парченца на ден се нарича редене. Grinning
Това засега.

# 702
Флорида, това изглежда много сладко. Кой е пъзела?

# 703
И аз съм тук точно заради комуникацията, а то накрая дори във Фейсбука под някой пост се събират стотици коментари (от типа "Какво правите с наредените пъзели?" ), а тук го караме официално и стегнато. Не съм се връщала назад да видя дали са ни трили поздравленията за рождени дни и тем подобни, но като цяло не се разпускаме в излишни дискусии.

Както и да е. Нямаше уж да купувам пъзели скоро, но пак не се удържах и купих два. Също така се оглеждам за някой хубав пъзел с увеселителен парк, но от много време не намирам такъв. Нещо такова искам, но да не е в разруха:

# 704
  • Варна
Йоана, ето го:

Единственото, което ми разваля пълното удоволствие, е, че парченцата са от стандартните с по две ушенца. Но не е толкова труден, колкото си помислих.

Общи условия

Активация на акаунт