Пъзели 65

• 26 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Бухтичка, сега видях новите Shmidt, които си показала - много ми харесват:)

# 706
Ами да, никой не беше писал и се наложи да си редактирам поста вместо да напиша нов, та най-вероятно са останали незабелязани от повечето снимките.

Делта, този равенс е жесток и от много време го искам. И аз не съм кой знае какъв фен на руините, но от тази им серия съм редила два, и двата ми бяха супер приятни, голямо удоволствие.

# 707
  • Тополовград

Най после довърших тази красота.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:10 от maria62

# 708
Последния месец не ми остава почти никакво време да редя, но все пак наредих два пътуващи - Мечката и Хамелеон и два мои. Чета темата и се наслаждавам на красотите, които качвате, но нещо не стигам до писане

Прекрасен Cobble Hill! Магазинчето, в което се продават цветята на maria62 по-горе Simple Smile

Тези петли на живо са много красиви. Цветята и тревата ме затрудниха доста. Цяла седмица го редих, което отдавна не ми се беше случвало

# 709

Делта, този равенс е жесток и от много време го искам. И аз не съм кой знае какъв фен на руините, но от тази им серия съм редила два, и двата ми бяха супер приятни, голямо удоволствие.

А другите от Abandoned серията през Амазон ли си ги поръчвала? Този още го е нямало тогава ли? Аз не съм се разравяла подробно за него, но откакто го видях, търся увеселителен парк или поне красива въртележка или виенско колело.

NalSi, петлите са много красиви! На коя марка са? То не стига, че по цветове са сложни, но и с нестандартни части...браво, че си ги наредила!

# 710
От тук ги взех, но май само два вкараха. По принцип я водят май американска тази серия и не са много разпространени в Европа.

# 711
NalSi, петлите са много красиви! На коя марка са? То не стига, че по цветове са сложни, но и с нестандартни части...браво, че си ги наредила!
Delta_1, на Cobble Hill са петлите

# 712

Tag Sale, 1000 части
New York Puzzle

Бау, пак съм аз, познайте защо??? Laughing

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 17:59 от vox

# 713
E, стига де, до обяд си стоеше като видях. Трябва да му махнеш Sale заглавието, явно това хваща.

# 714
Толкова е готин този пъзел😁

# 715
  • София
Страхотни пъзели редите!

Идвам с въпрос, махнаха ли поръчки до боксовете в Озон. Тръгнах да поръчвам едни разтегливи мутанти на малкия ми син и не ми дава такава опция?

# 716
  • София
Аз поръчвах някакви неща скоро и ми изписа че не може до бокс защото са на слънце някой и може да прецака продукта.
Аз ви чета редя и не съм снимала за да кача, но тъкмо свърших на Карън последния пъзела благодарение на Аделка Simple Smile

# 717
Timeless Song - Art Puzzle

Този Арт си е приличен, доста по-добро качество от предния, който редих на Брзозовски. Покритието е като турските Блек Сий и Магнолия, но сглобката рехава, уви.

# 718
  • Варна
Аз поръчах три пъзела вчера и ми ги пусна до бокс. Чакам ги днес или утре.

# 719
  • София
Говорих с подръжката в озон, казаха да пробвам по късно сигурно имало бъг, защото на мен не ми се явява тази опция, но незнам само при мен ли е проблема, ще проверя пак по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт