Пъзели 65

• 26 808
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Ето ми новите попълнения. Не знам обаче кога ще стигна до тях. Май чак късната есен като зазимя мотора.

# 721
Последния равенс от къде ти е? На мен отдавна ми е в любими, но го изпуснах и се изчерпа. Ще го продаваш ли?

# 722
  • Варна
От озон е. Оня ден го поръчах. И аз отдавна го искам, изчерпва се, пак зареждат, пак се изчерпва и накрая го поръчах.

# 723
Аз днес успях да поръчам последна бройка от този Равенс. Дaде ми доставка до Box Now
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1000-chasti-pcheli/

# 724
  • София
Сега се чудя този имам ли го или съм го пропуснала Simple Smile

# 725
  • гр. София

Мечо е готов. Много ми хареса, въпреки че първоначално си помислих, че толкова шарено няма подреждане Simple Smile
Благодаря за възможността да го наредя! Simple Smile
Хепи, според списъка само ти си останала от София, ще можеш ли да го вземеш?

# 726
  • София
Два Равенса от днес

# 727
  • София
Olia T, мерси, но давай натам Simple Smile още са натоварени дните ми, затова и само харесвам творбите ви. не помня даже кога за последно редих Blush но ще наваксвам някой ден

# 728
  • гр. София
От тези, които не са  редили Мечето кой може да го вземе, за къде да пътува Варна, Пловдив или Свищов? Simple Smile

# 729
  • Варна
Пъзелът който подарявах преди няколко страници взех, че го отворих и наредих. Мотивирах се от вашите шарени, цветни, страхотни пъзели. Дори реших утре да си поръчам 2-3 пъзела от Озон. 😄 Успокояващо занимание, което ми допадна в този момент.🙂
Ето го наречения ми пъзел. Вечерта на лампа се поизмъчих с тъмните участъци и особено както съм недоскив, но станаха нещата. 🙂

# 730
  • София
Беше истинско удоволствие.

Порталът на четирите царства, Schmidt,  1000 части

# 731
Floren, много хубаво, че си се вдъхновила да го наредиш, красив е! Пъзелите са голяма зарибявка, не се учудвам, че си си накупила още Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз редих сега за разнообразие един Schmidt на Томас Кинкейд - Аладин:

Странно е въобще, че си купих пъзел на Дисни, но ми хареса самата рисунка. Много беше лесен за редене, небето беше особено приятно. Пак както и на предния пъзел на Кинкейд имаше някаква илюзия за златисто-брокатени частички по частите от небето, не знам как го постигат този ефект, но е много приятен. Освен това, не беше както на някои пъзели - фонът да се реди като досадно задължение, за да си завъшиш пъзела - напротив, имаше няколко нюанса на небето и се редеше приятно, като градиент. Имаше и някакви много дребни и приятни детайли в далечината, като тези сладки камили:

Покрай Коледа може да се престраша да редя и някой от по-трудните зимни пъзели на Кинкейд.

# 732
  • Варна
Флорен, преди време снахата ми "пробута" един неин пъзел. Доста време го подмятах вкъщи, докато един ден, чудейки се какво да правя, го отворих и се почна...
Добре дошла!

# 733
  • Варна
Floren, много хубаво, че си се вдъхновила да го наредиш, красив е! Пъзелите са голяма зарибявка, не се учудвам, че си си накупила още Stuck Out Tongue Closed Eyes
...

Благодаря! Иначе така се вдъхнових, че спасявах вечерята от близката пицария. 😄 Наистина е зарибяващо и удовлетворяващо занимание, пък и ми хареса да въведа ред в хаоса, да поставя точното парченце на съответващото му място. Днес гледах пъзелите в Озон, голямо разнообразие, полудях от избор, наслагах разни в " любими" и утре ще преценявам, кои точно ще си поръчам. Гледах тези от 500 и 1000 части, с повече части едва ли ще се справя. 🙂

Florida M, добре заварила !🙂🍀

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:53 от floren

# 734
floren, добре дошла!

Ravensburger, 1000 части🌌

Общи условия

Активация на акаунт