Пъзели 65

• 26 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз имам да наредя два пъзела и да пращам един кашон за Варна Simple Smile много сааааааа да знаете Simple Smile

# 76
Когато си готова, Еве:) Колко бройки се очертават?

Black sea, 500⚖️

# 77
  • София
Съмър май пак са 15-16 Simple Smile

# 78
  • Варна
Нещо за мен има ли вътре?

# 79
  • София
Май имаше, има едни от Тони, от Йоана имам и от мен за Ели Simple Smile

# 80
  • Варна
Свирни на ЛС преди да го пуснеш, да видя какво от кого и какво пари да приготвя. Мога предварително да ги дам на Съмърчето, а ти да го пуснеш с наложен или нещо подобно... Абе, знам, че ще ми ги дадете, а после ще ви гоня да ги плащам Simple Smile

# 81
Той празникът попремина, но все пак минавам да ви пожелая да сте здрави вие и децата ви и да са изпълнени дните ви с радост и смях! Hug

Тематично да покажа един (много) бавно нареден пъзел на Master Pieces.
1000 части
Sophie’s Dollhouse

# 82

Clown's dream, 1000 части
Gold Puzzle

По стечение на обстоятелствата и странно съвпадение, докато довършвах пъзела по телевизията започна филма "Господин Шоколад". Впечатляващ, въздействащ и тежък. Страхотна игра на Омар Си в главната роля на първия тъмнокож клоун във Франция, достигнал огромна популярност в края на 19 в.
В другата главна роля е внукът на Чарли Чаплин, цирковият артист, актьор и режисьор Джеймс Тиере. Безспорен талант, напълно заслужено пишат за него "Сцената е в кръвта му!"
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 10:13 от vox

# 83
Еве, в мен има още три за Варна за Самърчето. Последния, третия, го редя в момента. Да мина да ти ги дам тези дни?

# 84
Enjoy, Cute Octopus, 1000 ч.

Отговаря си на името, сладичък е. Ще го продавам по-нататък по Фб групите, но ако междувременно някой от вас го иска - да ми пише на лично. Hug

# 85
# 86
Hot Summer, за теб е Simple Smile

# 87
  • Варна
Градска, ако няма да го задържиш този сладък октопод, може ли после за мен? Да побързам да пиша, че да не го изпусна. И хич не го бързам.

# 88
  • София
Еве, в мен има още три за Варна за Самърчето. Последния, третия, го редя в момента. Да мина да ти ги дам тези дни?
Дообре, аз редя за Ели два и пращам Simple Smile

# 89
Зимна картинка от мен

Общи условия

Активация на акаунт