Пъзели 65

• 26 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Свищов
Най-накрая и аз да наредя пъзел. 750 части, ама като за ново начало на любимото хоби бива.

# 91
  • София, България
Най-накрая и аз да покажа един пъзел, много дълго го редих просто защото седя в папката около месец без да я отворя, иначе както всеки един Eurographics, който съм редила, пъзелът беше прекрасен.

# 92
Здравейте, нямам никакво време да редя и съм дълбоко нещастна. Планирах вчера да съединя всички части на 13-хилядника и да го снимам, но не успях. Накрая съм, съвсем малко ми остава, но все пак си иска 2-3 часа да седна да го довърша, които просто нямам. И сигурно все така ще си караме лятото.
За сметка на това в мола тук бяха организирали доста забавления за децата през уикенда. Имаше състезания по редене на лего и редене на пъзел, както и много други неща. Успях да я включа в легото и пъзела и дребното се представи супер. Легото си го нареди за отрицателно време и отиде да помага на съотборника си. Научила съм го да бърза, маминото Joy
После с пъзела беше по-интересно, 200 части на Едука карта на света. Благодарение на Happy eyes вкъщи имаме една карта на Едука със 150 части и тренирахме с нея. Обясних й много внимателно как да действа, да си обърне частите, да си направят рамката. Когато я записвах не беше упомената възраст на участниците или нещо такова, но все пак ми се стори доста нечестно да редя с нея, никой нямаше да има шанс, а все пак събитието беше за децата, не за мен. Та я записах с една нейна 6-годишна приятелка.
Не съм сигурна дали имаше друг отбор от деца, масово бяха дете и родител Satisfied А нашите и от децата си бяха сред най-малките. Аз бях донесла таймера, седях им на главите и давах акъл само, държах си ръцете вързани отзад, но успях да не докосна и една част Satisfied Само от време на време като много ме хващаха нервите сочех кое парче къде е, но те милите докато разберат, май беше по-добре да не се бъркам Joy
Първите бяха майка с момче на 11 някъде за 21 минути.
Най-якото е, че нашите не се отказаха и редиха до края (а имаше и доста събрани и недовършени пъзели).
Наредиха го за 47 минути и им дадоха награда за упоритостта и това, че бяха малки - ЦЯЛА торта от икеа (същата дето я ядохме на предното състезание). Но и те бяха много горди от резултата си Blush

Наредих си го после вкъщи самичка Joy

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 11:12 от Бухтичка

# 93
Страхотно представяне на труден пъзел! Определено след няколко години ще сте непобедим отбор при големите😊

Florida,  днес ще взема октопода и може да е следващия ми за редене:) Сега съм на коледната къща, която Сали искаше.

# 94
Мечката и хамелеона са готови. Много приятна серия. Кой е следващия след мен?

# 95
В Емаг са заредили нови пъзели на Enjoy.
Delta_12, има и твоя който търсеше
https://www.emag.bg/pyzel-1000-chasti-enjoy-storybookland-enjoy- … 027/pd/D5D7VDYBM/

Аз си харесах Дъговата змия
https://www.emag.bg/pyzel-1000-chasti-enjoy-rainbow-snake-enjoy- … 015/pd/DCRJVDYBM/
и Дървото на живота
https://www.emag.bg/pyzel-1000-chasti-enjoy-dyrvoto-na-zhivota-e … 016/pd/D4RJVDYBM/
в който виждам жена, дракон, крокодил, риба, жаба, тигър, елен, носорог и гущер. Въпросът е къде е мъжът? С много фантазия докарвам до мъж в гръб Grinning

# 96
Оооо, Vox, точно този исках, сега ще го поръчам. Много благодаря! Heart

# 97
Внимавай само при метода за доставка.
При мен има вариант с куриер за 9.99 лв. и до изибокс за 4.99 лв.
Скрит текст:

# 98
  • Варна
Аз го имам този, но още не съм стигнала до него. Хвърлих едно око и набелязах още 3-4, но като цяло не са точно моите картинки.

# 99
Внимавай само при метода за доставка.
При мен има вариант с куриер за 9.99 лв. и до изибокс за 4.99 лв.
Скрит текст:

Да, предложи ми и на мен с easybox. Май обаче почнах да се разколебавам за него. Исках го основно, за да го сложа на стената, а вече сложих този с маковете и не смятам да го сменям. А за вече редене си харесах този:
https://enjoy-puzzle.com/products/puzzle-1000-piese-enjoy-reborn-enjoy-2188

А дървото на живота е много красиво, макар и малко по-трудничко Green Heart

# 100
  • Варна
Намерете зайчето Stuck Out Tongue Closed Eyes

Всъщност качеството на снимката не е достатъчно добро, така че не търсете.

# 101
Дай жокер Grinning
Аз знам само, че би трябвало да е далеч от водата.
Скрит текст:
На приятелка детето изкъпа домашният им заек и той умря.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 12:07 от vox

# 102
  • София
И аз не мога да го намеря, само едно човече дето прави зайче евентуално мернах

# 103
Намерих го, само че на по-ясно изображение се вижда.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 19:23 от vox

# 104
Уоу, добре че не го търсих, абсурд да го бях намерила. Възхищавам ви се как редите тези пъзели с много народ на картинката, аз бих се изнервила много и затова никога не си поръчвам такива. Напомнят ми на книжките "Къде е Уоли?". Този всъщност е в рамките на нормалното сега като го погледнах пак, но има едни на Jumbo, които ми излизат първи в Озон и само като ги видя, ми иде да затворя целия браузър.

Общи условия

Активация на акаунт