Пъзели 65

• 26 909
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Ужасно трудно изглежда понито Simple Smile Няма като другите подобни пъзели поне в средата някое цветно пони Simple Smile

# 211
Еве, малко си мазохист😁

# 212
  • София
Еве, малко си мазохист😁
"малко" е за благозвучие нали Stuck Out Tongue

# 213
# 214
Направо си е за благозвучие. Това беше единствения пъзел от новите, който не отворих да разгледам по-подробно, защото свят ми се зави само на малката картинка като го гледах. Сега го отворих обаче да видя какво ще си причини Евето.
Е, те всички са еднакви, няма нито едно различно от което да почнеш поне. Scream

# 215
  • Варна
Много внимателно огледах всички налични Равенси в озон, ми само един метнах в Любими. Що така няма нищо от любимата ми марка, което да ми хване окото...

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 16:15 от HighSpeed

# 216
Аз даже на два пъти много внимателно ги огледах Равенсите и също нищо не ми хареса. Явно трябва да се примиря, че няма да се съобразят с моя вкус в скоро време и да спра да мрънкам за картинките им. То и по-добре, че не ги харесвам, като си погледна шкафа и се изумявам какви глупости на Black sea съм поръчвала и сега не ми се редят, та поне да не трупам още.

# 217
  • София
Еве, ти наистина ли го купи? Избиваш стреса покрай НВО-то ли Joy

# 218
  • София
Еве, ти наистина ли го купи? Избиваш стреса покрай НВО-то ли Joy
Мдаааааааа, не че съм се стресирала ама да не мисля за глупости. Ето какво поръчах

# 219
  • Варна
Този езерния и аз го загледах и му се чудих. И още му се чудя.

# 220
Аз отбелязах в любими само Домашните любимци:)

Сега редя една от зодиите на Black sea.

# 221
Аз няма да гледам в Озон нарочно, и без това наруших въздържанието с два преди седмица.

А да не говорим колко размених и бройката вместо да намалява, май се увеличи, но не съм записала новите в списъка, а така се стараех да мина под сто.

Един, който чака от три години да го наредя
Забавни кучета 1000 Трефл

# 222
  • София
Vese спокойно, аз се грижа да имаме JoyJoyJoy

# 223
Еве🤣

Black sea, 500 части 🧩

# 224
  • София
Момичета не знам дали писах, но кашона за Варна замина, Съмърче приготви се Simple Smile изпратила съм на Ели така че чакайте включване от нея.

Общи условия

Активация на акаунт