Отговори
# 60
Аз мисля, че въпросът не е само в това, дали е любовница. Както беше в първи сезон, дразнеше ни, но си имаше линия и за нея. В края на първи сезон ни показаха едни различни Сейран и Ферит, с жертвоготовна, всепоглъщаща любов. Във втори сезон имахме известни колебания по този въпрос, или поне само на думи ни беше показана, докато не се появиха Оккешови - вуйчовци, племенници и чаршафа. Върнаха ни надеждите в голямата любов на Сейфер. Сега на хоризонта пак изгря метресата, ни в клин, ни в ръкав и ние пак сме в първи клас. Пак се чудим, Ферит погледна ли странно, не се ли замисли, не я ли прегръщаше твърде дълго и твърде нежно... Защо си изключи телефона...
Ми не е нормално. Както написа някой, ние на Ферит му имаме доверие, но нямаме доверие на драскачите. На този етап от връзката им, да пъхат трети и четвърти лица между тях... ми направо си е престъпление.
Виж, за Сейран нямам никакви колебания. Колкото и да ни навират Тарък, както и да се развие действието, Сейран ще е бетон по отношение на него. Докато за Феро имам известни колебания отново Smirk

# 61
Хелоу, благодаря за новата тема ! 💐
Аз не догледах епизода, нещо не ми се гледа, нямам интерес даже и за фраг.
Може да си го пусна по етапно да го гледам през седмицата !
 Еванджелин аз пък мисля, че може и Сейро този път да ни изненада и да тръгне с Тарък, изглежда податлива в момента. Не, че не обича Ферит, но може да предпочете да я намрази, за да не му е гадно като умре... звучи зле, но е имало такива линии в историята на Турските сериали. Дано греша, много се надявам да греша !!

И малко да пооплакнем очии !!😍😍😍😍
Мнооого сладък ! Bad boy ! 😍
https://www.facebook.com/share/r/HvHkbaE1y2eKqWKv/

# 62
Ялъто пак е на първо място, но мнооого слабо този петък! 🥹

# 63
Сега ,като се замисля , Пелин като образ не ме е дразнила много. Тя си беше типичната любовница. Бучето - да, дразнеща ми беше !  Повече ме нервираше образа на Феро през първи сезон. Той тичаше след нея , даваше и надежди ,търсеше я , защитаваше я  и т.н. Дори и във втори сезон ме беше яд на него , когато тя се върна бременна. Не искам да си спомням , целувки , прегръдки , плачене на рамото на Сейран , затова че я омъжват, безграничната вяра в нея. Да не говоря за сълзите в болницата за нея  и чуждото бебе. И какво стана накрая , каза `и две думи и пито-платено.
Не знам дали подготвят раздяла , но момента , когато остави баща си , пребит , смазан  и хукна да  води Пело , да си поседнела някъде , направо ми боде очите. Добре , помогна на Кязъм , отидоха в болницата , защо трябваше Шехо да му каже да си върви ?! Той какво , ще прави операция на Зерин ли, че виси там ? Иначе , ходи да пита докторите за нея. На фона на това ,  дори не е говорил с лекарите на Сейран.
Нямам нищо против присъствето на Тарък , защото не се съмнявам и грам в Сейран. Трябва да има драма все пак. Това , че Пело се появи , ми навява мисли , че може да си я гледаме и следващия сезон . Тия топли  прегръдки между двамата , изобщо не ми харесват , изобщо  , пък били те и от доброто му сърце.
За Кязъм , нямам какво да напиша , освен че ме отврати още повече /ако има накъде/. Тази наглата Зерин си го получи според мен. Спомням си как се разхождаше в къщата на Есме и я предизвикваше.
Смешна картинка бяха Феро и Кязъм в болницата - единия се притеснява и плаче за любовницата , другия прегръща  бившата пред тъста си , който сега вече го разбирал !
Сега , ако Сейран реши да тръгне с Тарък , да видим какво ще прави Ферит. Няма да се учудя , ако на инат се върне при  Пело.  Тогава и Буче ще е доволна  и Онур. Отиде цял трети сезон.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 20:18 от Kami_J

# 64
Оооо сцената на пейката между Кязъм и Ферит беше най-гнусната сцена евър Grinning
Разправят, че Буче си поискала тези сцени, за да я изкарат бяла и добра от сериала, че много пострадала кариерата й Grinning
Но и аз не вярвам, че ще излезе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Да - и двата мотива за раздяла изглеждат напълно възможни. Сейран да тръгне с Тарък с идеята да я разлюби Ферит, тоест да охладнее към нея, както се изрази май самият Тарък и да не страда от загубата й, докато Ферит не себе си и от инат или отчаяние по-скоро да се върне при Пелин. Това хич не е за изключване.

# 66
Раздялата е напълно възможна. Иначе какво ще гледаме цял сезон. Те вече всички врагове от Антеп се изредиха.Разни мацки като Невра и физиотерапевтката и на тях им видяхме сметката. Суна я разнищиха напълно. Горката още не знае какво и кого иска. Гюлгюн, Ифа и Асуман - великата тройка търтеи , ще си виси на диванчето. Дори и щерката на Шефика я сгодихме. Аби вече се изчерпа с неговите сълзи и сополи. Остана само да има драма мужду Сейран и Ферит -  раздяла , но по-сериозна.

# 67
А какво стана с бременността на Ифа? Асуман и тя се загуби.

# 68
Аз не гледах епизода и мисля да не гледам докато няма положително развитие,но ви чета тук.Мислех че съм единствена,която не вярва на Ферит и действията му,но ето че има и други като мен.Аз съм сигурна че Сейран ще тръгне със Тарък и съм сигурна че няма да има нищо между тях.Днес се замислих за действията на Ферит след като научи че е тръгнала и евентуално разбере накрая за неизлечимата и болест.Мисля че той вече ще е натворил глупости с Пелин и мисля че Тарък ще има доказателства за това и Сейран затова ще тръгне с него.Едва тогава Феро бей ще полудее.Той не позволява никой да му пипа играчката.Тогава ще осъзнае,за кой ли път,колко много я обича.
Изкараха го мега тъп.Много обича жена си,един път не се поинтересува от лекари за състоянието и.Бил като котка,правел каквото искала,да бе да,тя е все сама,той решава на света задачите.Жена му с болки с кошмари и т.н,но на кой му пука.

# 69
Красота х 2

# 70
Как си представяте Ферит да тръгне към Пелин при положение, че вуйчо ѝ, и един от хората му станаха причина баща му да умре, прострелян в гърба, по средата! 🫣

# 71
Какво ли не видяхме вече в сериала, няма да се учудя ! 😃🤯

Как си представяте Ферит да тръгне към Пелин при положение, че вуйчо ѝ, и един от хората му станаха причина баща му да умре, прострелян в гърба, по средата! 🫣

# 72
Трудно е нормален човек да си представи някои неща, но ни ги показват. Примерно Шахмуз тръгна да убива брата на жена си, макар и от различни майки? Или пък Кязъм се влюби в майката на момичето, което се опитваше всячески да съсипе живота и на двете му дъщери. Орхан поръча Кязъм, като забрави да уточни да не го убиват съвсем и т.н. И още колко подобни примери ще се намерят. Днеска се обиждат, кълнат, бият, и убиват, утре се сдобряват, сгодяват, сродяват или обратното. Някои хора и даже роднини за много по-малко цял живот не си проговарят.

# 73
  • Яко в Матрицата...
Всичко е възможно в паралелната реалност на "Yalı Çapkını". След репликата на Кязъм, че разбирал Феро защо е изневерил на дъщеря му, всичко може да се очаква. (Между другото, това е най-грозната и отвратителна реплика евър. Самата сцена беше отвратителна.) Все пак Пельо се опита да помогне... Колкото и смешна да беше сцената.

# 74

Съгласна съм , но Пелин беше тази която го предупреди  и която тичаше като изоглавена  между куршумите заради него. Тя само чака да и кимне `и е съгласна на всичко за него. Сигурна съм , че ще `и се зачетат заслугите. Очаквам да я вкара в имението сега да се лекува, защото няма къде да отиде. И вуйчо и вече не е опция. Тогава вече на Сейран ще и кипне  и ще тръгне с  Тарък. Изобщо няма да се замисли защо го прави , дали от добро сърце  или от сантименти.

Общи условия

Активация на акаунт