Отговори
# 90
  • София
Явно все пак вчера е имало сет в имението Simple Smile

Скрит текст:
Снощи някой е пуснал слух, че Сертер ще ни отърве от рибата и майка й. Не знам къде ги четат тези спойлери, никой не вярва, но празнуваха в Х Joy
Освен това пишат, че Сейран е бременна.
Аз от един от по-достоверните спойлерски видях, че следващата серия ще е хубава. Само това пишеше, а беше от тези, дето агитираха 71 да не се гледа.

# 91
Явно все пак вчера е имало сет в имението Simple Smile

Скрит текст:
Снощи някой е пуснал слух, че Сертер ще ни отърве от рибата и майка й. Не знам къде ги четат тези спойлери, никой не вярва, но празнуваха в Х Joy
Освен това пишат, че Сейран е бременна.
Аз от един от по-достоверните спойлерски видях, че следващата серия ще е хубава. Само това пишеше, а беше от тези, дето агитираха 71 да не се гледа.
Точно и аз бях тръгнала да споделя тези новини. Не знам колко са верни, но поне може да си помечтаем. 😁

# 92
Добро утро , момичета! 🫶

И аз четох това за Сертер снощи! Полудяха да пишат и пускат разни гифчета, че с кола ще я блъсне! От къде излезе това, не можах да разбера! 🙃

# 93
Руските акаунти в ИГ, пишат, че рибата остава в трети сезон.

# 94
Здравейте! Ако Пелин напусне ще има национален празник в много държави, но и аз вече си мисля, че ще остане.

# 95
  • Яко в Матрицата...
Вчера слушах малко една от стаите в Х. В нея участваше един от големите акаунти - Мастило (Mürekkep). Та жената каза много верни неща - за продукцията, кой според нея е отговорен за положението в момента, как в 3-ти сезон трябва да се съберат и само един да пише сценария, няма значение кой ще е. Ако иска Шнур да го пише, но само той. Но след 71 епизод и тя е загубила вяра в това, че няма да има трети лица във връзката на СейФер. Ако не е Пелин, ще докарат някоя друга, както се опитаха вече два пъти. Дори да оставим СейФер, колко любовни триъгълници завъртяха в сериала? Есме-Кязъм-Зерин, Ифакат-Гюлгюн-Орхан, Суна-Абидин-щерката на Шефика, Ифакат-Шехмуз-Нюкхет, Кая-Суна-Абидин-Ферит... даже четириъгълници имаме... Просто това е идеята на Шнура и онази злобна бабка - любовници и интригите с тях, поднесени така, че да съчувстваме на метресите... Няма нито едно послание как жените, на които са им изневерили, могат да се справят със ситуацията. Не им показват път, по който да тръгнат. Едва ли не им вменяват вина, че не са били добри съпруги, и заради това са им изневерили. Сега да си седят там където са и да се примиряват с положението. Иначе могат да станат и убийци.

# 96
Сейран е бетон относно любовта си към Ферит, спор няма, но защо Ферит не е бетон в очите на някои зрители, ей това не ми е понятно. Даже не ми хрумва, какво още трябва да направи, за да получи заслужено доверие. Премина през какво ли не, обърна всеки камък по пътя си, удържа на заплахи, изнудване, заключване, всякакви ултиматуми, дори опитите му да пробва себе си с друга уцелиха греда. Да не говорим, че на няколко пъти трябваше да се бори със самата Сейран, за да ги има тях двамата.

Сега продължителността на една прегръдка към човек, чиято майка се бори за живота е в състояние да ни бутне. Съдим го, че не ходи по болниците след Сейран и да се рови по досиета, за да научи истина, която принципно му се полага да знае и пренебрегваме факта, че той уважи молбата й за лично пространство в борбата й с нанесената психологическа травма. Ако това го прави глупав, така да е...

В същото време много малко, да не кажа хич, не се говори за това, че Сейран за пореден път еднолично взе решение, което касае бъдещето на двамата и лишава Ферит от право на глас и избор. Твърде често се случва, за да съм ок с това.
Първият път ставаше въпрос за живота на Ферит. Сейран жертва и себе си и него, за да живее той. Ако не беше тоталното му безразсъдство, сега Сейран щеше да е в Антеп под зоркият поглед на Тарък. Защото не знам как щеше да се отърве от него.
Вторият път ставаше въпрос за живота на Орхан. Сейран жертва себе си и Ферит,за да живее баща му. Ако не беше мнителността и твърдоглавието му, то сега Сейран щеше да е снаха на чаршафа.
Сега става въпрос за собственият й живот. Разбра, че ще умре и се примири с това, отказва да опитва варианти, но защо отнема правото на Ферит? Защо не се възползва от възможностите на Корхан? Ще постави Ферит пред свършен факт. Ферит може и да се примири все някога пред неизбежността, но само ако е обиколил всички фронтове преди това. Ако му е отнето това право, не виждам как би живял в мир със себе си някога, както се надява Сейран.
Себеотрицанието и жертвоготовността на Сейран излизат от рамките на приемливото. В един момент от повод за възхищение се превръщат в повод за притеснение. И мисля, че психоложката го вижда.

# 97
https://youtu.be/Y4S1FgaRaTo?si=0JcT7zjwUKJ0BbZM
Добро утро, мили дами, фрагът отчасти 💕

# 98
  • Яко в Матрицата...
Сейран каза, че иска тя да каже на Ферит. Не знае как да го направи, ще се върне към настройките си тя.

Music, това не е фрагът. Сглобка от кадри е.

# 99
  • София
Не съм съгласна, че е човешко да прегърнеш една жена, която се е опитала да провали брака ти, като те е излъгала, че си спал с нея и чака твое дете. Няма такива мъже, опитайте се да се поставите на негово място. Аз ако съм в очите няма да е погледна, какви прегръдки, човешко било. Не, не е така, за мен не е така. Затова хората нямат доверие на Ферит.
Да, тръгна да се показва какъв мъж е с Невра и не успя. Но тръгна, нали.
Аз вярвам на Ферит. Но не вярвам на продукцията. Не вярвам, че се оценяват главните герои. Вярвам, че има хора с връзки, на които се пишат сцени по тяхно желание. Както написаха супер глупавате 71-ва серия, така ще напишат и друга простотия за да сринат който и да е образ и да издигнат друг.
Колко пъти се пренебрегна Афра дори не ми се коментира....

# 100
Джули, понякога трябва да жертваш любовта си, за да живее любимия ти. Видяхме какво стана, след като Ферит прояви упорство и последва Сейран. Застреляха го, можеше да умре. Корханите обвиниха Сейран. Не ми се мисли какво щеше да стане с нея, ако имаше фатален край.
Да, състоянието на Сейран е притеснително, тя също го осъзнава и затова е при д-р ханъм. Търси начин да каже на Ферит и да го подготви за истината. Знаем колко е лабилно момчето ни.
Сега ми е интересно, ако Сейран прегръща и утешава Тарък, дали ще приемем, че е бетон? Да, Тарък простреля Ферит. Пелин не простреля ли многократно Сейран? Каква е разликата между двете трети лица?
Сега чувам, че ще я вкарват хамсията в ялъто. Абе много състрадателно това момче, бе!
Как ли ще се почувства Сейран? Дано не напишат простотията, че тя личн оя въвежда през портите в ялъто Head Band

# 101
Рибата ще вкарват в имението ли? Такива спойлери ли има? Аз мислех, че са просто предположения. Ужас.

# 102
Юлия,отново съм възхитени от твоя пост
Много малко,да не кажа,че почти никой не разбра,че сюжетът се върти около огромното сърце на Ферит.
Не похождения със жени,не отмъщение не психарство.....Огромно,човешко сърце
И не е само Пелин,той е способен да прости и помогне и на най-върлия си враг.
Просто Ферит...
Не си спомням  друг турски сериал с главен герой с такава душа
Рядко срещана порода

# 103
Ах, Мерт 😁. Понеже сцените с Пелин силно казано ги "гледах" съм пропуснала този момент:
https://www.instagram.com/reel/C7bVMvoteZZ/?igsh=MWoyeXhwNnRrZDZrMQ==

# 104
Аз ще добавя нещо към хубавия пост на Джули - причината Ферит да седи в болницата е кой? Не някой друг, а семейството на Сейран и в частност майка ѝ, защото беше на път да стане убийца.😬 Ако Зеррин не беше уживяла или ако и имаше нещо много сериозно, да познаем, кой щеше да трябва да се занимава да спасява и оневинява Есме...нямаше да е Сейран, нито Суна, а пак Ферит. Не разбирам любовта на хората да го намират за виновен за всичко.😃 Ако не направи нищо - лошо, а ако прави - пак лошо. 😵‍💫

Всички чакат Ферит да им разрешава проблемите. Дори и Суна, забелязахте ли какво каза на Сейран, "Ще кажем на Ферит, той ще намери друг доктор, други доктори, ще намери решение и ще се оправиш, ще се излекуваш" (цитирам по спомен от петък). Е на това какво се казва? Сейран нали е Корхан, тя сама защо не иска да си помогне и се е примирила и приела фаталната си диагноза след посещение на 1-2 доктора? Даже не си спомням видяхме ли нови изследвания да са правени или втория д-р даде диагнозата по чужди изследвания? Ако сам не искаш да си помогнеш, как другите да ти помогнат?

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 13:41 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт