🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 830
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Виждам, че Netfliks започва да  рекламира "Kübra". В сравнение с Nowtv, те са на друго ниво. Защото Now  все още не са пуснали трейлър за "Gaddar"!
Нови снимки от Kübra ❤️

# 76
NOW са избрали сериала Див да продължи за втори сезон.
Доста време се двоумяха кой да продължат за втори, като най-много бяха спрягани Гадар и Див.
Заради многото фенове и добрата продажба навън на сериала Див, са се спрели на него.  Иначе рейтинга няколко месеца беше много добър, но в последно време са много зле, даже го преместиха в събота. Нямам идея дали са по-високи от нашия, но явно многото фенове и добрата продажба навън са надделели за избор на 2-ри сезон.
Аз лично не съжалявам, защото тоя сценарист от доста време копае дъното. Единствено бих искала втори сезон, само при смяна на сценаристи и режисьори и да снимат чисто нова история и да тръгнат в друга по-интересна насока.

# 77
Относно Див. От 20 епизод рейтинга  започна да пада, заради лошия сценарии естествено. Гадар има по-добър рийтинг.  Международните продажбите на Див  са го спасили според мен.  Сериала  е доста промотиран, буквално му  дават шанс след шанс. През втория сезон в най-лошия случай ще изпълнят n на брой епизоди.
Чесно казано не знам дали да се радвам на новината. Дано е за добро.  С удоволствие,  ще гледам любимата ми двойка септември месец на екрана.

# 78
Напълно съм съгласна с теб, Жаки!
Направо не виждам материал за втори сезон, написан от този сценарист!
Не знам дали Гери е права и той пита артистите какво да играят, но безсилието му вече е толкова голямо, че повтаря неща, които вече сме виждали.
Дано поне да успее да напише приличен финал и да не ни остави лош вкус след края на сериала.
Мечтая си да гледам Чаатай в нещо смислено, нещо, което те грабва и те държи, нещо, в което да изглежда страхотно и да има достойна за него партньорка.

# 79
Партньорката на мен не ми е важна. В Icerde не ми хареса изобщо партньорката как се справя. Ама той и без нея можеше да се справи. В шивача пък имах усещане, че Шифанур повече с Бадемджи имаше химия, колкото и да е извратено. И пак се получи. Тук както видяхме от нощта в хотела повече го разсмива това момиче с близостта си. И пак като се гледаха на сватбата имаше много добра игра.
В хартиения живот и мацка няма даже.
Ама във всички тези сериали и филми има добре написана история и някакъв смисъл. Аз много мразя несъответствия, разминавания. Това ми е работата и като ми се случи да има нещо нелогично и имам чувството, че ме лъжат. Професионално изкривяване. Този сценарист можеше поне елегантно да ни излъже.
Колкото до продължението не мисля, че Чаатай изобщо е щял да се съгласи. А и е трябвало и хонорара да му намалят, че иначе пак нямаше да има пари за реквизит.

# 80
Момичета,  при вас работи ли сайта, в който е качен първи сезон на Кюбра с бг субтитри?
Аз влизам и пише,че няма намерени резултати от моето търсене...

# 81
Нези и при мен го няма

# 82
Тук го има на руски
https://turkrutv.net/kyubra/

Аз ще си упражнявам английския.

# 83
Нези и при мен го няма
Дали  са го премахнали заради новия сезон?

# 84

Дали  са го премахнали заради новия сезон?
Не би трябвало. Това са частни лица, за които няма значение, че дават втори сезон.
По-скоро, може да са тръгнали пак на проверки за нелегални преводи.

Ето това ми изписва

# 85
При мен излиза това

А на другия сайт където го имаше ми изписва това

Скрит текст:

ПП. Днес през деня нямаше проблеми.

# 86
При Нуши го има до 3 епизод.
Сайта на Ашкъмките също не работи

# 87
Добро утро!
Ех,че ме е яд! Сега няма да можем да си направим преговора на сезон 1....
Освен, ако не го гледате на руски от линка тя Гери.
Това още повече ме амбицира да уча турски и да не разчитам на никакви преводи!

Какво казва една туркиня за Cagatay и Kübra:
 Обичам да гледам такива проекти, сериали и филми.  Също така е удоволствие да се гледа, като се види, че нашите актьори също са предприели много добри проекти във визуалните ефекти, особено нашият международен актьор ÇağatayUlusoy е сред тях.  Отнема много време в чакане за такива проекти, но си заслужава качествената работа 😉📷 #Kübra

Хубав ден ви желая!
Дано днес вече да имаме нещо ново и от "Gaddar"!

# 88
Добро утро! Coffee

Явно пак са ги погнали сайтовете с преводи, заради авторски права. Много жалко, защо ми трябваше да чакам да свърши Гадара, ами не си го изгледах. Сега ще му се мъча на руски.
Нези, ще си направим преговора, ама ще е на кой който език му е разбираем...руски, турски, английски.
Тамън като го коментираме, ако има нещо разбрано, ще го разберем. Аз викам като свърши Гадара и да започнем серия по серия и така по-лесно и подредено ще го изкоментираме.

# 89
Здравейте!

Сряда, ден за озет и снимки, ако ги дадат...

Общи условия

Активация на акаунт