🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Нези, първо относно Дахан, Енвер и другите. Дори Енвер се опитва да промени Дахан. Единственият, който не иска е Менидъра. Дори Курт смята, че Дахан прекалява на моменти. А Мениджър се възползва от него за личните си цели.

Относно последния сериал на Серенай, не просто го гледах, а страшно ми хареса. Толкова леко върви, няма излишни недомислици, направо хем може да те разплаче, хем да те развесели. А тоалетите са просто... Заради тях последвах разни профили, където ги коментират. Там и от други сериали коментират. На гадар не съм попадала, но то и какво да коментират. На Дахан суичерите или на Айдън трикотажните блузи. На Ямур клиновете или на Месут мърлявите тениски. Като казах мърляви тениски, на Дахан кой му пере черните тоалетчета. Фатма ане не го вижда, Айдън не е. Може Лейля да е. 
То това е вид реклама. Да им показват аутфитите по разни страници. Тагват ги. Ама тук бюджет йок. Само за актьори. Мудюр и Дахан 20 серии не се преоблякоха.

# 151
Joy
Гери, нали работят "про боно"- нямат пари! Worried
Другите се опитват да го променят, да, аз в случая говоря за отношения мъж- жена.
Wink
Ямур не се опитва да промени Енвер.
Даже в началото не знаеше с какво се занимава.Grinning

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 16:08 от NeZ_9

# 152
Joy
Гери, нали работят "про боно"- нямат пари! Worried
Другите се опитват да го променят, да, аз в случая говоря за отношения мъж- жена.
Wink
Ямур не се опитва да промени Енвер.
Даже в началото не знаеше да какво се занимава.Grinning
Имам предвид, че Айдън сигурно с право иска да го промени. А Ямур не знам как да я коментирам дори. Тя беше в пети месец, когато още живееше по хотели, а Енвер още не беше казал на баща си за нея. Далеч от нормална връзка. Тя доскоро не вярваше, че Енвер е престъпник.

# 153
А бе аз като ви казвам, че всичко е една недомислена каша....
За който и да се хванеш, все нещо не е както трябва. Толкова несмислени образи в един проект не съм виждала досега. Всъщност, не знам дали изобщо има такъв....голяма пародия!

# 154
Постави му условие и му върна пръстена, за мен ситуацията имаше друго значение. Ако това е  опит лоша промяна, добре.  При Ямур също  имаше неща с който не е съгласна,  техните отношения  не са идеални, но поне има близост и хармония, която при останалите липсва.
А относно подкрепата на близките на Дахан,  спрямо  "работата" му , не знам.. Не е логично да подкрепяш някой който обичаш в подобно начинание. Съвета на баща му да се откаже от тази работа, който  със сигурност го обича, ми се струва най-подходящия начин да те е грижа за някой.
Дахан върви бавно и сигурно към трагичен край.  И Енвер е престъпник, но в действията на  двамата има доста голяма разлика. Най-малкото в жестокостта и бруталността на единия, гнева който изпитва.

# 155
Вчера феновете са отбелязали  9 годишнината  от сватбата на Яман и Мира.

Както и не се отказват от надеждите си  да прочетат тази новина:
"Сдобрени" Grinning

# 156
Права си, само баща му му каза, че трябва да се откаже, другите са пас...луда работа!
Аз като родител, не бих се съгласила детето ми да участва в такива рисковани дела.

Оооо, Нези, благодаря! Много любима двойка са ми.
Аз не държа да се сдобряват. Всеки е поел пътя си...няма нужда!

# 157
Ауууу. Ама те имали годишнина милите. Девета годишнина каква ли се пада.

Какво нещо е да не харесваш даден герой и това да ти повлиае на отношението към актьора завинаги. Оркун толкова ме дразнеше, че сега и в новия на Серенай не можах да го харесам.

# 158
Права си, само баща му му каза, че трябва да се откаже, другите са пас...луда работа!
Аз като родител, не бих се съгласила детето ми да участва в такива рисковани дела.

Оооо, Нези, благодаря! Много любима двойка са ми.
Аз не държа да се сдобряват. Всеки е поел пътя си...няма нужда!
А, така е, Жаки! Просто споделям желанието на някои фенове. Hands V
А за Дахан, той е голям мъж все пак, няма да седне да слуша майка си.
А и тя, ако помните в началото също беше против, а после, когато онзи отиде в дома им и заплаши да убие Рузгяр,  каза на Дахан да направи каквото трябва.
Ето това е едно от нещата, които не приемам в този сериал.  Всеки в един момент приема саморазправата като единствен вариант.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:27 от NeZ_9

# 159
Дано не избият всички на края, така ще ги приключат поне логично.  
Тази снимка е топ, чудя се на какво се смеят ?
Месут сигурно ще бъде занулен. Въпреки нелогичното му държание, остана верен и истински приятел на Дахан.  

По 9 годишнина от сватбата  е фаянсова сватба или сватба на лайката. Аз бих се радвала отново да са заедно на екрана, но едва ли.

# 160
В целия сериал има един полицай, който прие саморазправата за средство.
Имаше и един друг, който затвори Дахан и се мазнеше на Енвер

# 161
Екранната Фикрие абла, вече е на 20 епизод.

Милата, тя всеки път показва този сценарий, ще кажеш, че има повече от 5 изречения на серия да научи. Grinning
Ама тука е много нагласена! Къде ли ще ходи? Thinking

# 162
IG instyle.tr:
Избираме "Най-доброто" за сезона заедно!
Докато се подготвяме да навлезем в летния сезон, събрахме изгряващите звезди на сезона.
Коя е любимата ви звезда?

Две от звездите са наши момичета...Шифанур и Сюмейе

# 163

Още утре ще разберем какво ще се случи!
От щастливата физиономия на Фикрие обаче, може да съдим,че всичко ще завърши добре.
Поне така се надявам.

# 164
Вече чакаме и с малко страх. Дано няма много студени душове!

А имаше и такива готини сцени!

Общи условия

Активация на акаунт