🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ето и останалите

# 136
От Ергюн Гезер:.
"Да, още един снимачен ден и бавно се приближаваме към финала"

# 137
Аз в никакъв случай не бързам да правя заключения.  От излезналите снимки предполагам,че между тях е имала нова среща. Не знам какво са си казали, но разликата между  двете двойки е повече от ясна. Не е в заниманията им или образованието, а в отношението им един към друг.  Енвер и Ямур са двойка, която е стигнала "зрелостта " да има дете.  Моето виждане за една  двойка е точно това. Има огън,страст, любов, каране и сдобряване, отдаденост, разговори, гушкане и топлота... Независимо  от лошите постъпки и заниманията на Енвер, или проблеми помежду им.  Той цени, бори си и паказва любовта си към нея и бъдещото им дете.  Нищо не е идеално, но  двамата проявяват разбиране и компромиси. Тяхното общо дете, ще расте в тази  хубава среда. На този етап  между Айдън  и Дахан  едвам се провежда един спокоен разговор, това е пагубно за едно дете.

Хубаво е желанието на Дахан да има дете, но да си баща не значи да направиш детето, а майката да те чака и да  го гледа. Докато ти спасяваш  хората по света, изпълняваш ролята си на Гадар, наемен убиец си и във всеки миг близките ти са изложени на опасност..
Ако бъдещето дете има съдбата на Нюлефер и расте без баща. На човек в гена му е заложен да търси,  да знае и да има баща  и майка.  Иначе се чувства, като дърво без корен, не цял, не пълен. Имам близки растли без родител, стойностни хора са, но в душите си носят рана и им се е отразило. Айдън знае със сигурност, какво е това чувство. През повечето време Дахан  е груб  с нея, като  с луда която го преследва и му пречи да  си живее живота.   Предвид факта,че Оя ще даде всичко от себе си да я тласне към аборт. Не е очудващо, че отново си поддават на нейното вмешателство.  Но мисля,че грешката не е на Оя,а обща.

# 138
Аз не мисля, че тук има спор за или против абортите. Всяка жена сама може да реши. Даже за мен мнението на Дахан не е от голямо значение. Ако тя го е решила, той как може да повлиае. Ето от снимките се вижда, че те са разговаряли. Той този тоалет не го е събличала цяла седмица вече. Вива да им е малък бюджета ама така не бива. То излиза, че тя отиде с този тоалет на среща и три дни не се е прибирала. Иска им се и тях да ги показват по модните блогове с тоалетите, но искрено се съмнявам, че някога ще се случи това. На Дахан поне са му сменили якето.

Аз както бях сигурна, че ще гледам наживо утре и изведнъж си направих друга програма. Ще видим дали за късна прожекция ще имам сили даже. За финала вече ще отказвам срещи. То не може да не е на живо.

Редактирам се, за да коментирам написаното от Нина. И героите, които спасяват света имат право да имат деца. Войниците също имат семейства. И те имат деца. Не им е лесно, но в това няма нищо нередно. Но на един войник му трябва и силна жена.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 13:27 от gerryto_2

# 139
Нищо чудно това да е нейната поредна глупава реакция срещу него,опит да го дразни или нарани. Което още повече засилва мнението ми,че е по-добре  детето да не страда заради техните токсични отношения. 
Ще видим какво ще стане, аз се готвя за  голяма  драма, плюс сцени като  онази  с нинджата в
 моргата. .

# 140
Нинче, не коментирам разликата в отношенията между двете двойки,защото тя е очевидна!
Казвам само,че и Ямур като Айдан е неподготвена за самостоятелен живот.
А и не мисля,че със заниманията на Енвер и дядо му,детето ще расте в хубава среда.
Но както казва Гери, всички имат право да бъдат бащи и да имат деца.
Между Айдан и Дахан също има любов.
Може би с времето, ако се съберат ще улегнат и ще могат да я изразяват и по друг начин.

# 141
Аз не сравнявах Айдан с Ямур. Просто правя разлика между Дахан и Енвер. Енвер, въпреки задълженията си, не оставя за миг Ямур, не дава косъм да падне от главата й. Дахан е точно обратното, първо я гонеше, после я  пренебрегваше. Но въпреки това смятам, че щом решава да му каже, че е бременна, трябва и заедно да решават за аборта. Ако е решила да прави аборт, защо изобщо му казва, че е бременна.

# 142
Ох, хващам се, че коментирам и мисля за нещо, което сценариста ще ни изуми като решение. То тялото не е на Айдън, на сценариста е. Той ако реше ще го махне, за да накаже Дахан, не Айдън.
Палим се тук, обсъждаме, а накрая той решава, а логика в решенията му няма.
Жаки, решението ще е на сценариста, не на влюбените.

# 143
Гери, точно и аз за това се хващам. Тоя сценарист е толкова зле, че нищо каквото се случва и ще се случи не трябва да го взимаме толкова на вътре. Май единствения добър образ, който изгради е този Енвер.
Некадърна работа...жалко за Чачо.
Дано Чачо наесен се захване с нещо по-интригуващо и да забравим тая глупост, наречена сериал. Даже, аз мисля, че още втория сезон на Кюбра малко ще ни оправи вкуса от горчилката, лесно ще го оставим на заден план.

# 144
Gaddar Епизод 19 Снимки Част 2

# 145
Аз имах  друго предвид разликата между двете двойки и ситуацията на момичетата.. Едно е да имаш мъж, като лъв до теб, за който си света и си на първо място .
Друго е да си в ситуацията на Айдън, която не е никак щастлива и розова.  Не меря с различен метър, но  поставяйки се на мястото на Айдън  щях да съм напълно объркана.
Да не говорим,че  Дахан бращолевеше, че е част от него, а много бързо  я забрави и не се отделя от Лейля.  Айдън дори не е видяла предложението на Лейля на дивана да забравят за миналото.  Не мисля,че  в тази ситуация която и да е жена, ще подскача от радост, че трябва сама да отглежда детето си.

# 146
Хубаво е,че възприемаме нещата различно,така се получава интересна дискусия. Wink
Да, Енвер много обича Ямур, направо я боготвори.
Но сега се замислям как ли щеше да реагира, ако Ямур му беше поставила ултиматум като Айдан?
Той също не се е отказал от бизнеса си, в името на спокойния живот с нея.
От друга страна пък,тя не е искала такова нещо от него.
До него е, без да парадира с това, като Айдан.
Двамата се приемат такива, каквито са- тя е по-бедна, той пък се занимава с престъпни дела. Но се обичат!
А Айдан постоянно се опитва да промени Дахан,  той пък я ограничава...
Така че, не бива да ги съпоставяме според мен.
Колкото до Дахан той от една страна приема Лейля като приятелка, а от друга страна е свободен мъж, в момента. Grinning
Когато спомена да забравят миналото,  аз го разбрах, че Лейля говори за това, че той е убиецът на баща и.
Те имат тежко минало. И явно тя много го обича, щом е готова да пренебрегне това и да го забрави.
Гери, като спомена тоалети, гледа ли сериала на Серенай? Тя там не повтаря тоалет и то от хубав, по хубав! Blush

# 147
Аз лично, в тая ситуация, бих си родила детето и щях да си го гледам сама, нямаше да направя аборт. Ако нямам намерение да бъда с него, не бих му казала даже.
Значи, този сценарист да прави, каквото ще прави, ама накрая да ги събира и да свършва, че вече ме боли главата от неговите измишльотини.

# 148
Grinning Така е!
А сега си мисля, колко по- интересно можеше да е, ако това се беше случило по- рано и така можеше да се направи връзка между Оя и защо е отгледала сама детето си и Айдан. Така реакцията на Оя щеше да е по- логична , а не просто, защото така е решил сценаристът.

# 149
Не съм сигурна, ситуацията между Лейля и Дахан е само приятелска. Нито тя е момина сълза, нито той е  толкова глупав, че да не е наясно с емоциите й. Прехвърчат пеперуди и някакви трепети и от двете страни. Тя дава мило и драго за  него, две деца ще му роди и ще го чака без да пита.. Това е жената за Дахан,  Бинго, хаир да му е!  
Постъпките му спрямо Айдън  не са достойни  и мъжки, не му отиват и вината затова не е  само на Айдън. Blush

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 15:55 от Nina_Richi

Общи условия

Активация на акаунт