🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
В петък затягаме коланите и чакаме всякакви изненади и завой. Hug

Може и да не ме разберете правилно. Но аз съм твърдо за абортите, като цяло. Според мен всяко дете трябва да бъде правено, с известна  доза мисъл  и разум.  Жената има право да не го роди ако не може да му даде нормален и спокоен  живот. Така  мисля, защото не виждам смисъл в  това да родиш, а след  това детето да страда и да плаща твойте грешки.  Пари за хляб и дрехи винаги ще се намерят, но едно дете има нужда от много повече.
В случая не искам това, но като че ли най-разумния вариант за Айдън  е този.
Тази реакция чаках от Оя на 100 %.    Стори ми се,че Айдън  затова и каза,че нищо не чака от него. Най-малкото вече не е ситурна в неговите чувства. Реакцията му беше шокираща, освен това има доста интимни моменти с Лейля.  Едва ли  мечтата на една бременна жена е бащата  на детето й да се държи за ръка с друга по чайните.
Отношенията им са плачебни.
Най-вероятно Дахан ще тича да спасява някой, после Лейля, да крой планове как да се спасят с Енвер, после и раждането на Ямур.   Айдън няма дом, работа, мъж, образование... какво ще му дадът на това дете?

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 22:59 от Nina_Richi

# 121
При всички случаи, в петък ни чака доста интересен епизод, но краят му не ми харесва.

# 122
Gaddar Епизод 19 2-ри трейлър - Моля, не прекъсвайте нашето бебе!

Екбер:Сега ще ви донеса  лоши новини. Енвер умря.

Гьоркан: Какво става?

Мъж:Имаме човек, който търси дъщерята на директора.
Дойде новината, той намери скривалището на момичето.

Екбер:Това  момиче, искам го живо, хванете я и ми я дайте!

Дахан: Айдан! Сестра, изчакайте!
 Моля те,не махай нашето бебе! Искам да бъда баща!

Айдан: Дахан!

Месут: Дахан!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 07:15 от NeZ_9

# 123
Нези, благодаря за превода!
И дъщерята на Мюдюра, няма да бъде пропусната от Екбер.
Той ще продължи да я търси.
Явно баща й не е успял да я скрие достатъчно добре.

# 124
Фрага никак,  ама никак не ми хареса!
Накрая ще се избият всички.
А и Айдан...не очаквах да вземе това решение.
С каква надежда и молба я гледа Дахан!
Тя съвсем забрави,че го е обичала някога!

Лекичка, момичета! Hug

# 125
Добро утро! Coffee

Аз нито съм за, нито съм против абортите. Аз съм за всеки сам да реши иска или не иска да направи аборт. Когато се стигне до такава крачка, трябва да е добре обмислена, а не да емоционално решение. Тук в случая при Айдан, за  мен е емоционално решение, затова не съм съгласна с този аборт. Да той реагира много тъпо при научаването за бременността й, но защо тя не помисли, че това все пак е първа реакция, която за него е била шокираща, защото не е очаквал. Тя би трябвало, преди да прави тая крачка, да поговори пак с него и да решат двамата, какво е най-добре за тях. Уж много го обича, уж голямата любов, а първото нещо, което иска е да прави аборт...много ми е противоречиво. Аз лично, бих си запазила детето и ако толкова не искам да му дам шанс, ще си го отгледам сама. Едно дете може да бъде щастливо и с един родител, ако живее в мир и с цялата му отдадена любов, та дори и от един родител и да е нещастно с двама родители, които не могат да надвият на инатите си и се карат непрекъснато, което най-често рефлектира върху детето.

# 126
Добро утро!
Италианката поздравява с добро утро, със снимката, за която ми направи забележка!
Joy

Аз мисля точно като Жаки!
С единствената разлика, че не бих казала,че Дахан реагира тъпо на новината за бременността 
Да, беше шокиран, но това е нормално.
Той искаше да поговорят, но тя отказа.
Каза му,че само го уведомява.
Как се очакваше той да реагира?
За мен нейните действия са абсолютно нелогични.
Жалко за Месут! Мисля,че той спаси не само Дахан, а и народеното му дете.
Дано и Енвер да е жив!

# 127
Нези, видях я сутринта и яз лично се подразних. Явно докосването до Чаатай ти дава всемогъща власт на д всички негови снимки. Направо ти дава права на лицето му. Както и да е. Всеки е луд по свой начин.

Относно другото и аз мисля, че решението и е прибързано. Не я съдя. Аз обаче не бих го направила. Личното ми мнение, че в такава ситуация се мисли преди това, а не после, когато се е случило. Поел си риск, трябва да си поемеш отговорността. За други ситуации тук не говоря и не знам как бих реагирала. Дано никога не ми се налага да мисля по въпроса в реалността. Имам приятелки правили такъв избор и не ги съдя. Техен избор. Но после много страдаха. Не е като да си махнеш бенка и да забравиш. 
А Дахан като гледах с превод си реагира нормално. Тя му избяга. Предполагам, че още ще говорят. Поне такива снимки има.
Той и моят мъж не реагира както очаквах на новината. Направо не реагира. Точно тогава имахме други планове и задачи и той се беше притеснил. Поне така каза. Дахан поне нещо каза. Ще видим утре какво ще е. Може да не го маха, а само на преглед да отива. Това с количката ми стана смешно. Ама там може да е норма.

# 128
Шифанур на корицата на Harper's Bazaar Turkey май 2024 г

# 129
Добро утро.
Желая ви усмихнат и спорен ден.
Мисля, че каквото и да направи Айдън няма да се хареса на никого.
Като цяло моето мнение e, че всяка жена заслужава да е в ситуацията на Ямур- обичана и уважавана, щастливо бременна и очакваща бебето с трепет, а детето заслужава нормална среда за живот и има нужда от двама родители за личностното си формиране. Не просто от родители, а от заряда които строй от Ямур и Енвер.
Това,че има направено бебе не значи, че трябва да бъде родено.  Поемането на отговорност трябда да е взаимна, но ако детето е проблем за двамата, има и решение, което трябда да бъде взето навреме.
Не мога да опрекна нито една жена взела подобно решение за живота си. Затова са разрешени абортите в целия свят, освен в страни с мислене от праисторията.  Айдън не е длъжна да роди дете на Дахан,а раждането му не  свидетелство за любовта й към него. Не мога нито да я виня,нито да я разбера в ситуацията, но поставайки се на нейно място няма да бъда в еуфория. Според мен тя винаги е мечтала за щастлив живот с него, а не е обсебена от мисълта просто да го има.
Може би ако държеше на детето, шеще да я обвиним,че го шантажира с него и спира щастието му с Лейля. Явно просто  е трън в очите ви, независимо в каква унизителна ситуация е поставена, като жена.

Шифанур е много красива.

# 130
Нее, Нинче, не ми е трън в очите, аз просто разсъждавам, от моя гледна точка и наистина не бих взела такова решение. Всеки има право на избор. Единственото, с което не съм ок е, че го взима емоционално, затова казах, че трябва да проведе разговор с Дахан и след това да решава, какво ще прави.
А и ако някой ми е трън в очите, това е сценариста, защото цялата неадекватност в сериала, дължим на него, не на актьори/герои.

# 131
На мен засега не ми се е налагало подобно решение.  Със сигурност е крайно и е грях, защото е погубен потенциален  човешки живот.  Затова смятам,че бебета не се правят трудно и двамата трябва да се пазят. Дахан е основния виновен за последните събития и докато той спасява света...  Айдън ще трябва сама да поеме отговорността, да е майка и баща, да го крие и пази от наемните убийци. 
Освен това нито един от двамата не е готов да бъде родител. Продължават да се държат детинстки и безотговорно един с друг. Едва ли в  новата серия нещо ще се промени. Появата на бебето  ми се струва  трагична за него. Може би ако Айдън  беше представена  в малко по-добра светлина-  учеща, работеща, бореща се с живота.. тогава щеше да има по-добра перспектива да го гледа сама.

# 132
Да, имаш право, ситуацията и за двамата е много сложна по принцип, а и те си я усложняват допълнително, къде съзнателно, къде несъзнателно. Дано всичко се развие добре и за двамата.
Забравих одеве да кажа, че съм абсолютно съгласна за Ямур и Енвер. Енвер го показват, че въпреки всичко с което се занимава, не оставя и за момент Ямур да се чувства пренебрегната, даже обратното, тя е на първо място в главата му. Значи, всичко зависи от подреждане на приоритети.

# 133
Извинявайте, но аз не виждам голяма разлика между Ямур и Айдан.
Ямур ли е работеща, учеща или бореща се сама в живота?
Ако Енвер наистина е мъртъв,то каква е разликата с Дахан и опасния живот,който води? Но  Ямур ще има част от него, която ще живее.
Не, Нинче, Айдан не ми е трън в очите.
Просто до скоро Дахан беше голямата и любов, за която даваше и живота си, а сега иска да убие част от него, без той да е съгласен.
За протокола, не съм против абортите.
Hands V

# 134
Публикувани са  нови промо снимки към епизод 19

Общи условия

Активация на акаунт