🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Вече трета седмица сериала на Серенайка е в тройката по гледания в Нетфликс

# 106
Тогава финалът е вече ясен. А щом и Айдън е на снимката трябва поне тя да е останала жива. А защо не ни пускат фраг?

Прочетоф резюмето и ми се сви сърцето. Хем сме към финал, хем ще е тежка серия. Аз имах много работа и 4 пъти тръгвах да го чета и спирах. Много гадно ми стана за Айдън и нейната противна майка. Вие вече сте давали това сръвнение май, но веднага се сетих за Железния светилник, за Султана и Катерина.
Няма да е много забавна серия. Двама ги преследват постоянно. Май всички ги преследват. Енвер иска да убие баща си и го мрази още повече. Самия Екбер няма какво да се коментира. Оя пак проявява липсата си на моцъчни клетки. Не съм сигурна дали и шеги от Рюзгар ще разведрят серията.

# 107
Гери, според мен това не е финална снимка за всички,а само за Неслихан.
Мисля, че преди това беше пуснала стори,че заминава някъде.
Тя няма много сцени и за нея не е проблем са си ги снима нещата предварително.
Така че, не е ясно за Айдан. Hands V
От друга страна изречението " Оя по всякакъв начин се опитва да спаси Айдан както от Дахан, така и от бебето " ме ужасява!
Наистина ще е тежка серия.
Миналата седмица май имаше резюме и фраг в един ден, може и сега да е така.

# 108
Значи, Оя да иска Айдан да абортира, за мен не е изненада. Тя не се свени от нищо, само и само да ги раздели.
Но пък съм и сигурна, че Айдан няма да я послуша, както и до сега не я е слушала за Дахан, освен ако самата тя не пожелае, заради тягостните им отношения в момента. Все се надявам, че такова нещо няма да се случи.

# 109
Ще е динамична серия, това е ясно.
Айдън май искаше да го задържи. Иначе не би му казала. Също и веднага би казала какво мисли да прави. Ако е решила. Но това е само в моите очи. Режисьорът не гледа през моите очи.

Ще е интересно как ще се измъкнат. А няма начин да не се, щом има още една серия. поне до другия петък ще са живи.
Искам да е край от типа и заживели щастливо

# 110
Най-накрая...
Чакаме фраг!

# 111
Единственото неудобно нещо в този форум ми е, че не мога да поставям емотикони като реакция на коментарите. Ако сметна някой коментар за полезен бройте го сърчице или палец нагоре.
Но на горния коментар на Жаки исках да поставя усмихнато човече, пляскащо с ръце.
Чакаме.

# 112
Момичета, на гости съм.
Ще преведа фрага по- късно  да знаете.
Wink

# 113
Момичета, на гости съм.
Ще преведа фрага по- късно  да знаете.
Wink
Докато го пуснат, ще си се прибрала. Не се притеснявай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
Момичета, на гости съм.
Ще преведа фрага по- късно  да знаете.
Wink

Споко, може и утре!

# 115
Благодаря за споделеното. 

Много интересен озет. Не знам какво първо да коментирам.   Време беше Ямур да роди. От Оя мислех,че ще видя по-добро.  Макар,че  в тази ситуация аборта ще е разбираем до някъде.

# 116
Gaddar Епизод 19 2-ри трейлър - Моля, не прекъсвайте нашето бебе!

ПП. От този фраг излиза, че май много убити ще има. Месут и него ще убият май, Курт се бие с една камара, не  знам дали и той жив ще остане, Енвер лежи в моргата, ама постановка ли е или наистина е мъртъв... Екбер  при Ямур в болницата и й казва, че Енвер е мъртъв...

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:50 от cvetansk

# 117
Дано сценариста не реши да избие всички герои. Това с Енвер, трябва  да е план, като преди.
Не знам за вас, но тази ситуация с Айдън, Месут  и Дахан на  края  ми  се струва нескалъпено измислена. Rolling Eyes

# 118
Леле, ама какъв фраг!
Месут, миличкият как застана пред куршумите, за да спаси Дахан...истински приятел!
Случката в моргата дали е пак постановка или наистина убиват Енвер.
Добре де, тоя Екбер, няма ли кой да го гръмне....голяма отврат е.

# 119
Аз мисля, че Енвер няма така лесно да го махнат. Би било нелепо да е оцелял досега и да го занулят преди финала и точно, когато ще става баща.
Сцената с Айдън няма да ми е любима отсега се настроих. Явно не съм я прочела правилно реакцията ѝ миналата серия. А той чак сега ли ще ѝ каже че иска да става баща. Твърде късен момент. Оф тая Оя как не мога да я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт