Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 485
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Транссатурнова планета не може да бъде репродуктивен сигнификатор.
Не всички транзити сработват в рамките на годината, най-силни са конфигурациите с участието на времевите управители за периода.

# 646
Въз основа на какви методи е направена тази прогноза?
Ако са само транзити на Уран, не е сериозно. Трябва и Марс да направи активация, но да има такива указания по дирекции, профекция и в годишната карта. Транзитите само показват кога може да се случи нещо.
Да, и Марс се включва. За съжаление и Меркурий, който ми е У3. Уран ми управлява и бременностите и каза, че малко вероятно, но може и нежелана бременност да е. По всички методи гледаше. Въпросът е сега наистина ли може да се избегнат толкова негативни аспекти....

Едва ли някой може са ви отговори на въпроса без да е видял картата ви и ,разбира се, е професионален астролог.

# 647
Да, ще я кача при първа възможност.
Сотис, говоря без да разбирам, помня отделни фрази, като аспект на Уран, активиране от Луната , Марс я лош аспект с еди кое си... Така че не мога да цитирам дословно какво ми е казано,просто хипотетично питах може ли да се избегне лош аспект и как се отработват лошите аспекти? Чувала съм, че нарочно можеш да направиш нещо ,за да не се случи друго нещо.... Ще кача карта с транзити и солар, защото това разбирам да построя в астроком-а.

# 648
Не мога да преразглеждам какво са казали вашите консултанти и да гадая за техните методи. Ние работим по съвсем различни направления и системи, с различни методи. Само с транзити никой не прави прогнози. Марс може да не е времеви управител и така конфигурациите му с Уран няма да носят чак толкова бели. Ама то напосоки ли се стреля по тия професионални консултации? ))

# 649
Да, ще я кача при първа възможност.
Сотис, говоря без да разбирам, помня отделни фрази, като аспект на Уран, активиране от Луната , Марс я лош аспект с еди кое си... Така че не мога да цитирам дословно какво ми е казано,просто хипотетично питах може ли да се избегне лош аспект и как се отработват лошите аспекти? Чувала съм, че нарочно можеш да направиш нещо ,за да не се случи друго нещо.... Ще кача карта с транзити и солар, защото това разбирам да построя в астроком-а.

То хубаво ще качите картата си тук ама дали някой ще се наеме безплатно да ви консултира ?

# 650
Ок, няма да качвам.

# 651
Моят човек има "опасност от инциденти" в картата и при едното затъмнение в една от точките за малко да го блъсне трамвай.

По принцип е напълно безсмислено да се паникьосвате и да изпадате в безпомощни състояния. И катастрофа, и нежелана бременност могат да се избегнат, и то не задължително чрез седене вкъщи. Тук не става дума какво "пише" в картата ви, а за личния ви суверинитет. Ако такъв тип информация ви стресира, не ходете да се консултирате с такива лица. Странно ми е някой като отиде на такова нещо с очакването че ще чуе само хубави неща, при положение че като се огледаш само става ясно моментално, че в живота си има доста трудности.

# 652
Здравейте, предстои ни сделка за придобиване на имот, но това би трябвало да се случи на 25.11, преди обяд.
За жалост май тогава имаме луна без курс.
Бихте ли ми казали, дали действително тогава луната е без курс, действително ли е толкова не добре да се случват сделки, колкото съм чела чисто любителски.

# 653
В нета от популярни астролози ще прочетете доста небивалици, тези статии не са на професионално ниво и са предназначени за широката аудитория. Една сделка с прехвърляне на правото на собственост е финализиране на вече налична уговорка. Луна без курс не е фатална, ако става въпрос за приключване на нещо и искате да няма по-нататъшни последици. Друго е, ако се прави елекция (изборна карта) за началото на някакъв проект, от който се очаква по-нататъшно развитие и активност. Там на Луна без курс не е препоръчително да се стартира.

# 654
Много благодаря за отговора, за жалост при нас е вторият вариант-ще стартираме проект 😣.
 Още веднъж-благодаря Ви за бързия отговор!

# 655
Ако смятате да откривате магазин или друг обект в този недвижим имот, по-скоро датата на откриването е важна, а не кога се прехвърля собствеността по нотариален акт.

# 656
Ще купуваме нов апартамент, който искаме да преустроим доста, затова го тълкувах като ново начинание, за жалост не може да се случи в друга дата…това помрачава щастието ми,  но не мога да го променя.

# 657
В такъв случай Луна без курс няма никакво значение. А и относно тази позиция има редица съображения и не винаги се отчита само до края на знака, в който е Луната. Трябва повече да се чете.

Не вземайте за чиста монета всичко, което пише в нета на тема "популярна астрология".

# 658
  • Plovdiv
Привет на всички!
Какво редставлява наталната карта?Препоръчайте  опитен и изввестен астролог който може да ми  направи?

# 659
С astro.com може и сама да си я направите. Въвеждате дата, час и рождено място.

Общи условия

Активация на акаунт