Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 416
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
По принцип хирургията си е Марсова. Логично е при марсова активация да има операция.

Колкото до работата, наскоро ме попита един приятел дали да сменя работа, излязла му възможност. При ретрограден Марс и Меркурий и всичко, което предстои и в следващите месеци. Отворих му обаче неговата карта, дирекциите и прогресиите, и там картинката беше прекрасна за смяна на работата. Така че наистина си е строго индивидуална.
При мен Марс върви назад в 11-10 дом и ми е лудница работата. Преди малко ми отпаднаха и плановете за нова година. Чакам и резултати от биопсия, защото изследвам мистериозен засега възпалителен процес. Прогресивната луна ми е точно на наталния Сатурн. Транзитния Сатурн прави курс между наталния Меркурий и ще стигне и до слънцето. Марс ми е в Рак. Това е положението. Нервни изблици, кръв и сълзи. Но има и хора, които са добре, активизирани, мотивирани.
Тоест, има индивидуален елемент.

# 751
Във връзка с последния пост и аз бих искала да попитам- имам предложение за нова работа, но се притеснявам да приема,  поради рестрогродния марс. Много ли е фатално, ако започнем нещо ново през този период ? Винаги се опитвам да съобразявам ,доколкото мога, дейтвията си с астрологичните асректи, но понякога, както сега, това не се получава. По натал моят марс не е ретрограден. Благодаря !

На сегашната ми работа подписах докато Марс беше ретрограден. Аз съм със стационарен Марс в 10-ти дом, при това в падение. Нямаше никакъв проблем, само където имахме един проект, който не успя да стартира докато Марс не тръгна напред.

# 752
Във връзка с последния пост и аз бих искала да попитам- имам предложение за нова работа, но се притеснявам да приема,  поради рестрогродния марс. Много ли е фатално, ако започнем нещо ново през този период ? Винаги се опитвам да съобразявам ,доколкото мога, дейтвията си с астрологичните асректи, но понякога, както сега, това не се получава. По натал моят марс не е ретрограден. Благодаря !

Евентуално би имало някакво влияние, ако Марс Ви управлява годината или ако е водещ професионален сигнификатор в хороскопа Ви. Силно се преекспонира влиянието на ретроградните фази, ако говорим за "общи прогнози" в медиите. Да речем, ако управлява годината и в годишния солар е неблагоприятно поставен и има напрегнати аспекти, тогава трябва да се следят неговите фази и транзити през годината, и повече да се съобразявате с тях.

# 753
По принцип хирургията си е Марсова. Логично е при марсова активация да има операция.

Колкото до работата, наскоро ме попита един приятел дали да сменя работа, излязла му възможност. При ретрограден Марс и Меркурий и всичко, което предстои и в следващите месеци. Отворих му обаче неговата карта, дирекциите и прогресиите, и там картинката беше прекрасна за смяна на работата. Така че наистина си е строго индивидуална.
При мен Марс върви назад в 11-10 дом и ми е лудница работата. Преди малко ми отпаднаха и плановете за нова година. Чакам и резултати от биопсия, защото изследвам мистериозен засега възпалителен процес. Прогресивната луна ми е точно на наталния Сатурн. Транзитния Сатурн прави курс между наталния Меркурий и ще стигне и до слънцето. Марс ми е в Рак. Това е положението. Нервни изблици, кръв и сълзи. Но има и хора, които са добре, активизирани, мотивирани.

Моят Марс е също в рак - спи града Simple Smile

# 754

Моят Марс е също в рак - спи града Simple Smile

И на мен как ми се спи 😀 ама моят е в кардинален кръст, че и ъглов. Чук тук, чук там.
Генерално, с пожелание за всеки да е възможно най-безоблачно и съзидателно. През 2020 в овен ми беше вълнуващо, в близнаци беше пълна трагедия преди две години.

# 755
  • София
Здравейте 🌞
Весела Коледа 🎅🎄
Отдавна не съм писала ☺️

Виждам, че за Марс и операции говорите и аз съм в едно чудене, предстои ми операция и се чудя дали да се пазаря да я отложат докато се оправи Марс, че ще ме режат за Н-ти път за едно и също нещо, очевидно предните неуспешни и не ми се рискува.
При мен транзитният Марс е в лъв в моментна на десцендента ама докато отворят болницата ще се върне в рак в 6 дом Sad и ще съвпадне с Луната и ще опозиция на Слънцето. Понеже имам и рожден ден началото на януари ще е така и в солара само, че е в 12 соларен дом, а завръщащото се слънце е в 6. Като гледам няма да се размина с рязането само се чудя ако мога да се мъча да отложат малко дали ще е по-успешно.🤔

Ето една картичка на солара

# 756
И аз съм със здравословни проблеми. Не мога да открия правилния специалист, само ходя на консултации и нищо.
На фона на всичките ми останали проблеми и липса на възможности за разрешаването им, здравословния ми проблем ми дойде в повече.
Транзитната карта:

И прогресиите:

# 757
  • София
Малко на по-различна тема - кои транзити бихте гледали за релокация или ако сте се преместили кои транзити са били активни участници при вас в това?

# 758
Може би тежки транзити към 4 или 9ти дом.

# 759
  • в 1001-та нощ
Заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1726685

Общи условия

Активация на акаунт