Колкото до работата, наскоро ме попита един приятел дали да сменя работа, излязла му възможност. При ретрограден Марс и Меркурий и всичко, което предстои и в следващите месеци. Отворих му обаче неговата карта, дирекциите и прогресиите, и там картинката беше прекрасна за смяна на работата. Така че наистина си е строго индивидуална.
При мен Марс върви назад в 11-10 дом и ми е лудница работата. Преди малко ми отпаднаха и плановете за нова година. Чакам и резултати от биопсия, защото изследвам мистериозен засега възпалителен процес. Прогресивната луна ми е точно на наталния Сатурн. Транзитния Сатурн прави курс между наталния Меркурий и ще стигне и до слънцето. Марс ми е в Рак. Това е положението. Нервни изблици, кръв и сълзи. Но има и хора, които са добре, активизирани, мотивирани.
Тоест, има индивидуален елемент.
и ще съвпадне с Луната и ще опозиция на Слънцето. Понеже имам и рожден ден началото на януари ще е така и в солара само, че е в 12 соларен дом, а завръщащото се слънце е в 6. Като гледам няма да се размина с рязането само се чудя ако мога да се мъча да отложат малко дали ще е по-успешно.🤔