Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 406
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
  • в 1001-та нощ
При мен беше стационарно ретрограден в точна квадратура с нат. Уран ... Наталният ми е в Близнаци на IC, а диспозиторът му (Меркурий) и той беше ретро, като се обръщаше ...

# 736
  • София
Моля препоръчайте ми кой от наличните безплатни астрологични софтуеъри сте ползвали и сте с добри впечатления. Благодаря!

# 737
За телефон или за компютър?
Мога да препоръчам софтове за компютър, на телефона си нямам никакви приложения освен обичайните за комуникация.

От безплатните Моринус е добър – за традиционна астрология. Но от някои колеги чувам, че има някакъв проблем да се изтегли от сайта, където е качен за безплатно теглене. Също така астропрограми Валенс, Планет Данс.

Солар Файър и руската Зетка са платени програми, навремето се намираха и кракнати.

# 738
Привет! Тр. Плутон квадрат MC ми наложи внезапна смяна на дом. Той и ретроградния Уран се разхожда финално в 4ти дом. Вероятно имам и други аспекти... Някой може ли да сподели кои аспекти се гледат за покупка /продажба на имот? Поне малко се обнадеждя...

# 739
За Западна астрология не ползвам софтуер. В последно време цъкам предимно в https://www.astro-seek.com/.

Но за ведическа астрология имам инсталирана Jagannatha Hora на лаптопа.

# 740
  • София
Благодаря много! За компютър, за традиционна астрология ми е въпросът.

# 741
За традиционна астрология – Валенс, Планет Данс, а за Моринус проверете дали може да се изтегли от официалния сайт, където е качен.

# 742
  • София
Как успяхте от 14 астролога да се хванете за Филипов Simple Smile) някакъв личен експириънс имате ли с него или просто не ви харесват общите му прогнози?
След три години следнене на постовете му и прогнозите му.Върха беше като започна да казва и за кого да се гласува и коя е правилната партия!

# 743
Да, Марс в 12 дом се отразява много силно на сънищата. Често се явява като мечка в съня.  

Направо ме уби. Наскоро сънувах много отчетливи сънища с мечки и даже се опитах да намеря какво може да означава. Марс сега се движи в моите 12 и 1 дом. За съжаление, не помня кога точно беше, за да проверя къде е бил по време на сънищата.

# 744
Здравейте,
Предстои ми планувана операция на 27.01.
Вчера коментирах с едни познати, и те ме убеждаваха да я отложа, защото Марс бил ретрограден, и не трябвало да се правят никакви операции.
Може ли някой да ми каже, дали има нещо вярно в това?
Благодаря предварително!

# 745
Във връзка с последния пост и аз бих искала да попитам- имам предложение за нова работа, но се притеснявам да приема,  поради рестрогродния марс. Много ли е фатално, ако започнем нещо ново през този период ? Винаги се опитвам да съобразявам ,доколкото мога, дейтвията си с астрологичните асректи, но понякога, както сега, това не се получава. По натал моят марс не е ретрограден. Благодаря !

# 746
Логично е да се съобразявате само с личната си натална карта и съответните ѝ транзити и прогресии. Затова хората ходят на астролог, таролог, нумеролог през определено време.

# 747
  • София
Ако ставаше анализ само по движение на планета в дом,всички щяхме да сме отлични астролози. Чета сега за ретрограден Марс и сънищата. Коя се кипри във втори дом,но тези дни сънувам активно,а моите винаги са били "предсказателни" . Мога с месеци да не сънувам,даже към година и после да имам само един,после пак паузи,но този месец си имах 5 съня.
Много пъти е казвано в темата,не се гледа само транзит и дома,в който транзитира.

# 748
  • SF
Във връзка с последния пост и аз бих искала да попитам- имам предложение за нова работа, но се притеснявам да приема,  поради рестрогродния марс. Много ли е фатално, ако започнем нещо ново през този период ? Винаги се опитвам да съобразявам ,доколкото мога, дейтвията си с астрологичните асректи, но понякога, както сега, това не се получава. По натал моят марс не е ретрограден. Благодаря !

Няма връзка с горния пост. Планова операция и работа са две съвсем различни сфери от живота с различни сигнификатори.
Марс има отношение към остриетата, скалпелите, съуправител на хирурзите, кръвта, възпалителните процеси, инфекциите и т.н. Съвсем отделен въпрос е кой е органът, който ще бъде опериран, но няма да разпитваме жената, защото не е на консултация и не е наша работа.
За започване на нова работа Марс би имал различно участие, а може и да не участва изобщо, но ПО ПРИНЦИП има косвена функция (действието). За самия договор, за промяната, за заплатата, за запознанството с новите колеги и т.н., отговарят други планети. Тоест -  не е фатално да се започва ново през този период, но това е общо казано. Във вашата карта може и да е фатално и пак зависи кое за вас би било фатално. Защото като не ви хареса новата работа, може да има още по-нова, нали?

# 749
Така е. Забравих да спомена, че на 10.12.2024 претърпях оперативна интервенция, но всичко мина наред,въпреки Марс. Беше планова.

Общи условия

Активация на акаунт