Забременели след инвитро 54

• 46 795
  • 916
  •   1
Отговори
# 60
Надежда, да те питам дали след хематома ти изписаха антибиотик? Моя значително се е разорбирал, има още малко и АГ иска да ми пусне микробиология и евентуално антибиотик…

# 61
  • София
Изписаха ми, да. Имах доста кървене, изтичаше доста време. CRP ми пуснаха също. Хубаво е да се профилактира след обилно кървене. При мен беше превантивно.
Отделно е хубаво да си пускаш по-често урина.

# 62
Момичета от сутринта имам дразнен в гърлото при преглъщане. Ако ви се е случвало какво си ви разрешавали като медикаменти?

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 07:47 от sunflower_22

# 63
Като имах настинка следящият АГ ми изписа Трахизан, ампули витамин Ц от 2 мл и Биозин мама.

# 64
  • София
момичета бременна съм след инвитро в Мемориал.
Трябва да спра прогестана в 10седмица. Това какво означава - като стана 9с.6д. и от следващия ден ги спирам или след 10с.6д. ..... не мога да ги оправя тези седмици Pensive

# 65
Трябва да спра прогестана в 10седмица. Това какво означава - като стана 9с.6д. и от следващия ден ги спирам или след 10с.6д. ..... не мога да ги оправя тези седмици Pensive
9 г.с. и 0 дни е пълна 9-та г.с. В началото 10 г.с. или на пълна 10 г.с. не ми е ясно от написаното. Ако е в началото, то 1-ви ден на 10 г.с. е 9+1 г.с.

# 66
  • София
9 г.с. и 0 дни е пълна 9-та г.с. В началото 10 г.с. или на пълна 10 г.с. не ми е ясно от написаното. Ако е в началото, то 1-ви ден на 10 г.с. е 9+1 г.с.

Имам писмени указания, дадени ми от болницата и там пише "прогестерона се спира в 10г..с." просто не знам как е правилно да тълкувам, явно ще трябва да ги питам.

# 67
Като цяло всички доктори броят седмиците на завършени, т.е. 10+0. Поне това са моите наблюдения.
А относно прогестерона, единствено би помогнал, а не навредил на бременността.
За да сте спокойна най-добре се консултирайте с координаторите.

# 68
Момичета, може ли да споделите тест правен от Gena Planet - Nifty за да видя по какъв начин изглеждат резултатите, също и тези, които са правили Vision.
Чудя се кой да избера от двата?

# 69
  • София
Ние правихме основен пакет на Вижън по препоръка на репродуктивния, първо с него съгласух. Искахме да правим пълен, но доктор Станулов каза, че няма смисъл. Доводите не бяха малко, но няма да се впусна в подробности. Послушахме го.
Като е готов ти се обаждат първо и ти казват резултата и после получаваш имейл.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:01 от NadezhdaML

# 70
Ние правихме основен пакет на Вижън по препоръка на репродуктивния, първо с него съгласух. Искахме да правим пълен, но доктор Станулов каза, че няма смисъл. Доводите не бяха малко, но няма да се впусна в подробности. Полсушахме го.

И на мен Станулов ми пропоръча същият, но резултата как изглежда не знам?
Мисля, че на тези Nifty pro пише 1:10000 или нещп подобно, което малко ми е странно за резултат

# 71
  • София
Пише си, че няма установени аномалии от изследваните. Не е съотношение.

За Nifty нека каже някой, който го е правил.

# 72

10 г.с. е 10+0, но нали знаете че прогестерона се спира плавно, с постепенно намаляване на дозата? Ако се спре рязко може да се получи кървене, макар че не е задължително.

# 73
Ние правихме основен пакет на Вижън по препоръка на репродуктивния, първо с него съгласух. Искахме да правим пълен, но доктор Станулов каза, че няма смисъл. Доводите не бяха малко, но няма да се впусна в подробности. Полсушахме го.
Аз също си запазих час за Vision - основен пакет. След колко дни ви се обадиха с резултата? Преди теста се минава на преглед през д-р Станулов нали? Той ми беше казал да мина да ме види преди това.

# 74
Да, д-р Станулов преглежда пациентките си преди теста. За резултата се обаждат се след 3 до 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт