Забременели след инвитро 54

• 46 935
  • 916
  •   1
Отговори
# 555
Много благодаря за включването. Понеже говорих предварително с кварталния АГ за болничните и той може да издаде 14 дневен болничен и на 15тия ден да ми го удължи с още 30, като на 14-15тия ден очаква да види сак с техника на над 30 години...

# 556
Много благодаря за включването. Понеже говорих предварително с кварталния АГ за болничните и той може да издаде 14 дневен болничен и на 15тия ден да ми го удължи с още 30, като на 14-15тия ден очаква да види сак с техника на над 30 години...

При мен беше на 18 ден от Зет.

# 557
Кактусче, много стиснати палци от мен Heart Heart Heart

# 558
Здравейте, борбени дами ☀ Само информативно, колко дни след положителен тест, по-точно колко дни след трансфер може да се визуализира плоден сак? ☺
И при мен беше 10 дни след + кръвен направен на 9 ден след трансфер. През това време правих два пъти кръвен, за да сме сигурни, че правилно се удвоява. Успех 🌸

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:24 от sunflower_22

# 559
Благодаря ви от сърце, мили момичета 😍😍😍

# 560
Момичета каква е нормалната дължина па шийката и кога за първи път ви я измериха?

# 561
  • София
В 12 седмица беше 3.5. После стана 4.

# 562
В 12 седмица беше 3.5. После стана 4.

Моята днес я измериха 3 см, но аз съм в ранна седмица както при теб са я измерили 3.5.  Значи с напредването на седмиците ще се увеличи нали така Наде?

# 563
  • София
Да, абсолютно. Нейният размер варира. Разбира се при някои жени има физическо предразположение за къси шийки, ама като се следят нещата няма нищо страшно. Ако не са казали нищо, няма страшно.
При мен последно в 34 седмица беше 3.8, повече не са я мерили.

И е важно само вагинално да се измерва. (Оказва влияние и ако пикочния мехур е пълен, но това по-напред.)

# 564
Да, абсолютно. Нейният размер варира. Разбира се при някои жени има физическо предразположение за къси шийки, ама като се следят нещата няма нищо страшно. Ако не са казали нищо, няма страшно.
При мен последно в 34 седмица беше 3.8, повече не са я мерили.

И е важно само вагинално да се измерва. (Оказва влияние и ако пикочния мехур е пълен, но това по-напред.)

Благодаря ти. Heart

# 565
  • Варна
Здравейте, борбени дами ☀ Само информативно, колко дни след положителен тест, по-точно колко дни след трансфер може да се визуализира плоден сак? ☺

На 01.04 си направих теста ..на 03.04 кръвен ..на 13.04 първи преглед и се видя сакче и ембрионче ..10 дни някъде

# 566
В момента съм в 8+ г.с. някой може ли да ми каже до коя г.с. се приемат зарзио,пролутекс и прегнил?

# 567
  • Варна
В момента съм в 8+ г.с. някой може ли да ми каже до коя г.с. се приемат зарзио,пролутекс и прегнил?

Зарзио -до 8ма
Пролутекса-до 13та
Прегнил не съм ползвала

# 568
Моето Зарзио беше по схема и приключи в 5 г.с, така че най-добре консултирайте с лекаря, който го е назначил.

# 569
Зависи от състоянието ви. Може и по-дълго, аз съм в 9 г.с. и все още зарзиото ми е ежедневно.
Аз да питам дамите тук, които са имали хематом (май се водеше субхорионен) и силно кървене, отлепяне... наистина ли след това сакчето/плацентата се е залепила при вас, там където е било отлепянето? Докторите казват, че се залепя, но в интернет попаднах и на други статии:(

Общи условия

Активация на акаунт