Забременели след инвитро 54

• 46 888
  • 916
  •   1
Отговори
# 600
Има ли момичета тук със скъсена шийка?

# 601
Здравейте, някой от вас знае ли къде мога да намеря пролутекс?

# 602
Фейсбук група "Инвитро България"

Здравейте, някой от вас знае ли къде мога да намеря пролутекс?

# 603
Аз имам леко повишени асат и алат. Изследвах началото на юли месец и после след 2 седмици пак пуснах и имаше повишаване и на двете. Казах на моята докторка и тя ми предписа карсил (бял трън) за 2 седмици. След 2 дни ще пусна нови изследвания да видя дали има спад. Аз също съм след ин витро и сега пия аспирин акард и фракси/клексан 0.4. Не знам от кое може да е. В началото си мислех от стимулацията за подготовка за ЗЕТ, но щом има покачване не е от тях сега.  🤷‍♀️
Момичета, на някой случвало ли му се е да има повишени чернодробни ензими, по-конкретно Алат. Хематолога ми ги пусна и излезна завишена стойност. Аз съм на терапия фраксипарин 0,4 и той твърди, че е от него и от хормоните от инвитро терапията. Бях на гастро и там всичко изгледаше ок. Пуснаха ми допълните изследвания и те са наред.  Преди никога не съм имала завишени стойности. 🤨

# 604
Аз си поръчвам няколко пъти вече от Verutol.net. Сайтът е за лекарства от Турция. Може да се контактува и по вайбър. Днес поръчваш и утре са при теб 🙂

# 605
Пробвайте в аптеките на Токуда, Вита - там винаги съм намирала. Или аптека Атинамед.

# 606
Поръчах, утре ще ги получа. Благодаря ви от сърце! ❤

Аз си поръчвам няколко пъти вече от Verutol.net. Сайтът е за лекарства от Турция. Може да се контактува и по вайбър. Днес поръчваш и утре са при теб 🙂

# 607
Здравейте,
Днес бях на преглед. В 9 г.с. + 5 съм. Чухме пулс, който отговаря на седмицата, видяхме и ембрион, който също по развитие отговаря, видяхме телцето - има си всички крайници. Обаче се видя течност около главата и тила, нарича се мисля кистичен хигром. Докторката каза, че това може да е знак за някой вид синдром. Спомена, че е имала такива случаи, при които тази течност изчезва и няма проблем. Каза, че е фатално, ако е в 13 г.с., но все още имало шанс. Понеделник съм на пренатален тест, за да видим той какво ще покаже. Някоя от вас попадала ли е в подобна ситуация?

# 608
На някой откривали ли са му увеличена нухална транслуценция (NT) по време на контролен преглед?

# 609
Момичета, някоя поставяла ли е гиназол по време на бременост?

# 610
Момичета, някоя поставяла ли е гиназол по време на бременост?

Аз

# 611
Здравейте. Към тези, които слагат прогестан декс или евентуално пролутекс подкожно. В началото като започнах да слагам нямаше такъв момент, но вече всеки път, когато вадя иглата, излиза сериозна капка от лекарството, забърсвам, излиза пак. Притеснявам се, че така част от лекарството реално излиза отвън. Вадя иглата рязко, може би не трябва да е така, иначе поставям не наведнъж, а сравнително плавно. На някой случвало ли се е, нормално ли е, вие как поставяте?

# 612
И при мен е така. Аз след поставяне изчаквам 5 секунди преди вадене на иглата, но пак изтича. Бях чела някъде, че е нормално и не се замислям много Simple Smile

# 613
Здравейте и честито на всички забременели след инвитро 🤗🥰
Ние също имаме едно бебче със ИКСИ и още 2 5дневни ембриончета които са замразени. Обаче аз нещо се замислих... Когато правим трансфер примерно на две ембриончета и двете са успешни добиваме близнаци. Но, какво става ако направим трансфера на второто ембрионче след години? Означава ли че бебетата ще си приличат все едно са близнаци? Не знам дали добре се изказвам и обяснявам. 🙈 Не мога да намера такива информации в Интернет, па реших тук да попитам. Можеби някой се е зблъсквал с такава ситуация.

# 614
Summer.23, няма как да си приличат, защото са две отделни ембриончета 😁 Ако едно ембрионче се раздели на две, тогава стават еднояйчни близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт