Шоколад

• 21 043
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
А някой ял ли е бонбоните After eight? То не са точно бонбони, ами едни като тънки блокчета, ужасно вкусни с мента вътре, в една зелена опаковка са, обожавам ги! Heart Eyes

Предполагам, че знаеш и защо името им е след 8.
Ментово-шоколадовият вкус бил с възможна двойна употреба.  Wink

# 61

За шоколад умирам.Мога да изтъпча 300 гр шокорад без окото да ми мигне.След чаша вода мога и да повторя. smile3508

# 62
малко офф - някой знае ли къде мога да намеря готварски шоколад. Едно време в Билла имаше на големи калъпи, но преди няколко години изчезна  Sad
Има във  веригата "Пикадили".

10х, само там не съм се сетила да проверя  Hug

# 63
А някой ял ли е бонбоните After eight? То не са точно бонбони, ами едни като тънки блокчета, ужасно вкусни с мента вътре, в една зелена опаковка са, обожавам ги! Heart Eyes

Предполагам, че знаеш и защо името им е след 8.
Ментово-шоколадовият вкус бил с възможна двойна употреба.  Wink

Не знаех. Mr. Green

# 64
Ще ми обясните ли каква е тази "двойна употреба", че не се сещам? newsm78

# 65
Милка с ягоди и сега новия с малини... оооо, безкрайно сладко Crazy, искам един кашон от тях - подарък.

# 66
  • на правилното място, в точното време

От всичко това по много  smile3508 smile3508 smile3508

# 67
  • Варна

От всичко това по много

#Crazy #Crazy #Crazy Joy

# 68
Бях на 12, когато зет ми се върна от Коми и ми подари 6 шоколада Кот Д'ор, защото знаеше човека, че обичам шоколад Embarassed Изядох ги на екс! Twisted Evil Наложи се да викаме Бърза помощ, обаче още помня божествения вкус.
Обичам натурален шоколад - вкусен ми е натуралния на Колев и Своге, Нестле ми простеят като вкус.
After Eight мммммммммм!
Милка с лешници и стафиди мммммммммммммммммм!
85-те процента на Линд - само за заклети ценители! smile3508 eat

# 69
  • Стара Загора
На шоколад не мога да устоя.Никога.Фаворит  е Тоблерон.

# 70
Понеже не може да се гласува с две опции, гласувах за Милка, ни и Линд харесваммммммм.
Въобще обичам шоколад и съм му голям фен. Heart Eyes

# 71
  • някъде ... тук ...
Шоколад да е, ама без ядки Sunglasses

# 72
Тази тема ще ми стане любимата. Mr. Green
fiflyasha, кофти преживяване, хубавото е че не си намразила шоколада оттогава, имам една позната която беше изяла 4-5 наведнъж и оттогава се е отвратила. Joy
Аз най-много съм поглъщала за отрицателно време един огроооооомен Тоблерон, от тия най-гигантските дето ги има само по летищата, но до линейка слава богу не се стигна. Grinning

# 73
  • out of space
Два пъти годишно ям шоколад, но той е ION с бадеми. Ммммм

Ооооо точно за него щях да пиша! Страхотен е, но много трудно го намирам вече....

# 74
Два пъти годишно ям шоколад, но той е ION с бадеми. Ммммм

Ооооо точно за него щях да пиша! Страхотен е, но много трудно го намирам вече....

Скоро ядох от него.

Общи условия

Активация на акаунт