През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 818
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Честито на мама Муцуна и на мама Еллица. Grinning Пожелавам им много здраве и усмивки с малките бебета. Simple Smile
 Много приятно да разбереш такива новини,  ставам все по-нетърпелива за нашето бебе. Simple Smile
 Сега Ви пожелавам приятен ден, а на майките, чийто малки съкровища са болнички - пожелавам да оздравяват бързо, че да помагат скоро с бебетата. Simple Smile

# 121
  • Пловдив Белащица
Малкият Муцун още си нямал име  Mr. Green

А, забравих да пиша, че мама Муцуна праща целувки на тумбаците ни  Heart Eyes

# 122
Привет, мацки!
На мен също лекцията на "9 месеца" ми хареса, макар почти да не чух нещо ново.
Обаче много повече ми хареса запознанството и компанията с форумките от пловдивската група  Hug
lubricant,  не си взехме довиждане с теб, съжалявам, че изпусна кафето и снимките.

Честит син на нашата духовита и навита другарка Муцуна! Напразни са били притесненията,че беб е мъничък- я какъв висок мъж се появи, макар и малко по-рано! Да е жив и здрав, орисан с голям късмет в живота! Да расте голям и силен като тати, слънчев и духовит като мама!

Честита девойка Ралица на мама Еллица! Много да радва родителите си, да е здрава, нежна и красива като името си!

Скорошно оздравяване на малчовците на Ева и Зайо!

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 21:00 от Анонимен

# 123
Тука съм си бе, още съм матрьошка. Ама онзи ден покупки правихме, вчера обикаляхме родата, че нали Заговезни, а днес имаме новина- пуснаха ни тока в новото жилище най- накрая. Таткото амбициран си взема отпуска и сега за една седмица последни подредби- да се надяваме, че ще успеем да се нанесем до края, ама по случая момата трябва да кротува да може да си я занесем в новото жилище след раждането.

Браво на мама Муцун и мама Еллица, да са живи и здрави малките сладури и много да ги радват.  Hug  bouquet

# 124
Мини, добре,че се обади- тъкмо щях да редактирам постинга си,че пропуснах да питам за теб.  Peace
Момичета, усещате ли как вече следим всяко "изчезване" ...с трепет.

# 125
ЧЕСТИТО НА МАМА МУЦУН И ЕЛЛИЦА, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!  bouquet   bouquet  bouquet

# 126
Мини, добре,че се обади- тъкмо щях да редактирам постинга си,че пропуснах да питам за теб.  Peace
Момичета, усещате ли как вече следим всяко "изчезване" ...с трепет.
Спокич Уйч, ти първа ще разбереш, като му дойде времето  Heart Eyes

# 127

Честито малки бебчета!!!
Муцунка, Ели

Да Ви са живи и здрави мъничетата! Много да Ви радват! Детски смях навсякъде да има!

Сладурки! Чакам Всички родили да се обадят!
Чакаме новини също и снимки!

# 128
  • София
Честит син на Муцуна-Мляскуна! Радвам се, че всичко свърши добре.  
Честита девойка Ралица на мама Еллица!
Да са живи и здрави, да слушкат и папкат много (бързо да забравят за папкането нощно време та мама и тати да се наспиват)

Скорошно оздравяване на малките на Ева и Зайо! Бързо да свалят температурата, че мамите да съберат сили за напъните Simple Smile

# 129
аз чакам от 5 дни да чуя новини от Мини!
Влизам и все мисля, че тя ще е следващата!

# 130
Честито на всички мами и бебета!!! Да са живи и здрави!  bouquet Аз съм в Плевен и съм в очакване. Поздрави на всички Hug

# 131
Малкият Муцун още си нямал име.

И нашият беб с ник Пришълеца натам върви, дотук единственото име, дискутирано с татко му е "Радиатор" /комбинация от Райчин и Димитър/. Като споменах,че не искам да намесваме дядовците,ми отговориха: ОК, ама накрая да не го запишеш Пришълец  Mr. Green

Таня, ти също си под голямо "съмнение" Wink Стискам ти палци на ръцете и краката да мине леко!  Hug

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 11:27 от Анонимен

# 132
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
ЧЕСТИТО НА МУЦУНКИ И МАМА ЕЛИ!!!

И аз настръхнах момичета, имам чувството, че аз ще си остана с тумбака. За сега съм поръчала бебчо след 01.03. амада видим.

# 133
Честитки и от мен на новообебилите се Муцунка и Еллица Hug Hug Hug
Да са ви живи и здрави малкия Муцун и малката Ралица Peace

Ще чакам с нетърпение новини и от останалите, които все още са 2 в 1. То аз сигурно ще съм от последните, тъй че ако не всички, поне повечето от вас ще си минат по реда преди мен. Онзи ден на майтап някоя от вас спомена, че в понеделник се започва наново дъждът от бебета, и ето на baby_neutral baby_neutral

# 134
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА и от мен на МУЦУНА и ЕЛЛИЦА!   bouquet
Супер е когато има такива хубави новини    baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт