През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 814
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Зайо, и на мен ми се е случвало да се съмнявам дали има или няма температура.
Затова меря Simple Smile имам и обикновен живачен (остана 1 бр. вече, ако се сещате за премеждията ми със счупването) за сравнение.

morgause, количката и цвета са хубави Simple Smile
.... в началото, като ги видях ми бяха много странни тези Бъзове, ама нали и аз живот и здраве ще се сдобия/ще ме сдобият с такава, но моята ще е синя:  http://www.quinny.nn-bg.com/buzz/buzz.html (цвета е  или този който излиза • Topline Wakeboard или • Blue Mist Reflection)
А и нещо стари модел (даже тези, които са на страницата на Неделчев) по-ми харесват другите са много пъстри, а и аз си падам по-поизчистени модели, а и на новата промяна на модела още не мога да свикна Simple Smile.. консерва съм какво да се прави  Simple Smile

И от мен едни палци Мини Simple Smile

Не знам как сте, но аз ставам все по-нервна. Изобщо не търпя забележки, а пък ако не са оправдани ставам хала.   
1вия ме ръга от вътре, 2рия мрънка нещо, 3тия уж голям и той недоволства и си го отнасят без да се замисля.
Сестра ми ми беше на гости малкия и е голям фен и 2та дни покрай нея ми бяха страхотна почивка.
Вчера ми казаха една добра новина братовчед ми ще има бебе Simple Smile живот и здраве септември-октомври Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Днес успях да отида на лекцията на "9 месеца" и много се радвам, че се запознах с пловдивските мартенски мами. Само се извинявам, че изхвърчах така набързо и не можах да остана с вас за по кафенце. Но обещавам за следващия път  Simple Smile

# 107
Ох и аз съм така - ту непокист, ту страшно раздразнителна и не мога да търпя да ми повишат тон или да не ме слушат Simple Smile Ето днес Деница ме изкара извън нерви и щях да я удуша, защото не ми дава да й сложа капки в носа и сума ти от тях отидоха по очите й. Дърпа се, не мога да я удържа. Същото е с термометъра и направо вече се отказвам да се боря с нея като е болна   Crossing Arms

# 108
Честита ни нова седмица!
Явно всички ни "тресе " нервата, че и вчера на празника рано сутринта го отнесе баща ми...а той най-не заслужава Embarassed
gertrudka и аз бях запомнила, че си купила от Штъркел ваничката+стойката за 33лв. Вчера замъкнах мажо до там, но нямаше и незнаят кога ще има. А на мен хич не ми се дават толкова пари само за ваничка.
Ох, и аз съм не съм много в кондиция, хем ми се лежи, хем не...А има още толкова работа в къщи ooooh!
Абе, мацки тези превръзки за родилки като памперси ли са? Бая се облещих, като ми ги показаха в аптеката newsm78

# 109
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
има и по -малък размер, изглежда като нощно по-дебела обикновена дамска превръзка. Иначе и аз се опулих  на онези, големите.

# 110
Аз си взех от тези като памперси. Първият път нямах, обаче обикновените нещо не ми вършеха работа, ползвах си лигнин. Сега ще пробвам с големите. Знам, че ми течеше като река пък..

# 111
Eто един поздрав от мен за бебчовците ви Wink То по-скоро за женската част ама  Embarassed понеже много ме кефи http://free.data.bg/kreideiky/music/Vrabcheta_-_Banski_na_Laleta.mp3
Зайо, аз предлагам тази песничка да е поздрав от бебките за бебчовците Laughing Чак ме е яд, че не съм я намерила по-рано, за да я включа в МР3-ката, която си направих с детски песнички.

# 112
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Днес нещо наистина сме малко хора във форума. Взеха да ме гризат приятни съмнения.

# 113
Влизам само да се запиша. Марти още е с висока Т направо кошмар , вече четири дни. Нито иска да пие лекарства нито нищо , като видя зор слагам свещички въпреки , че той много пищи.
Зайо , дано бързо се оправите че е кошмарно.
Друго не се сещам като мога ще се включа пак.
Нямаме бебета като гледам.

# 114
  • Пловдив Белащица
Ау, ау, ау, как не ви е срам - два дни ме нямаше сте изписали 8 страници  #2gunfire  bouquet Сега докато ви изчета. Ама и аз една хаймана, от курса на 9 месеца сутринта и други задачи, преди 20 мин си влизам у дома и да почна с новините, ако някой не ме е изпреварил  Mr. Green

newsm44  stork-boy Муцуна си роди Муцун на 18.02 /т.е. вчера/ в 9,05 сутринта - 2800 гр 50 см. Муцун е в кувьоз, а мама Муцуна я боли дупето и пожелава успех на всички ни

newsm44  stork-girl Еллица роди Ралица на 15,02. Вече са си вкъщи от вчера.

Вече очакваме включване от мамите с бебоците  Mr. Green

Отивам да свърша малко работа и почвам да ви чета  ooooh!

# 115
еееееее честито на муцунка и на мама Ели,настръхнах направо,чакаме всички мами във форума за пресни новини.Да знаете,че и от Мини ще имаме новини не може толкоз време да я няма.Ние се връщаме от доки преди малко,порастнали сме малко и сме 2900,доки каза никакво раждане преди първи после може,ще ме чакат до 10 и ако не се наканя ще ми помогне.Уф ошашавих се и аз и абрави х за упойките да питам,Ан джи дано не забравиш утре и да питаш.

# 116
Честито , мили мами !!!!
Да са ви живи и здрави хлапетата и да ви носят много радост !!!
За втори път забелязвам , че като влезна в темата и попитам нямаме ли ново бебе и то се появява. Да продължавам ли да питам !!!

# 117
Ау, ау, ау, как не ви е срам - два дни ме нямаше сте изписали 8 страници  #2gunfire  bouquet Сега докато ви изчета. Ама и аз една хаймана, от курса на 9 месеца сутринта и други задачи, преди 20 мин си влизам у дома и да почна с новините, ако някой не ме е изпреварил  Mr. Green

newsm44  stork-boy Муцуна си роди Муцун на 18.02 /т.е. вчера/ в 9,05 сутринта - 2800 гр 50 см. Муцун е в кувьоз, а мама Муцуна я боли дупето и пожелава успех на всички ни

newsm44  stork-girl Еллица роди Ралица на 15,02. Вече са си вкъщи от вчера.

Вече очакваме включване от мамите с бебоците  Mr. Green

Отивам да свърша малко работа и почвам да ви чета  ooooh!

Леле, толкова се развълнувах за Муцуна, че и римата не може да ми дойде. Муцунке, желая ти да изпиташ най-голямото щастие на света с твоя Муцун. Да се възстановявате бързо и двамата и скоро да се гушкате и мляскунствате   bouquet   bouquet   bouquet

На мама Еллица желая нейната Ралица да е чиста като бистра водица да грее като ясна звездица! ЧЕСТИТА РОЖБА !!!     bouquet

# 118
 newsm51 smile3525 newsm74
Честито на мамитеееееее!!!Какво става много бебчета заваляха!? newsm78

# 119
Честити ни още малки бебенца

Общи условия

Активация на акаунт