През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 825
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
b]f_5pm [/b] и ДАН Ще Ви запиша телефоните. Аз в от Сряда съм във Варна.
В Четвъртък съм на изследвания към 8 сутринта. Ако свърша бързо ще Ви звънна за курса или за
срещичката по късно. Ако не ще дойдете да ме видите в Петък или другите дни като съм в болницата. Моя тел. е  0898 879 549
/quote]
 newsm10
даже и да закъснееш,звънни курса го откарваме до към 12 обикновенно ,а и за след това нещо може да организираме Hug

# 91
Гери, тук в София явно са по-"джаста-праста", отколкото в Плевен - изследването за СПИН не е задължително, аз май така и няма да се организирам да го направя до края на бременността. Така че не се притеснявай толкова, в изолатор май няма опасност да те сложат. Но изследванията са си необходими, нали трябва да се види дали всичко е ОК. На мен още преди две седмици ми пуснаха последните изследвания (само Васерамн не са, другия път), така че определено и на теб ти е време за тях.

# 92
morgause, количката много ми харесва и цвета също е хубав. Честита придобивка, дано много ви върви с нея   bouquet

# 93
morgouse, според мен на цвета на количката му няма нищо. На мен лично ми харесва Peace

# 94
Иди го кажи на лекарката ми, както и предния път така и сега  да било по-близо до термина. Ми то да ми ги направи направо след като родя Close
А аз даже и направление и обменна карта нямам, и тях тогава ще си получа, сигурно към 7-8 март в най-добрия случай  #Cussing out

А иначе, все си мисля, че е хубаво да се направи СПИН....все пак в болница, инструменти....кой знае как ги стерилизират..хич нямам доверие нещо Confused

# 95
Иди го кажи на лекарката ми, както и предния път така и сега  да било по-близо до термина. Ми то да ми ги направи направо след като родя Close
А аз даже и направление и обменна карта нямам, и тях тогава ще си получа, сигурно към 7-8 март в най-добрия случай  #Cussing out

Знам колко е кофти така. Дори всичко да е наред, мисълта, че не са ти готови нещата може да те побърка. Съчувствам ти. И аз не съм от най-подготвените, ама ...  Praynig дано всичко мине гладко

# 96
Радвам се, че цветът ви допада, всъщност, аз я купих по интернет, но я пробвах на живо и ми се струва адски удобна. Предното колело се завърта на 360 градуса и се сгъва и разгъва автоматично. И още много неща. Хубава е.

# 97
Добро утро и от мен!

Къде ги намерихте тези протектори за матраци на цени до 4-5 лв newsm78? Тези които съм виждала са на Дибо - 22 лв  ooooh! - от промазан плат, плътно и с ластици отстрани за прикрепяне за матрака; и еднократните чаршафи - найлон с пресован памук посредата на чаршафа.Не знам как се закрепя - мисля, че като обикновен чаршав се подпъхва под и отстрани на матрака.
Какви са тези, които имат от двете страни нещо за захващане към матрака?

deni_k, браво много бързо са действали от НОи. Дано и моите не се забавят Praynig

И работата с количката свърших!
Бяхме късметлии, защото лелята на мъжа ми ни даде пари за количката и ние допълнихме само 180 евро и си купихме една хубава:)
Слагам снимка. Бързам да кажа, че цветът е такъв заради намалението, но пък иначе струва почти двойно в другите цветове. Та затова, но и този не е толкова лош.

http://www.nidodigrazia.it/cart/zoom-foto.asp?name=pdc36035
На мен цвета много ми харесва. Аз попринципси падам по "убити"  Laughing цветове.

Зайо, секциото ми беше за днес ако бях останала в гадната болница в Бургас.
Сега е в Петък в Майчин дом.

Mimi4, стискам палци и чакам най-хубавите новини - едно сладко бебче  Hug

Онази нощ сънувах, че раждам без документи и без багаж. Ама така е, като нямам още нито едното, нито другото  ooooh! Накрая, като мургавите ни събратя ще ме вкарат в изолатора без СПИН и васерман и така.  Sad
Докторът ми каза,,че и без направление и без документи да съм спокойна че ще родя и нямя да ме върнат. Така че зайо не се тормози излишно, но все пак за твое успокоение им ги изискай  #2gunfire нама да те напрягт сега последните месеци, я.

# 98
 pregnantЕто и моя телефон:0898843140Даниела.
F_5Всъщност аз гледах снимките на 1 страница и не те познах,но името ми направи силно впечатление и после като се вгледах...
Аз до сега не съм ходила на среща на 9 месеца,но другите мами пишат хубави отзиви!Хайде сега чао ще ходя да видя какво става с нашата кошара-татито се е заел да я прави по мой дизаин и да го видя до къде е стигнал. 1crib

# 99
Здравейте и от мен.
Нощес киснах във форума до 3 часа- нещо ме гони безсънието и тази сутрин се успах. Заведох малкия на градина в 9:15ч.-голям срам.
До сега чистих, току що чух че свърши и втората пералня. Отивам да простра и да пусна една с бебешки дрешки, че от кога се каня и все отлагам че има време. От няколко дни ми е супер изморено, направо нямам сили за нищо. Предишния път тичах като кон до деня на раждането, никога не съм се чувствала така. 
 В 15.00ч съм на консултация, да видим какво ще каже док.

# 100
Предишния път тичах като кон до деня на раждането, никога не съм се чувствала така. 

И аз така  Peace ама явно като сме били по-млади и ... Сега понякога направо не мога името да си кажа от умора  Tired

# 101
И аз така!
Предния път 3 седмици преди термин съм смъкнала всичките тапети в кухнята отгоре до долу - лягах, ставах. После съм разчиствала до посред нощите, чак ми стана лошо, ама получих само викове тогава от половинката и никакво разбиране.  #2gunfire

Сега съм уморена. Tired Tired

А иначе поне моите дрехи ще ги перат и гласят майка ми и сестра ми, та съм освободена от това задължение  Peace

# 102
Майка ми е много суеверна и не ми дава да пипам нищо бебешко. Всичко тя ще пере, ще глади и т.н. А аз съм блогодарна за нейната суеверност.

# 103
Предишния път тичах като кон до деня на раждането, никога не съм се чувствала така. 

И аз така  Peace ама явно като сме били по-млади и ... Сега понякога направо не мога името да си кажа от умора  Tired
аха и аз съм в този отбор,ама нейсе не остана момичета Praynig
Мими стискам ти палци в петък.
Абе хора Мини се губи нещо,м
Следобед и ние сме на консултация и ще се отчетем Hug

# 104
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ми може Минито да е по разходки или покупки или просто да няма нет Laughing

А иначе и аз нещо не съм във форма. Хубаво е времето, а не ми се излиза.

Общи условия

Активация на акаунт