През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 871
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Въй, аз съвсем забравих за мартенската тема. Добре, че беше  Sade, да се вмъкне във февруарската и да ме подсети. Simple Smile аз нали се чувствам февруарска мама и от първия ден там пиша. Simple Smile
Ми да се отчета с новини и да обещая да не ви забравям повече.
Вчера бях на преглед (бях забравила колко е неприятен прегледа на магарето) и доктора каза, че бебето е на път. Главичката е в таза, имам 3 см. разкритие, изгладена шийка, тапата ми е паднала и чакаме всеки момент. Снощи се побърках от контракции, но не бяха регулярни и си останах в къщи. И по-добре, защото сега щях да лежа в мизерната болница вместо да съм си у нас. Ще чакаме по-сериозни болки! Simple Smile
Ако не на 22-ри ме вземат в болница и ме слагат на системи! Simple Smile

Ама и вие сте се обебили здраво Simple Smile
Страхотно е на първа страничка, като започнат да се появяват малките мишлета. Simple Smile

# 181
Мини, това може да е предродилна депресия Grinning Аз май имах такава първия път Simple Smile

Sade, незнам какви бои ползвате, но аз съм мазала с акрилна докато бях бременна първия път и не ми е миришела изобщо. то тя и не мирише де
Мале като се сетя как съм боядисвала врати в 9ти месец - от горе до долу - клякай, ставай и така 100 пъти. И пак преносих  ooooh! А сега не мога да си помисля да клякам и ставам така....ще умра от умора  Grinning

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 13:13 от zayo

# 182
Въй, аз съвсем забравих за мартенската тема. Добре, че беше  Sade, да се вмъкне във февруарската и да ме подсети. Simple Smile аз нали се чувствам февруарска мама и от първия ден там пиша. Simple Smile
Ми да се отчета с новини и да обещая да не ви забравям повече.
Вчера бях на преглед (бях забравила колко е неприятен прегледа на магарето) и доктора каза, че бебето е на път. Главичката е в таза, имам 3 см. разкритие, изгладена шийка, тапата ми е паднала и чакаме всеки момент. Снощи се побърках от контракции, но не бяха регулярни и си останах в къщи. И по-добре, защото сега щях да лежа в мизерната болница вместо да съм си у нас. Ще чакаме по-сериозни болки! Simple Smile

Ама и вие сте се обебили здраво Simple Smile
Страхотно е на първа страничка, като започнат да се появяват малките мишлета. Simple Smile

Стискам ти палци всичко да е наред  и по скоро да си гушнеш вързопчето !!!

# 183
Цитат
Аз днес ходих за последни изследвания на кръв и урина. Довечера отивам да ме "ровят"... Много ме е страх доктора да не каже, че влизам в болница... Как си го науми тоя човек, че бебето има нужда от "помощ", за да се роди... Ако изчезна за дълго, да знаете за какво е...

От вчера нещо започна да ми се гади сутрин. А нощно време имам леки менструални болки... Май деня Х не е далече...

А къде е Бимба...?

тук съм туууууук.Днес заведох Вики на градинаот осем месеца насам за сефте и ми е едно чоглаво без нея и за това напук чак сега се прибирам хаймана голяма Hug
Ани не се притеснявай от прегледа мен вчера ме прегледа доктора и каза тези дни няма да е и аз тотално се успокоих,че ще изчакам баба Марта и всички бодежи и контракции дето ги имах ми минаха сега припкам като сърничка Joy,да бе с тоз корем.
Ани свиркай след консултация да видим какво е положението при теб ще раждаме ли заедно или не,абе снощи гледах  първата страничка има още едно мамаче от Карлово за март,но се е покрило нещо не ще да пише.А и дано не забравиш да питаш за обезболяващи,че аз снощи се бях панирала отвсякъде Embarassed

# 184
уиш стискаме ти палци и да пратиш известие на нашите щъркели Hug,всичко ще е наред миличка  bouquet

# 185
Абе момичета, Фема защо вече не пише? Знаете ли нещо за нея?

# 186
Момичета, взех си изследванията и единственото, което ме притеснява е СУЕ 48 при референтни стойности до 25. Дали е нормално в напредналото ми бременно положение  newsm78

# 187
Embarassedи аз скоро се чудих а беше от редовните,може би е имала нет само на работата знам ли Rolling Eyes

# 188
А и дано не забравиш да питаш за обезболяващи,че аз снощи се бях панирала отвсякъде Embarassed

Ако не се панирам и аз... ще питам...  Mr. Green

И аз от много време се чудя...  newsm78 Дано всичко с нея е наред...

Ще чакаме по-сериозни болки! Simple Smile

Леле, Уиш, ама и ти си доста смела... Само аз ли съм такава страхопъзла...  Embarassed Имам чувството, че отивам на заколение...  Shocked

# 189
Момичета, взех си изследванията и единственото, което ме притеснява е СУЕ 48 при референтни стойности до 25. Дали е нормално в напредналото ми бременно положение  newsm78

Не се притеснявай. В клиниката, където ходя СУЕ на бременни изобщо не пускат, защото винаги излиза над референтните стойности и това се дължало на бременността.

# 190
Цитат
Леле, Уиш, ама и ти си доста смела... Само аз ли съм такава страхопъзла...   Имам чувството, че отивам на заколение... 
аз раждах Вики така,най-голямото ми неудобство беше,че не можех да мръдна заради ситемата иначе регулярните контракции дойдоха доста бързо и за 3 часа получих пълно разкритие  и родих,а преди това се мъчих цяла седмица,то тапа падна,вода ми изтече ,а контракции почти никакви

# 191
Цитат
Леле, Уиш, ама и ти си доста смела... Само аз ли съм такава страхопъзла...   Имам чувството, че отивам на заколение... 
аз раждах Вики така,най-голямото ми неудобство беше,че не можех да мръдна заради ситемата иначе регулярните контракции дойдоха доста бързо и за 3 часа получих пълно разкритие  и родих,а преди това се мъчих цяла седмица,то тапа падна,вода ми изтече ,а контракции почти никакви

Абсолютно същото беше и при мен първия път. Докито ми заминаваше на следващия ден на семинар, прибра си ме в болницата на нощната му смяна, включи ми системата, веднага тръгнаха силни и регулярни контракции и след около 3 часа Калина се роди.
Беше кратка, но пък сгъстена програма и затова много боля... Или казано по друг начин - много боля, но пък беше за кратко  Mr. Green Grinning

# 192
  • София
Ето малко отчет и от мен:
цяла нощ съм кръстосвала коридора:) 7 пъти до WC-то.
Имам някави странни болки долу ниско и от дясно отвреме на време получавам една подутина не знам точно каква точно част от бебо е ... коляно, краче или ръка, но е много силно. Simple Smile Лошото става когато всико се комбинира и то с още някое натикане отвътре Simple Smile

Малчо е сранително послушен днес (и той нещо здравословно не ми харесва, прокашля се, но засега го отдавам на растящите 2 кучешки зъба отдолу, нервен е, проплаква, но няма Т, да чукам на дърво), та съм по-спокойна не че от това страховете ми намаляват, но след като му се развикам после ми става още по гадно, че го пренебрегвам

А какъв апетит ми се е отворил не е истина Simple Smile, наобяд хапнах не акто за двама, а като за трима - една огромна чиния зеле и за десерт голямо парче баклава Simple Smile

Времето е страхотно, сякаш ми топли свитата душа   Nature Sun With Face Желая ви много усмивки

Вчера една приятелка ме пита: "какво сте се разбрали с тоята щерка за излизането" аз стоя и мигам и не мога да вдена за каква щерка иде реч, а тя ми се хили насреща... чак тогава се усетих ... още ми е трудно да мисля за бебо в ж.р.

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 15:08 от Мама на слънце

# 193
Тук съм, как да ме няма!

Мисля, че написах коя съм ..., но може и да съм пропуснала  Joy

# 194
Здравейте и от мен! И аз още съм две в едно и със същите симптоми като Мини.Не знам защо, но и аз с тази бременност нямам никакви сили, вчера ми беше особено безсилен ден Crazy, направо имах чувството, че не мога да помръдна.
Днес направих последните изследвания и на Преси също, защото мисля да го пускам тези дни на градина, след три месечен престой в къщи. Просто вече не мога да се справям с него, много съм тромава, а той е фурия ooooh!
В четвъртък ще ходя при докито, при който ще раждам да видим как ще става и в какво положение съм.
Честито на Муцунка и на Елица, да са много щастливи с малките бебоци!
Хайде весел ден на всичка с бебета и с кореми Wink

Общи условия

Активация на акаунт