Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 39 529
  • 976
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, нали съм ви казвала как ги мютвам и дори понякога отивам до тоалетната или да си направя кафе. И като се върна, си продължава. Joy Изобщо не забелязва, че няма никой на слушалката. За разлика от скорпиона и телеца - слушаш ли ме какво ти говоря?

Някой назад беше писал надълго и нашироко за водолеите. Дали ще ме насочите в коя част беше

# 721
  • София
Оф, пак се закачих с един Телец. Тия все едно машина ги е правила - огромно его и двойно по-голяма несигурност, която може да се стори като влюбване на някое неопитно девойче. Чакайте да напиша и две хубави качества - външен вид и хубав глас, които обикновено вървят към зодията.

# 722
Роки, и добри по тънката част 😅

# 723
Здравейте.Нов любовен интерес - мъж Близнаци. Връзка от два месеца. Аз съм Водолей.
Не съм сигурна. Лъжи, перчене, хвалипръцко, стиснат, ревнив .
Вашето мнение за мъж Близнаци и опит?

# 724
Връзка или просто интернет комуникация и по телефон?
Защото са крайно двулични и манипулативни. Задължително общувай с него на живо и го наблюдавай. Едно казва, съвсем друго прави, трето говори за теб на останалите.
Намери мои мнения, има за Близнаци мъж доста.
Кошмар на кошмарите.

# 725
Много непостоянни, бързо им омръзват неща и хора. Имат нужда постоянно от присъствие, не могат да стоят сами. Като ти каже добър ден, гледаш дали е ден. Забавни са и остроумни, обичат да са център на внимание.

# 726
Връзка или просто интернет комуникация и по телефон?
Защото са крайно двулични и манипулативни. Задължително общувай с него на живо и го наблюдавай. Едно казва, съвсем друго прави, трето говори за теб на останалите.
Намери мои мнения, има за Близнаци мъж доста.
Кошмар на кошмарите.
Връзка, даже и брак иска. Но съм пас.

# 727
Хаха все едно са под калъп. И моят Близнак искаше брак от първия месец. Внимавай и имай едно на ум. Тези бързания не са случайни. И имай предвид, че са адски комуникативни. Вероятно паралелно ги обяснява на поне още няколко мацки. Даже може паралелна връзка да има. Кое те притеснява в него първосигнално? Не подценявай знаците.

# 728
Здравейте.Нов любовен интерес - мъж Близнаци. Връзка от два месеца. Аз съм Водолей.
Не съм сигурна. Лъжи, перчене, хвалипръцко, стиснат, ревнив .
Вашето мнение за мъж Близнаци и опит?

При това описание, защо си с него?

Опита ми е само приятелски.
Двуполюсни. Хубаво чувство за хумор. Вятърничиви. Голямо его.

# 729
Цитат
И моят Близнак искаше брак от първия месец. Внимавай и имай едно на ум.
Къде ме върнахте с тия близнаци Laughing Но благодаря за дискусията, рязко спрях да се чувствам виновна за едни провалени отношения. Още тогава ми беше странно - познаваме се от 1 седмица и айде да живеем заедно. Open MouthRolling EyesLaughing

# 730
Аз имам още по-куриозен случай с Близнак.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:49 от Г-жа Рамацоти

# 731
Което ми напомня за един козирог, който в гимназията беше овършал половината ми приятелки, бяхме в една компания по едно време. След време, вече студенти, се срещаме и той ми обяснява как съм жената на живота му. JoyLaughing "Ммммм?! Не, мерси!"

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 14:59 от zlatenceto

# 732
Този Козирог ще да е имал Близнак или Лъв в любовната сфера

Още един Близнак имах. Той се оплакваше на колежката си, че не го искам, а сега е женен за нея. След тези двамата, чуя ли Близнак....с 200 бягам

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:51 от Г-жа Рамацоти

# 733
Цитат
Той се оплакваше на колежката си, че не го искам, а сега е женен за нея.
Rolling Eyes T.e. тази му колежка ме озадачава повече от него.

# 734
Класика в жанра.

Общи условия

Активация на акаунт