Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 084
  • 976
  •   1
Отговори
# 855
Без час на раждане ще знаеш другите планети, само не и Луната и асцендента. Но аз го казах само като обяснение защо може да има стиснат Овен например, а не че питам хората при запознанство за час на раждане или съветвам някого да го прави. Най-малкото издава твърде силен интерес такова запитване. Relaxed

# 856
  • Тра-ла-ла
Луната също понякога може да се определи и без точен час. Т.е. в рамките на 24ч е в една зодия.

Ден/месец/година на раждане може да разбереш и без да питаш директно. Например от фб профила.

# 857
Ама то е така - много често хората не оценяват жестовете или себеотдайността на раците. И като си приберат вересиите, се започва- ох, ама ти не беше така, ох, какъв си егоист. Точно егоистите и консуматорите много обичаат да разправят как трябва да им правиш добро, те да го приемат за даденост и ти гък да не казваш, защото я си сгафил да поискаш взаимност или благодарност, веднага ти се казва, че не е от сърце. Няма такива неща, това са манипулации, които раците пък много лесно хващат и това ги прави да се "стискат" още повече.

Ето това мнение е много точно за жените.

С мъж самата аз не бих се занимавала. Прекалено немъжествени ми идват вкл. и с парите. Има някакъв съспенс и изпитване дали пък няма да ги прецакаш, оставиш и да се инвестират ли в теб изобщо. Отделно са емоционалните манипулации. Мъж да реве повече от мен - категорично не. Също са големи сладкодумци.

# 858
  • София
На мен друго ми прави впечатление. Как на втора среща си говорите за имоти, ремонти и пари. Изначално е сбъркана тази комуникация и бих си плюла на петите. Същото е, че им знаете Луната, Венера и т.н къде им е. Ако ще трябва да съобразявам всичките му планети къде са и той ми дава инфо в началото на запознанството ни за такива неща, значи и двамата не сме в ред
В онзи момент ми беше тема, тъй като аз самата си бях купила имот и го обзавеждах. За пари конкретно не сме говорили. Както и да е, темата не е за това.
Съгласна съм за мъжете Лъв - уж са щедри, ама не са. Малко повече са егоисти и гледат да се възползват повече, отколкото да дадат. Освен това имат доста нарцисистични черти, повече от другите зодии.

# 859
Не разбирам за какво е спора, но е доказано, че мъжете от земните зодии, са най- стиснати и пресметливи.
Аз му купувам Армани, той ми подарява Бию, и това,че много добре знае, аз какво ползвам и всеки път е "опиянен" от аромата ми.
Така на няколко празника и естествено, че ще е пътник, не след дълго.
За лъвовете- те не смятат,,не правят сметка, когато харчат. Това е разликата с другите.
Може и последния лев да си изхарчат за удоволствия, пък за ипотеката, после ще му мислят.

# 860
Какво ще кажете за мъж Близнаци?

# 861
  • София
Стиснати сме земните.
Обаче много влияние оказват асцендент и Луна. Имах един Козирог с асцендент Лъв, който харчеше като Лъв. Даже понякога му се ядосвах, ама малко.

# 862
Какво ще кажете за мъж Близнаци?
Повърхностни женкари, на които не можеш да разчиташ. Където има изгода- там са.
Иначе, забавни, щедри, хубави хора, ама да не са ти у къщата.

# 863
Има разлика между мъже и жени, а тук плюем мъжете
За Близнаци много сме писали, прочети назад

# 864
В моето обкръжение, всички близнаци са с любовници- няма мъже, няма жени. Особено жените, въртят по няколко и винаги сухи излизат от водата.

# 865
Овни и Стрелци не се скъпят за себе си или ако трябва да направят добро впечатление с цел да съберат овации, добро отношение и т.н. То това те го броят реално за инвестиция Laughing
Виж, Везните са класически стипци, че са и мързеливички.

# 866
Има ли някой изобщо, който ще се раздава без нищо да получава? На такива им казват наивни.

# 867
Стиснати сме земните.
Обаче много влияние оказват асцендент и Луна. Имах един Козирог с асцендент Лъв, който харчеше като Лъв.
дъщеря ми е Козирог с асцендент Лъв и харчи като Лъв.

# 868
Лъвът харчи най-много от огнените, но пак фокусът е "за мен". При огнените това много ми се набива на очи.
Земните си правят сметката повече от тях на прима виста, но те сякаш са по-склонни например да дарят за кауза, огнените "инвестират".

# 869
Много хубаво си го написала. Земните не са стиснати, а умеят да си правят сметката, което е много различно. И винаги имат нещо, за което дават неразумно много пари, всеки различно
Огнените уж са щедри, но основно за себе си. То там Егото е на пиедестал

Общи условия

Активация на акаунт