Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 39 504
  • 976
  •   1
Отговори
# 735
Какво мислите за жените близнак? Възможно ли е да са хем уж супер открити, хем доста умело да се прикриват?

# 736
Това е оксиморон. Или си открит, или се прикриваш

# 737
Ами ако е на принципа Др Джекил и Мр Хайд, единият близнак ще е открит, после като влезе в образа на другия, ще се прикрива 😄

# 738
  • София
Близнаците са мъжки к***и. Използвачи, келепира, нямат особена мъжественост, хамелеони, нагаждачи и безскрупулно забиват нож я гърба.

# 739
Чак толкова зле не са! Аз имам горчив опит, но все с нещо са ме омайвали, че да ми е хубаво години наред. Хамелеони е може би най-точното определение

# 740
  • София
Аз нямам интимен опит, само наблюдения. Но ми стигат. Не ги харесвам изобщо, в топ 3 на неприятните зодии са ми.

# 741
От въздушните харесвам само мъжете водолей, но пък не съм имала интимни отношения с такъв, така че мнението ми е по-скоро частично.

# 742
  • София
И аз тях ги харесвам. Луди са по цялата глава. В леглото са огън

# 743
приятелките ми жени- близнаци са готини
мъже близнаци само колеги и бивш шеф съм имала, мнеееее мерси

водолеите мъже са едни от най-точните хора,
само да им задържиш интереса, правят живота лесен и интересен

# 744
Аз съм писала назад в темите за мъж Водолей, бивш колега, беше обсебен от мен. Последно се чухме в края на миналата година чисто по приятелски, държа да подчертая. Приятелката му е 20 години по-млада от него, привлекателна и атрактивна жена е - Близначка. Навсякъде в соц. мрежи е показал и е отбелязал, че са заедно. Само където за пореден път при последния ни разговор ми каза - "Когато станеш моето момиче, така и така..." Та толкоз за любовта в социалните мрежи.

И аз познавам мъж Близнак, който се загаджи с колежка на бившата си жена, впоследствие се ожениха.. Не ми е минавало през ума, че е "умишлено", четейки последните коментари. 😀 В края на краищата надявам се наистина да са щастливи.🙂

# 745
  • София
И аз харесвам Водолеи. Имах големи надежди за един тази пролет, но не било писано. Интелигентен, красив, музикант, в леглото топ....пфффф.
И един хубав ден просто изчезна.

# 746
И аз имам подобна случка с мъж водолей. Най-интелигентния, сериозен, ерудиран и духовит мъж, който бях срещала. Със страхотна професия и доста стабилен. И един ден просто "пууууффф" -  изчезна😀Или иначе казано, спря да има интерес към мен. 😀

# 747
  • София
Ооо. Интересното е, че се преселих в неговия квартал по чисто съвпадение. Все се надявам да го видя в супермаркета.
Знам, че професията му в момента не е супер, но видях какъв човек е, какво може...
Оф, изби ме на чувства....

# 748
  • София
Водолеите не са мъже за една жена. Серийни кръшкачи, което в тяхната глава не е и кръшкане. Имат какви ли не причудливи обяснения за поведението си. И си вярват.

Най- хубавата ми и дълга връзка е била с водолей, който беше коренно различен от описаното и имах грешна представа за тях. Като се запознах с още (много, защото те ми се лепят), олеле мале. И все пак - харесват ми. Интересни са. Интелигентни са.

# 749
  • София
Най-краткото обяснение на Водолеите: смятат, че са по-умни от останалите и държат да си дават време, в което да бъдат в компанията само на умни хора /за повече информация виж първата половина на това изречение/. Съответно лесно поставят останалите в групата лепки /предвид огромното време за уединение, което им трябва/ и си бият камшика, решавайки, че съответната персона ги товари или не им спазва границите. Останалото са детайли според особеностите на наталната им карта. Препоръчвам мъж Водолей на жена Водолей - другите трудно ще се нагодят към него.

Общи условия

Активация на акаунт