Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 167
  • 976
  •   2
Отговори
# 795
Неуверени, уязвими, чака аз да поемам инициативата.
Умее да лавира и да ми лази по нервите.

# 796
И големи манипулатори също. По- големи от скорпионите. Вече е в графа бивш.

# 797
1. Скорпион
2. Водолей
3. Рак
4. Овен
5> Телец

# 798
Всички са с отрицателно мнение, някои даже и казват, че мъж Дева си е патология. 😬

Без да знам каква слава точно им се носи, да кажа от единствения си опит с Дева - беше красив и не особено постоянен с жените. Моето усещане (и от жени Дева) е, че са егоисти и си гонят само техните интереси, без много да се питат за чувствата на другите. В същото време някак предразполагат към сближаване и са приятни за общуване.

# 799
Никой не пише за стрелец, май много бягащи по тъча. Но след овен, стрелец е моята топ зодия.

# 800
Никой не пише за стрелец, май много бягащи по тъча. Но след овен, стрелец е моята топ зодия.

Нямам впечатления от Стрелци в качеството им на мъже. Какви са според теб?

Досегът с жени Стрелци ми е достатъчен и не много приятен.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 16:01 от Cafe

# 801
Стрелците са ми в топ 3 най-готини.

# 802

Нямам впечатления от Стрелци в качеството им на мъже. Какви са според теб?

Досегът с жени Стрелци ми е достатъчен и не много приятен (то май излиза, че съм голям кривундел Grinning, на когото всички са му криви)
Забавни, широко скроени, безметежни, просто прекрасни.

# 803
Стрелците не са най-верните мъже. Иначе са леки характери, но моите впечатления са, че са меркантилни т.е. избират си ресурсни жени

# 804
  • София
Стрелците се доближават най- много по черти до непроявил се криминално социопат.

# 805
Стрелците са леки за общуване, леки характери не бих ги нарекла. Не са особено експресивни, но са забавни.

# 806
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мъжете стрелци са меркантилни, приятели с всички, но реално саможивци. Пробвай да им ограничиш по техните стандарти дори малко свободата и си чао. Иначе за приятелска компания са готини, забавни, но нямат цип на устата и много често нараняват хората и не могат да разберат защо другите им се сърдят, те просто казват истината. Лошото е, че ако ти им я кажеш на тях ще изчезнат на секундата и все едно няма да те познават. Имат силно его като всяка една огнена зодия впрочем. Не казвам, че е лошо, а просто констатирам.

# 807
Човекът до мен е стрелец, с асцендент стрелец. Честно казано не съм забелязала най-характерната черта, а именно прословутата свободолюбивост, за всичко се допитва до мен и споделя(но пък аз съм скорпион с асцендент скорпион). С лек характер е иначе, вярно е, че няма цип на устата, забавен е и лесно създава контакти и приятелства. Хората го харесват. Вярно е това, което прочетох по горе в мненията, не е особено експресивен и емоционален, не е и голям романтик, по-скоро е практик, но прави жестове и показва внимание винаги.
В темата най-малко се пише за мъже стрелци, което за мен е показателно.

# 808
Аз за първи път се сблъсках с овен и първите няколко месеца бях много впечатлена, споделяше какви уж жестове и отношение има към жените, виждах индикации че е искрен, правеше жестове и към мен. И в един момент започна да преувеличава и да си приписва несъществуващи действия- например купил е веднъж нещо или е платил сметката, като сме вечеряли, и след месец- два чувам че ВСЕКИ път плаща, купува и тн.
Светна ми червената лампа че щом така си съчинява с мен, историите дето ги е разказвал как се е раздавал за бившите също са измишльотина. Схемата е малко тип купил е дъвка, изкарва го че е напълнил хладилника и фризера.
Отделно страшен егоизъм виждам, интересува се само от себе си и собствения си комфорт, само неговите нужди се чува какви са, в момента в който аз споделя нещо, например че телефона ми е за смяна и мисля да го сменям с Еди какъв си, веднага да не пропусне и той -оооо и моя е за смяна, много по зле е от твоя и тн и тн. Сакън ред не остава за мен да кажа нещо, да се оплача от нещо, той се включва как той има по голяма нужда от същото, просто е забравил да го спомене досега, но се сеща щом го чуе от мен.
Ако сте с повече опит с овен моля споделете такива ли са или просто аз на някакъв крив овен попаднах? От близо година сме заедно но все повече се замислям как май не искам да продължавам тези отношения, той ме отблъсква с това си поведение.

# 809
Харесвам стрелците.
Първият ми мъж е такъв и бяхме над 10 години заедно.
Страхотен като приятел, забавен, лек характер, комуникативен, широкоскроен. Но изключително несериозен, аз бях в мъжката енергия постоянно - работа, задачи и тн. Шареха му очите и не само. Все още е същото момче, което беше на 24, а сега вече на 41.

В момента след едногодишна пауза и връзка след Козирог, който много обичах, но ме изтощи емоционално и психически, живота ме срещна пак със Стрелец... Колебая се (сефте Везна съм Grinning) дали да се впусна, но бях забравила диаметрална противоположност между земната и огнена зодия... толкова лекота, чувстото за хумор, липсата на дребнавост.

Иначе за Девите само приятели съм имала.. и пак са ми тегави на моменти. За съжалание сина ми е такава зодия, поне асцедента му е в Стрелец, а Луната в Лъв.

Общи условия

Активация на акаунт