Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 176
  • 976
  •   1
Отговори
# 810
Аз за първи път се сблъсках с овен и първите няколко месеца бях много впечатлена, споделяше какви уж жестове и отношение има към жените, виждах индикации че е искрен, правеше жестове и към мен. И в един момент започна да преувеличава и да си приписва несъществуващи действия- например купил е веднъж нещо или е платил сметката, като сме вечеряли, и след месец- два чувам че ВСЕКИ път плаща, купува и тн.
Светна ми червената лампа че щом така си съчинява с мен, историите дето ги е разказвал как се е раздавал за бившите също са измишльотина. Схемата е малко тип купил е дъвка, изкарва го че е напълнил хладилника и фризера.
Отделно страшен егоизъм виждам, интересува се само от себе си и собствения си комфорт, само неговите нужди се чува какви са, в момента в който аз споделя нещо, например че телефона ми е за смяна и мисля да го сменям с Еди какъв си, веднага да не пропусне и той -оооо и моя е за смяна, много по зле е от твоя и тн и тн. Сакън ред не остава за мен да кажа нещо, да се оплача от нещо, той се включва как той има по голяма нужда от същото, просто е забравил да го спомене досега, но се сеща щом го чуе от мен.
Ако сте с повече опит с овен моля споделете такива ли са или просто аз на някакъв крив овен попаднах? От близо година сме заедно но все повече се замислям как май не искам да продължавам тези отношения, той ме отблъсква с това си поведение.

Нарцис по учебник. Бягай!

# 811
  • София
Ха-ха аз съм Дева с асцендент Стрелец. За съжаление, съдбата почти не ме среща със стрелци. Предимно с трите рогати, както съм се оплаквала.
Та аз Овните си ги обичам. На стиснат Овен не съм попадала и въобще такъв егоист като описания.

# 812
Нима съществува Овен, който не е стиснат????

# 813
  • София
Шах с пешката! Не съм чувала за стиснати Овни. А имам семейни приятели, приятели, бивши...

# 814
И аз се чудя какви са овните, затова писах да чуя някой с повече опит и впечатления от тях да сподели. Дребнав е много моя, поръчвам да купи нещо, след това питам колко струва, да си го платя и казвам някаква сума, горе долу имам предположение, купувала съм го и преди. Да кажем че сумата е 23 лв, при което той казва не, 23.50 е 😅 и аз в ступор за тези 50 ст че си прави устата.

# 815
  • София
Аз не търпя стиснати мъже поради разни аспекти в моя хороскоп, така че този бих го зарязала на първата седмица.

# 816
Този господин Овенът – не му е от зодията. Просто тъпо парче. Която и зодия да е, няма спасение.
Овните, които аз познавам, нищо общо нямат с този – щедри, защитници, действат с мащаб.

# 817
Най-стиснати са Овните, водени от Козирозите,  Близнаците, Везните и Раците.
Овенът изначално е егоист, за него е хитра жена, дето с памук да му вади душата.

# 818
Нищо подобно на горното – Стрелците са стиснати. То и поведението им с емоциите е подобно.
Мъж Дева също, но нито една от изброените от камъчка зодии не съм срещала стиснат мъж.

# 819
  • София
Съгласна за Стрелец и Дева. Лятото на един Стрелец щеше да му се пръсне сърцето, че ме почерпи сладолед. И не е само това.

# 820
  • Тра-ла-ла
И аз се чудя какви са овните, затова писах да чуя някой с повече опит и впечатления от тях да сподели. Дребнав е много моя, поръчвам да купи нещо, след това питам колко струва, да си го платя и казвам някаква сума, горе долу имам предположение, купувала съм го и преди. Да кажем че сумата е 23 лв, при което той казва не, 23.50 е 😅 и аз в ступор за тези 50 ст че си прави устата.
Няма да е от Овена. Друга  зодия дава тази дребнавост. Можеш сама да видиш асцендента му, луната, венера, марс

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 18:16 от Джулая

# 821
  • София
Ооо, доста дребнави и злопаметни са овните, които аз познавам. Просто не личи веднага, защото са импулсивни и неконтролирани.

# 822
  • Deutschland
Нима съществува Овен, който не е стиснат????

Аз, ама не съм мъж. Пестенето ми е мега противно. Дребнавостта също. Винаги харча с размах и затова ме обичат. Уж де. Не се стискам, не броя стотинки. Лошото е, че когато имам нужда от помощ (не финансова), тези, за които съм се раздавала изчезват.

# 823
Девата и козирога мъже могат да са много брутални при развод... Аз не бих си и помислила за връзка с такъв. Сега един на близка в чужбина е повикал цялото село да свидетелства против нея за детето.

# 824
Огнените зодии не би трябвало да са стиснати (теорията, Линда Гудман Grinning). Джулая е права, виж асцендента, другите планети (може би Сатурн, който показва ограниченията, или Меркурий, който разкрива начина на мислене?). Овни лично отблизо не познавам, Стрелец - работих много дълго с такъв, но някак не съм забелязала отношението му към парите... явно е било нормално, без отклонения. Joy

Общи условия

Активация на акаунт