Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 103
  • 976
  •   1
Отговори
# 825
Абе едно е на теория, друга е реалността. Аз по-свидливи от мъж Овен и жена Стрелец не съм срещала. Пък нека са огнени

# 826
Хич не мога да разследвам къде са му луните, асцендентите и прочие. Толкова ми дотегна в последните месеци от тия тънки сметки и преувеличавания, че ще му бия шута. И без това още живее с мама, и други фактори има дето не са ок, тъй че за единия хубав секс не мисля да търпя.

# 827
  • Deutschland
Аз по свидливи от Риби не съм видяла.

# 828
Жалко, да разбирам ли, че мъжете Лъвове са стиснати?

Аз съм габровка, Лъв с асцедент Везни. Не съм мъж и ненавиждам скръндзи. Едно е да си разумен, съвсем друго е да издребняваш и да придобиеш специфичния манталитет за този тип хора.

Един от най-свидливите, които познавам, е Стрелец.
Синът ми е роден под същия зодикален знак и се надявам да е изключение. Simple Smile

# 829
Земните зодии са стиснати - Дева, Козирог и (оле майко!) Телец. Овен и Лъв са от най-щедрите, без значение имат или нямат, водните пък се раздават повече на емоции, отколкото на материални неща.

# 830
Моите наблюдения са, че Лъв са щедри. И мъже, и жени. Широки души са

# 831
С горното съм съгласна, обаче имам колега Телец, който е всичко, само не и стиснат. Прекалено широкопръст, ако трябва да съм честна. Близнаците също са много ларж.

# 832
Мм беше Стрелец и прахосник,никога не ми е правил проблем за пари и харчене,каквото исках ми купуваше,където исках ме водеше. И за своите прищявки доволно харчеше,беше с широки пръсти. Аз съм повече по сметките.
Наистина нямаше цип на устата,много контактен,все да е в компания,обичаше да разказва истории протяжно и да ги украсява.

# 833
Да, страхотни разказвачи. И колегата Стрелец такъв беше, сладкодумен и артистичен. Grinning

# 834
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Едни от най-стиснатите хора и мъже, и жени, които познавам са зодия лъв. Това многократно съм го срещала за тях, че са щедри, широкопръсти и на хартия сигурно е така. В реалността много горчи, че са толкова алчни, ламтящи и стиснати.

# 835
Едни от най-стиснатите хора и мъже, и жени, които познавам са зодия лъв. Това многократно съм го срещала за тях, че са щедри, широкопръсти и на хартия сигурно е така. В реалността много горчи, че са толкова алчни, ламтящи и стиснати.
Това пък, е най- абсурдното изказване за Лъвовете. Щедри са да, широкоскроени, обичат лукса и парите също, но обичат и да ги споделят с близките си хора. А за приятели в беда, дават всичко. Един мъж Лъв може и до Луната да ви заведе, разбира се, ако е влюбен във вас, а вие сте му спечелили доверието.

# 836
Най- ларж е Лъвът. Стиснати са Овните и още как, следвани от Везните, Рибите, Раците, Близнаците. Скорпионите също са много стиснати, но не са дребнави.
От тези зодии познавам мъже, за Стрелец и Дева не знам.
Имам приятелка Дева, пестелива е, но към мен никога не е била стисната.

# 837
Лъвовете обичаме да глезим любимите си хора и не сме дребнави. Ключовата дума е доверие.

# 838
Ха-ха аз съм Дева с асцендент Стрелец. За съжаление, съдбата почти не ме среща със стрелци. Предимно с трите рогати, както съм се оплаквала.
Та аз Овните си ги обичам. На стиснат Овен не съм попадала и въобще такъв егоист като описания.
Овните са прекрасни, аз също си ги обичам.
Водолей съм и мелим добре заедно.
Грижовни и щедри са, но не всички, но пък има такт и съобразителност.
И някак им вярваш и ме надъхват( супервайзорът ми е Овен).
Просто знаем, че можем да разчитаме на него.

# 839
За лъвовете и аз бих казала, че никак не са стиснати. Приятелят ми беше лъв и все бързаше той да плаща сметката, обичаше да прави подаръци. И то не просто нещо чисто материално и скъпо, а да има и някаква сантиментална стойност и история зад него. Майка ми, и тя лъв, е по същия начин.
Иначе за мен лично зодия, която много ме е впечатлила с това дори когато няма големи възможности, пак да е готова да дава, е ракът. Няколко човека познавам и въпреки че са много далеч от супер финансово, са много състрадателни и винаги дават от себе си за близки хора, за каузи, животни и тн.

Общи условия

Активация на акаунт