Приятеля ми е зодия Рак ,изглежда ,че тези рачета ,наистина имат проблем с разбирането на собствените си състояния и емоции.Искаше да ме види за първи път много напористо ,преди първата среща имаше много шеги помежду ни от негова страна .След няколко разговора ме нави да се видим ,след срещата дори искаше ,късно вечерта отново да ме види. Имаше само силни прегръдки помежду ни ,без целувки ,много приятен разговор на първата ни среща ,разходка до морето.На другия ден аз имах проблем у дома и му писах ,че излизам след което той буквално дотърча да ме вземе ,отново разходка на плажа .Много силни нежни прегръдки от негова страна ,чувах как сърцето му бие силно..беше красиво ,отново без целувки ,не беше нужно.Положи сам главата ми на рамото си и ме притисна силно към него!След което на следващият ден ,той се отдръпна ,каза ми ,че не съм му харесвала ,излъга знам ,защото още на първата ни среща ,когато го попитах как се чувства ,той ми отговори :"Щастлив ,че съм с красива жена ,като теб!" След което се отдръпна да си страда ,затвори се в себе си ,каза ми ,че не можем да бъдем дори приятели .Съгласих се ,като му казах ,че няма защо са изпада в депресия ,нищо не се е случило ,освен разговори и прегръдки,разходка ! Мислите ли ,че ще му мине скоро и какво ще последва според вас?Труден характер ,определено .Нарича ме :"скъпа приятелко" ,но видях по -голям интерес от това да е само приятелски.
Нямам друг коментар по темата. Ако някой ме нарече 'скъпа приятелко' не знам колко ще се въздържа да не се разхиля.