Зодия Рак ,проблемни хора със странни състояния

• 1 839
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте !
Приятеля ми е зодия Рак ,изглежда ,че тези рачета ,наистина имат проблем с разбирането на собствените си състояния и емоции.Искаше да ме види за първи път много напористо ,преди първата среща имаше много шеги помежду ни от негова страна .След няколко разговора ме нави да се видим ,след срещата дори искаше ,късно вечерта отново да ме види. Имаше само силни прегръдки помежду ни ,без целувки ,много приятен разговор на първата ни среща ,разходка до морето.На другия ден аз имах проблем у дома и му писах ,че излизам след което той буквално дотърча да ме вземе ,отново разходка на плажа .Много силни нежни прегръдки от негова страна ,чувах как сърцето му бие силно..беше красиво ,отново без целувки ,не беше нужно.Положи сам главата ми на рамото си и ме притисна силно към него!След което на следващият ден ,той се отдръпна ,каза ми ,че не съм му харесвала ,излъга знам ,защото още на първата ни среща ,когато го попитах как се чувства ,той ми отговори :"Щастлив ,че съм с красива жена ,като теб!" След което се отдръпна да си страда ,затвори се в себе си ,каза ми ,че не можем да бъдем дори приятели .Съгласих се ,като му казах ,че няма защо са изпада в депресия ,нищо не се е случило ,освен разговори и прегръдки,разходка ! Мислите ли ,че ще му мине скоро и какво ще последва според вас?Труден характер ,определено .Нарича ме :"скъпа приятелко" ,но видях по -голям интерес от това да е само приятелски.

# 1
Звучи като голям филмар. Grinning Нямам друг коментар по темата. Ако някой ме нарече 'скъпа приятелко' не знам колко ще се въздържа да не се разхиля.

# 2
Не знам какво имаш предвид под “приятел”. Проблем с разбирането имаш ти. Нищо няма да последва, отсвирил те е. Ти на колко години си?

# 3
1. Не приятелят ми, а "един мой познат"
2. Какво общо имат няколко големи камъка в космоса, с това, че човекът не знае какво иска? Или пък знае много добре какво иска, и това не си ти.
3. Хората могат да харесват нещо днес и да не го харесват утре. Вчера те е харесвал, после си казала някаква глупост и е спрял да те харесва. Случва се под път и над път.
Пий една вода и не седи пред вратата с булчинската рокля да чакаш някой, с когото сте се видели два пъти.

# 4
Какво общо има зодията?

Аз лично с такъв не бих се занимавала, то и по описанието ти няма какво да ме привлече. Ако си от напористите мацки, отивай да се бориш за сърцето му, но тия филми няма да спре да ти ги играе.

# 5
Звучи като голям филмар. Grinning Нямам друг коментар по темата. Ако някой ме нарече 'скъпа приятелко' не знам колко ще се въздържа да не се разхиля.

Това е начин ,по който се изразява уважение към теб ,да ,всичко е до това кой как го  разбира!

# 6
Аз много бих се обидила ако мъж, с който съм се прегръщала, изведнъж ми каже, че не ме харесва.

А ерекция имаше ли?

# 7
Колко пъти се срещнахте наживо?

# 8
2 пъти през ден

# 9
Пълно куку е този мъж, остави го да си страда сам.

# 10
Аз като чуя въздушна или водна зодия за мъж и си плюя на петите. Филм на ужасите.

# 11
  • София
Стелита, според мен, този пичага или не е наред в главата или е забелязал нещо много притеснително в теб. Някакъв голям червен флаг или много малко чевени флагчета. Аз лично от постта ти забелязах неща, които биха ме отблъснали.

Първо приписваш зодията, като основна харектеристи и пъвропричина на реални човешки проблеми.
Второ, викаш 'приятел', на някой който по твоя разказ не те е целунал дори, да не говорим за по-сериозни неща.
Говориш сякаш си на 13 години, а очевидно в други теми търсиш 40 хил лв кредит и ходиш на работа, което значи че си поне на 20г.

За някой с който си се срещала 2 пъти пускаш тема в БГ мама ..

Аз като чуя въздушна или водна зодия за мъж и си плюя на петите. Филм на ужасите.
Айидее намерихте се Grinning

# 12
  • на село
Абе, до човек е, хич не е до зодия.
Нищо им няма на Раците, живея с един такъв 35г, а пък съм Овен,  да си кажа, че нали въпросът опира до зодии Joy

# 13
Според мен проблем с възприятията и разбирането за нещата от живота имаш ти?
На колко си години?
И като чуя някой да говори за зодии, особено да определя някой човек, щото бил еди каква си зодия, не говори добре за интелекта.
Познавам хора от една и съща зодия, различни характери. Единия много добър човек, другия боклук.
След 2 срещи да наречеш някой "приятелят ми" е смешно.

Аз много бих се обидила ако мъж, с който съм се прегръщала, изведнъж ми каже, че не ме харесва.

Да, и след такова изказване нормална жена, ще прекрати контакти. Напълно и завинаги.

# 14
Самата на формулировка на заглавието е много нелепа. Ще кажеш, че от години сте заедно, имаш някакви дългосрочни наблюдения и търсиш помощ… А то били сте на две срещи, нищо не е станало като цяло, а ти му преписваш някакви твои си състояния.

Повярвай, нищо няма да последва, оставена си вече без дори да си почвана. Замисли се защо теб те вълнува въпроса. И вместо да си набиваш, че някой има проблем на база зодията, замисли се на теб какъв ти е проблема, че наричаш някого “приятеля” ми след две срещи с прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт