Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 085
  • 976
  •   1
Отговори
# 900
Джулая, лайкнах ти двата поста, защото пишеш много забавно и ме разсмя. Joy
Но все пак и великодушието не е чуждо на Скорпиона. А с тази "енергия от отвъдното" също е леко забавен на моменти. В смисъл с нея издава, че му пука. А ако му се довериш наистина, той няма да те нарани. Не че съветвам някой да експериментира, но при мен така се получи.

# 901
и за лъвската щедрост да се изкажа, или за пълната й липса Laughing
имах съквартирантка лъв, бащата на ММ е лъв и сегашния шеф е лъв,
все хора, отблизо познати и направо стиснати Money

# 902
С тяхната (зло)паметност и постоянно сканиране на хората.....няма шанс да не стъпиш на криво и да не те засекат. Не,  Скорпион няма да се разплаче. Просто ще ти драсне чертичка в графата "to kill"

Като решат, че искат да се махат - започват да се държат кофти, да не си вършат работата, да не си вдигат телефоните, за да предизвикат топката да е в работодателя и от него да излезе инициативата за прекратяване на договора.
имам го такъв подчинен Скорпион, който точно така действаше с кофти поведение,ослушване в работата ,избухвания,заплахи че ще напусне....м да,обаче срещу моята Луна в Скорпион с тези номера не става.Бачка си,човека.

Сканирам хората винаги,отдава ми се много лесно,усещам им мислите и чувствата безпогрешно.
Често гледам да не съм директна не защото не ми стиска,а защото направя ли го наистина бода с жилото.

# 903
...
Сканирам хората винаги,отдава ми се много лесно,усещам им мислите и чувствата безпогрешно.
Усещаш мислите и чувствата по отношение на теб или говориш за вътрешния заряд у хората, независимо от външното влияние? 🙂

# 904
Аз гласувам за лъв. Нещо не ги виждам много в класациите тук. Да не е моят само такъв? То е Его, самочувствие без покритие и най-много ме дразни, че бивее в някакъв розов балон, където всеки друг му е виновен за проблемите, но не и той. Щедър е когато реши, но на думи е повече.

# 905
...
Усещаш мислите и чувствата по отношение на теб или говориш за вътрешния заряд у хората, независимо от външното влияние? 🙂
най-вече ме интересува по отношение на мен. Да анализирам някого без да имаме вземане-даване-сигурно го правя по инерция.

# 906
Аз гласувам за лъв. Нещо не ги виждам много в класациите тук. Да не е моят само такъв? То е Его, самочувствие без покритие и най-много ме дразни, че бивее в някакъв розов балон, където всеки друг му е виновен за проблемите, но не и той. Щедър е когато реши, но на думи е повече.

Това 'всеки друг му е виновен за проблемите' не е от зодията. От човека е.

# 907
Еее, ама то настоящ мъж, пък с най-гадната зодия от всички. Joy Че смени го с някой с по-хубава.

# 908
  • София
Аз продължавам да подкрепям топ позицията на Девата. Един няма, дето е у ред с главата.

# 909
+1 за Девите. Няма друго такова психо.

Моята лъвска гледна точка е, че ние се отнасяме с хората, както заслужават.

# 910
  • Deutschland
И Овните сме така!
+1 за Девите. Няма друго такова психо.

Моята лъвска гледна точка е, че ние се отнасяме с хората, както заслужават.

# 911
  • Тра-ла-ла
Всяка зодия с голямо Его вярва в собствената си непоклатима правота за всичко и всеки

# 912
Само стрелците са тези, които махват с ръка и продължават. Все пак има още колко, много хора. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 913
  • София
Аз съм биполярна 😁
Стрелеца /асцендент/ говори "какво пък толкова". Девата е "аз казах ли ти, че бях права".
Въобще при срещата със всеки мъж в главата ми се борят двата гласа.

# 914
  • София
Да, предвид психарската им природа лесно махват, защото хората са им като предмети. Ако не е един, друг ще е.

Общи условия

Активация на акаунт