Мама РАБОТОхоличка бута бебешка количка

• 15 648
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Дес, шегувам се Hug.Да не се връзваш Wink
Калин4е, това със секциото наистина не зву4и никак добре Thinking.Вземи мерки скоро.Аз мисля тази седмица да ида на контролен преглед.ХОдих след 40-ия ден.Сега като звънях на доки в на4алото на месеца  той ми каза 4е е по-добре първо да се регистрира една менструация и - тогава. А на мен взе 4е ми дойде то4но на 6 месец Laughing.Сега мога да ида и наистина мисля да го направя.Ина4е оплаквания нямам. Моят доки е факир на секциото Peace( целува си ръцете Joy).в на4алото имах една болка , но това беше от апандисит SickЗа щастие не се е обаждал от тогава Praynig.И аз не съм си мазала белега( нищо 4е мазилата си седят ooooh!), и ве4е доста е избледнял и се е смалил.Имам още малко не4увствителност, но то е нормално- все пак 6 месеца не са много .
Аз сега пак съм на работа,  отново спала- недоспала TiredА работата е в разгара си и вси4ко мен 4ака Crazy.Хайде- 4ао за сега! ОТивам да ба4кам

# 16
Пу, да се разпиша и аз, че сега ми е паднало, а после знае ли се... Присъединявам се към пожеланията за Цачи, Кабив и Велмар! И благодарностите към ДЕС!

Калинче
, не те ли викаха на 40-ия ден за преглед на операцията? Не е редно да те боли след толкова много време. Аз след втория месец почти забравих за раната и тежко си вдигам отново...
Най-добре иди да те прегледат с ултразвук, но не при този "майстор", който е творил по тебе.
Аз имах подобен проблем с белег от операция, който растеше навътре - оправи се след втората операция и за сега нямам оплаквания.

# 17
Разписвам се и аз в новата тема и се надявам от тук нататък да имам повече време да пиша.
Доста е трудно обаче да огрявам навсякъде. Сутрин от 8 съм на работа до 16.30, а като се прибера ме чакат дете буболечки и домакинството , но не съжалявам, че се върнах. Определено се чувствам по-добре когато съм ангажирана с различни неща.
Искам да попитам и предварително да се извиня ако повтарям повдиган вече въпрос, но има ли такива от вас които са прехвърлили майчинството или просто грижите за детето на свекървите си. Ако има и други освен мен, моля ви се споделете как се разбирате с тях. В смисъл бъркат ли ви се в домакинството, в семейните отношения и т.н. Предполагам ме разбрахте за какво говоря Thinking
Хубава неделя на всички и да си починете , че го заслужавате Peace

# 18
Разписвам се и аз Simple Smile
Най-сетне всички спят,успях да се изкъпя,епилирам, лакирам и дори гримирам и се разписвам Simple Smile Утре повече Simple Smile

# 19
айде и аз да драсна...Преско все още ми е болен и днес основно се занимавам да го преобличам, като се изпоти от Т, да го накарам да хапне 2-3 лъжички, че не ще нищо освен вода и да се успокояваме на ръце... абе болно си ми е детенцето... Sad

това тирамису на Звездев и аз го правя и много ми харесва, но никога не му докарвам стройна "тортена" форма и малко прилича на кашите, дето ги яде Преслав...

хубава неделя вечер ви пожелавам - аз лично много обичам неделя вечер, защото в понеделник съм на работа и се връщам при по-любимите си задължения от тези в домакинството... което май значи, че съм работохоличка, а  newsm78

цунки  Hug

# 20
  • на правилното място, в точното време
 Аз вече се разписах в новата тема, но гледам че сте много активни като за неделя. Предната тема, преди "....ще я пишем до май" вървеше мноооооооооого бавно, но сега сме наббрали скорост! Бравоооооооо! smile3501
 elly_G , явно милата женица ти създава емоционален дискомфорт. Ние сме ги обсъждали, но да кажа и на теб, не й позволявай да ти се бърка. Това,че ти помага за децата, не й дава правото да ти се меси. Все едно, да наемеш домашна прислужница или жена,коят од агледа децата и тя да почне да ти дава акъл как да живееш.  Обясни й ,че има равила,които тя трябва да спазва! И толкова! Важното е любимото синче да е на твоя страна. В противен случай те чака  #Cussing out неравностойна битка.
Кате,браво на тебе! Аз като приспя домашните любимци и гледам да се потопя и аз, ако не съм на компа.Трудно се вреждам иначе- все нещо се сваля, има нещо за гледане,разни коефициенти и разни му там тийн - занимания  Joy Mr. Green
 Дразните ме с това Тирамису, обаче няма да се поддам - утре ще ям готова торта, че любимият остарява с още една годинка. Отдавна не съм се захващала с мащабната задача- торта Naughty
  Преско да оздравява,за да може мама да е спокойна! Hug
  Да ви подсладя малко вечерта - една почерпчица от мен, само не прекалявайте  Mr. Green

# 21
АЗ май основно през уикендите се вклю4вам - малко соло- изпълнение,Ама- кво да правя.Най-много си говоря сама или да оспамя темата Mr. Green.НО тия дни ми харесва 4е има активност. Peace
Борива, хайде Преско бързо да оздравява:hug:
Равиа, и моят мъж другата седмица има РД и съм изпаднала в голяяяяяяма 4удена по въпроса с подаръка newsm78.Давай някакви идеи, докато ти е на главата, 4е и време нямам ooooh!

# 22
РАВИЯ, е как да не прекаляваме, кажи? Аз поне съм със слаб дух за сладкото... Като видя шоколад и сърце юнашко не трае Simple Smile

# 23
Гримирани,лакирани,епилирани всички тук да пишат и да става лаф Grinning Кате_M,ама много готино си го написала Peace
Ааааа според мен това в заглавието на предишната темичка "ще пишем до май.." май,май ни амбицира много и като я почнахме та преди март я свършихме даже Mr. Green
Бързичко да оздравява Преско Praynig.boriva,да не би зъбите да са ви нападнали та има Т детенцето Thinking или просто е настинал.Дано да е първото,че минава по-бързичко Hug
РАВИА,мерси за подслаждането.Почерпвам се днес за последно защото от утре започва моят път към предишната ми фигура ooooh!.Амбицирала съм се,каквото и ще да става.През май месец сестра ми ще се жени,няма да ходя като прасе Tired Rolling Eyes Embarassed Blush

Хайде лека вечер на всички и утре успешен старт на новата работна седмица Heart Eyes

# 24
Дес, какво включва "връщането" към фигурата? Че и аз само плача, ама нищо не правя... Замислила съм се да пробвам този Хром, който го рекламират, че убива апетита към сладкото... Някой има ли идея или опит дали става нещо?
А за съжаление, не са зъби - настинка е и се съмнявам,че сме прихванали онзи ден като ходихме да ни гледат манту-то в белодробния диспансер, атам беше пълно с манги...нищо чудно някое цигане да ни е прехвърлило някое вирусче... Sad Зъбите в момента ми се виждат песен...

# 25
Една приятелка и мъжа й използват един 4ай и много го хвалят Казва се "Инхуа".Продава се в аптеките и струва към 7-8 лв.Отслабват и си ядат и са доволни.Всъщност - не знам - може и апетита да подтиска Thinking..Важни са резултатите.Аз на моя мъж се каня да му взема, 4е и той бременя с мен, ама сега не връща назад с килограмите Twisted Evil

# 26
boriva,смятам като за начало да изкарам 5 (ако успея и 7)дни на житното пречистване на организма.Често навестявам подфорума Красива мама и от там се заинтригувах.После ще продължа на плодове и чайчета(чай много много не обичам,ама... Rolling Eyes)и най-важното за мен е да спра сладкото,без хляб и месо мога Peace.При мен е много важно да започна,изкарам ли 3-4 дни после се пристрастявам и постепенно забравям за изкушенията.
Сестра ми пиеше Биоактив Хром - май не се похвали с резултати newsm78.Тя е доволна обаче от кафето Витаголд.И аз бих го пила,но кърмя и мисля че не става.А за чаят Инхуа в Красива мама четох чудеса Crazy,но и той не става за кърмачки.Спра ли да кърмя и ако не съм влязла в релси,ще го пия и него.Междувпрочем съм голям противник на медикаментите за отслабване.Винаги съм казвала и то от опит за да отслабнеш трябва Воля,глад и спорт Wink Аз като забременях и 3-те споменати неща заминаха на кино и резултатът в момента е ужасяващ Sick

# 27
Да се включа и аз в новата тема.
Събота и неделя кръстосвахме София и околностите за да се тренирам като шофьор и смятам че се справям добре.Даже започна да ми харесва:)Имах аз такива подозрения(че ще ми хареса) и затова се подмотквах досега да изкарам книжка,защото като свикнеш на хубавото после не искаш и да се сещаш за градския транпорт:)Има като родих Ния вече нямаше накъде..
Ния е малко хремава тия дни,но само това.Може да е от зъби - не знам.
На Борива пожелавам бързо оздравяване на бебо.
Колкото до отслабването и моите колежки са много доволни от Витаголд но аз не съм пробвала,защото и аз не съм фен на лекарствата за отслабване.Засега ограничих сладкото и правя по малко гимнастика и май има някакъв ефект.Хляб и без това не ям.
Пожелавам на всички лека и ползотворна работна седмица.

# 28
Ох, мами, вие като на състезание с новата темичка... Като гледам темповете до квоя на седмицата сме и взели здравето, че като се върне Кабив направо да пуска нова!
Борива, бързо оздравяване...
като сте подели темата за отслабването... мен ми се реве... Последните 5 години не мога да се похваля със кой знае колко стройна фигура, че мъж ми само ме угояваше - не си падал бил по слаби жени. Хубаво ама поне преди бременността бях дебела, стегната и без стрии. Сега положението е... Мамоооо... Корема ми е все едно съм в 5ти месец. Дет се вика хубаво ми направиха секциото ама така ми се е подвило шкембето, че не ми се вижда белега изобщо #Cussing out! Колкото пъти в последните 2 месеца ми отстъпват ред на опашката в магазина толкова не ми се е случвало през цялата бременност. Като килограми положението не е много по-различно от преди година, но пък за сметка на това имам 1 метър кожа повече и стрии за целия китайски народ. Воля за диети нулева, време за спорт никакво и на финала си се депресирам и нищо. Мъж ми все повтаря, че съм била най-красивата на света, ама как да му повярва човек като имам огледало. сега една приятелка ще си прави пластична операция на шкембето за ъщите проблеми като моите, но аз не знам кво да правя. Съвета на докитата е това да се предприема като човек покрие нормативката с ражданията, ама аз както мисля слез 3 години да имам второ това означава още 4 години да си ходя като балон. Вече като вляза в магазина не си избирам дрехи на вид, а вземам всичко, което ми стане... И съм отпрала едни огромни цицища, все едно ще кърмя  50 деца днес - никъв шанс да вляза в стандартно сако. Последния костюм, които си купих изглежда като взет назаем - нямам достатъчно широки рамене да изпълня размера, които ми побира циците! на финала взех някакъв компромис и не го закопчавам. А панталона е 2 номера по-малък от сакото. добре, че в нашият офис не се ходи с костюми нон стоп, че сигурно щях да изляза в 5 годишно майчинство - та да родя и второто и да мина през пластичния. Мъкааааааааааааааааа. Има ли някой добър шивач, че положението е страшно. А за витаголд - аз пих една опаковка - не забелязах да е спряло да ми се яде или нещо такова и да съм отслабнала е било само умствено. Даже моя приятелка такъв апетит отпра с него, че се бяхме хванали за косите, че сме обркали рекламата и това е за диета за напълняване  Joy.
Мами, а преборихте ли бременлийското затъпяване? Аз съм голям мераклия да си направя едни тестове за интелигентност на менса (ама пък не запомних кога и къде се правят), ама се плаша от резултатите. на моменти се чувствам толкова тъпа, че ми иде да се изруся!

# 29
Ger40,   202uu! От къде го вадиш това английско чувство за хумор?
Аз си признавам, че само веднъж съм отказвала сладкото успешно и там заслугата не е моя, а на Иван - като забременях с него, не можех да погледна торта чак до 9-ия месец. А шоколад хапвах по мноого малко, защото си спомнях, че ми е любим. Е, сега успешно наваксвам и даже по едно време докато кърмех активно, пак започнах да качвам. От около седмица май съм поела в правилната посока. Имам да свалям още 3-4 кг и ми се струва, че наблюдавам някакъв напредък - за съжаление в циците  Sad Като гледам - още 2 седмици и сме приключили с кърменето.
С тебе май не е лошо да си разменим мъжете за малко, щом ти трябва малко здравословна критика. Моят е ненадминат в намирането на кусури. Вече ми е трудно да издържам укорително-съжалителния му поглед, насочен към корема и дупето ми.  Cry Май наистина е време да престана да се правя на толкова работна и да се заема с грижи за формата си. Ама с това двуразово нощно ставане за хранене и игра съвсем не ми остават сили за спортни занимания.
Кажете рецепта за повишаване на волята!

Общи условия

Активация на акаунт