Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 119
  • 796
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Има три фактора , които определят цената на един имот:
1. Локация
2. Локация
3. Локация

# 136
1. Локация
2. Локация
3. Локация

Не и според форума на бг мама Simple Smile

# 137
  • София
1. Локация
2. Локация
3. Локация

ами това за трите фактора е по учебник
иначе и аз съм спорила с мъжа ми, дали бих избрала стара порутена сграда в Центъра на София пред супер лукс сграда в Обеля... Той ще избере второто или поне така твърди Joy ама кой знае

# 138
60 кв с хол-кухня, трапезария и две спални?

Като гледам, асансьор няма.

# 139
както обикновено нещата с локацията опират до броя хора, които я населяват.

# 140
1. Локация
2. Локация
3. Локация

иначе и аз съм спорила с мъжа ми, дали бих избрала стара порутена сграда в Центъра на София пред супер лукс сграда в Обеля... Той ще избере второто или поне така твърди Joy ама кой знае

Какво значи локацията е най-важният фактор? 5000 са ок според вас, а 6000? 8000 пак ли става?

# 141
1. Локация
2. Локация
3. Локация

Aко това беше абсолютно вярно защо непрекъснато чета недоволства, как този или онзи имот бил за изриване, как мебелите били стари, общите части неподдържани, нямало паркоместа, пък не бил тухла...
Явно не е чак единственият критерий локацията. Пък и нейната оценка е субективна.

Скрит текст:
1. Локация
2. Локация
3. Локация

А защо баш в Обеля? Няма ли и междинни локации като все някоя се явява оптимална като цена/локация/състояние на имота?

# 142
Защото се води като антипод Grinning

# 143
Аз все не разбирам месните, живея в  чужбина,  при нас  строят небостъргачи  и продават кутийките на безумни цени, но хората си ги търсят и искат. И като съм питала такива, които биха купили там,   казват заради високия сертификат на сградата, даже си мислят, че това ги пази от земетресения.
За локацията не мислят.

# 144
Аз бих погледнала също има ли зелена площ, дървета, алеи.
Небостъргач със сертификат е сюрреалистичен пейзаж за мен, няма да ме радва.

# 145
  • София
Ходила съм при съученичка в този блок преди 1000 г. По спомени имаше някакво малко асансьорче, но не работеше. Тя живееше на последния етаж. Още преди 1000 г. входа беше занемарен и очукан.
За мене тази част на Лозенец не е добра локация. Но вкусове различни.

# 146
1. Локация
2. Локация
3. Локация
Цената се определя от търсенето и предлагане, всичко останало са мечти. Понякога пазара надминава и най-смелите мечти , но в повечето случай реалността надделява.

# 147
1. Локация
2. Локация
3. Локация
Цената се определя от търсенето и предлагане, всичко останало са мечти. Понякога пазара надминава и най-смелите мечти , но в повечето случай реалността надделява.

Очевидно е, че добрите локации са най-търсените, та и от там цените...

# 148
Най-търсени и най-желани са различни неща Simple Smile Може Мерцедес и БМВ да са най-желани, ама най-търсени са Тойота и Шкода.

# 149
Да, всеки желае да живее около Докторски паметник, но се търсят апартаменти по кварталите. Въпрос на бюджет и поредното доказателството, че локацията е най-важна за цената.

Общи условия

Активация на акаунт