Отговори
# 660
И моят не е мръднал. Направих аз ексела - 36 деца са с променени точки. Само три са със значително по-високи –над 4 точки разлика. Тук таме са намалили с 0,5-1 точка. Има и едно детенце с 8 точки надолу Sad Има и едно с фиктивен номер, което вече го няма. Дано не сменят утре пак протокола Grinning  Чудя се и аз дали да отидем да му видим работата. Той утре е на пробен докъм 16:30. Може след това да му видим творенията. Купих и аз справочник, но съм от прецаканите без валчер! Наборът смята бала гледа в НПМГ 411 минимален и вика ама той нисък .... Обясних му хич да не гледа, че не е релевантен тази година. Сметна си бала с 95 по мат и 90 по бел и гледа, че не му стига за паралелката с математика. Прави пробния на Регалия сега.... Щял денонощно задачи да решава...

# 661
Ако ученик няма над 60 % от максимално постигнатия резултат по физика на изпита по природни науки на НПМГ, участва ли в класирането?

# 662
Ако ученик няма над 60 % от максимално постигнатия резултат по физика на изпита по природни науки на НПМГ, участва ли в класирането?
Никъде не пише изисквания за точки на състезанието, така че би трябвало да участва, ако наредите и НПМГ.

# 663
  • София
И с 5 точки участва в класирането.
На моята да й взели половин точка. Ние вчера ходихме, но тя искаше да води грешки и не сме гледали или смятали дали точките са й толкова. Аз съм ок, защото като изключим една грешка от недочитане, всичко за което й е стигнало времето е вярно.

# 664
Jsed , на междучасие пробния ли сте утре? Моя също е от 14часа..

# 665
Jsed , на междучасие пробния ли сте утре? Моя също е от 14часа..
Там сме Grinning На Дондуков.

# 666
Бях убедена че сме на Гурко ние😅ама с тоя размекнат мозък утре сутрин ще звъня да питам, да не се окаже че Дондуков е мястото:-)))

# 667
Ако има на Гурко, пиши да го пренасоча моя Grinning На Дондуков трябва да го водя, че не се оправя Grinning На Гурко ще го засиля сам.

# 668
  • при моите любими
И моят е на Дондуков в 14 часа утре. Със сигурност е там, сега си погледнах в календара. Трябваше да е на 1ви, но вдигна Т предишния ден и не отиде. Значи децата ще са заедно утре.

# 669
  • София
Чудя се и аз дали да отидем да му видим работата.
Ами не е зле да идете.
И госпожа Sisill също. Цитираха се конкретни точки, на конкретни деца. Онези големите разлики, които вчера се цитираха, аз още преди препроверката не ги видях.

# 670
Чудя се и аз дали да отидем да му видим работата.
Ами не е зле да идете.
И госпожа Sisill също. Цитираха се конкретни точки, на конкретни деца. Онези големите разлики, които вчера се цитираха, аз още преди препроверката не ги видях.
В последния файл няма такива фрапиращи разлики. Изглеждат по-нормално нещата.

# 671
Здравейте,
някой дали има отговори на тестовете от това помагало? Трябват ми отговори само на тест 13, 14 и 15. Ще съм много благодарна!
Скрит текст:

# 672
  • Варна
Със сигурност ги имам, но съм ги скрила някъде Simple Smile трябва да потърся довечера като се прибера.

# 673
Аз ги имам, но моето е второ издание. Не знам дали има разлика в задачите. Ако искате мога да пратя

# 674
  • София
Здравейте, за образуването на бал след 7ми клас, взима ли се общия успех на ученика от 5,6  и 7 клас? Или само оценките от БЕЛ и Математика в 7ми клас? На моя, в 5ти клас се очертава да има една петица по ИУЧ Математика. Това дали ще му повлияе след 7ми клас? А и той е този набор,2012, който ще е първия с новия тип матури.

Общи условия

Активация на акаунт