Отговори
# 600
Аз на миналия изобщо не получих

# 601
За НПМГ - кандидатите: има качен нов файл физика-нов.pdf.

# 602
За НПМГ - кандидатите: има качен нов файл физика-нов.pdf.
Къде? Дайте повече информация!

# 603
Моето дете изкара на последния в Междучасие на последния по български 75 точки ,33 на преразказа и 42 на първи модул,не съм доволна

# 604
Sisil, пак там на сайта им, обновен е файлът с резултатите от състезанието.

# 605
Наистина са различни и то с много точки за някои деца. Някой знае ли какво става? Оспорват точките ли?
Има деца на които резулатата е качен с 37 точки!
От 36 на 81 точки!

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 12:33 от sisill

# 606
Може ли някой да публикува последния пробен изпит по БЕЛ от Междучасие - ако е възможно, с верните отговори?
Ще бъда много благодарна.

# 607
Наистина са различни и то с много точки за някои деца. Някой знае ли какво става? Оспорват точките ли?
От 36 на 81 точки!
Ле-ле, а при физиците има 3 деца с по 100 точки. Браво на тях. 2 момчета и 1 момиче Simple Smile

# 608
  • София
От 36 на 81 точки!
Интересното е, че има и свалени резултати с около 20 точки, което е странно, защото след контестацията се очаква някои деца да вдигнат точките…

# 609
става нещо много странно. Имало е 3 деца с по 36.5 точки сега са 2 с толкова а 3тото е с 81. Тоест не е разменен номера или името, а реално точките от 36.5 някак са се превърнали в 81!

# 610
Такива промени не поставят ли под съмнение резултатите и обективното оценяване?
Не ме касае, но ако моето дете беше засегнато щях да си помисля, че резултатите се натъкмяват в нечия полза

# 611
Според мен просто е объркан списъкът и сега са го подновили. Явно имената не са отговаряли на писаните резултати. Което наистина си е стрес за всички.

# 612
Не знам. Тази година има супер много високи резултати по Биология. Гледайки мин бал миналата година май не е било така. Мин бал е 438/440.

Но не намирам резултати от миналата.

По биология имало един номер писан два пъти. Явно техн грешка.

# 613
Според мен просто е объркан списъкът и сега са го подновили. Явно имената не са отговаряли на писаните резултати. Което наистина си е стрес за всички.
Ако имената не отговарят на резултатите се сменят разместват само имената, но резултатите остават. Тук няма смяна на име, а резултат 36.5 става 81.
Има много завишени резултати.

Говорих с НПМГ казаха ми, че сбъркали при сумирането на точките.

# 614
Странна ситуация, а аз виждам пък на друго дете как точките са паднали с около 20. Определено има разместване.

Общи условия

Активация на акаунт