Отговори
# 585
Средния резултат на ПИ БЕЛ ми се струва доста висок. Явно децата вече са натрупали знания и инерция.
Дъщеря ми тази седмица ще има ПИ БЕЛ с учителя, при който ходи в група. Много се надявам и при нея вече да видим по-добри резултати. Не че е научила всичко, но така ми писна да се ядосваме на грешки от недоглеждане и бързане.

# 586
И предишните бяха около тези точки. Не е нещо фрапиращо по-висок

# 587
Благодаря за линковете и аз тези намерих.
Преправих за математиката за 19, 20 въпрос да са с а, б, в, г - измислям отговори. Допълних и в бланката 19, 20 въпрос да са а, б, в, г.
Малко остана... Предната седмица си беше в къщи - спеше до 10 после ставаше и решаваше с дядо си задачи по физика.
Изпусна класното по МАТ. То трябваше да е на 23ти, но нали им се наводни училището и го отложиха.
Утре ще го прави и той.
Днес една 6ца по КМИТ и една по биология - която му беше важна!
Като го гледам по Химия и МАТ не е ясно още, по другите предмети изглежда оформен.

# 588
  • Варна
Наздраве за майките и техните седмокласни неволи 🥂
https://www.facebook.com/share/r/tgQxkUJKuEhZwgw1/

# 589
Наздраве, моята госпожица днес научила и заспала става преди малко оф много съм изморена, няма ли да свършва тази учебна година, има ли й други мрънкащи набори.

# 590
  • София
Всички мрънкат вече. То си е за мрънкане.

# 591
  • София
То аз сигурно мрънкам повече от всички Grinning

# 592
Няма квоти в НПМГ
Да се отчета - пуснах заявленията за отсъствия по домашни причини през школо до класната. Прие ми го без проблем
За кои дни и на едно заявление ли са или отделни?
Две заявления - пет дни с първото, после е НВО и второто е за един ден

# 593
И моето недоволства. Гледам, че и много се разсейва с някакви комикси и рисува, явно така разпуска.

# 594
  • Варна
И на мен как ми е писналоооо. Миналата година по това време по-големият ми син казваше също, че му е дошло до гуша и иска да се свършва.

# 595
  • при моите любими
Влизам да питам има ли промяна тази година в оценяването по Бел за откриване на грешки. Върнаха му днес пробния по БЕЛ и е санкциониран за повече направени поправки.

# 596
Няма промяна. Точки НЕ се отнемат, само се дават за всяка правилно решена задача

# 597
  • София
Здравейте,

излязоха резултатите от последния пробен по БЕЛ на Междучасие
Пускам статистиката тук, ако на някой му е интересно

Аз не съм получила още мейл, има ли и други които да не са получили или да звъня в Междучасие?

# 598
Ако детето е правило по-късно, може да не е готов резултата и затова да нямате мейл

# 599
  • София
Ако детето е правило по-късно, може да не е готов резултата и затова да нямате мейл
на 25.05 се яви, явно са ме забравили!:)

Общи условия

Активация на акаунт