Отговори
# 570
  • Варна
Няма квоти в НПМГ
Да се отчета - пуснах заявленията за отсъствия по домашни причини през школо до класната. Прие ми го без проблем
За кои дни и на едно заявление ли са или отделни?

# 571
Изчистих пробния изпит 4 по БЕЛ, който ми прати *Sesil*.
За първи път изчиствам, има много кръпки, нямам draw фукция.

Ето теста:
Скрит текст:

Oтговорите не са пълни. Моля за съдействие. Моля да добавите нови отговори в пощата или мога да пробвам да дам линк за редактиране.
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=ac7f59e1df#

Отговорите от 18-24 липсват.
    Откриването на грешки трябва да се провери, учителката не беше маркирала 14 грешки, има добавени корекции и от мен.
    Нямаше преразказ

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 16:14 от toplomliako

# 572
  • София
cydonia, това е много жестоко да не може да гледа Италия - Испания.Сериозно го пиша. Тия пък как можеха точно на 20,06 вечерта да го сложат.

# 573
Моята също не е доволна от представянето си в НПМГ. Но като за само училищни знания и подготовка, а и при положение, че последна разбрах за този изпит, това училище ама въобще не го гледахме, го приемаме този резултат. Ако се беше постегнала и готвила поне няколко дена-седмица повече, може би щеше да е друго.
Но.... все пак не губим надежда. Heart

# 574
Някой споделял ли е последния по БЕЛ на Регалия?
Търсих в пощата и в темата и не открих. Ако да, може ли да ми пратите линк или насоки, много благодаря.

Мен ми е мъчно за НПМГ и нищо не ми се коментира.
Подаръци, празненства, албуми не са организирани. Децата се канят да разпускат на зеленото.

Някои има ли дете в испанската? Искам да попитам някои неща. Предимно за натовареността, нивото на езика и профилите.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:03 от toplomliako

# 575
  • София
toplomliako, аз имах допреди седмица дете в Испанската.

# 576
Родителите организирахме фотосесия, в петък децата и госпожите се снимаха за албума. Събрахме повече пари, за да има за подаръци и букети. За индивидуални подаръци и букети не съм мислила. Тъй като синът ми е в пмг, се надяваме както ние, така и повечето деца да продължим в 8 клас в пмг, така че не е съвсем раздяла като в другите училища.

# 577
Някои има ли дете в испанската? Искам да попитам някои неща. Предимно за натоватеността, нивото на езика и профилите.
За испанската мога само да кажа, че яко ги напъват и по езика и по БЕЛ и МАТ. Моята е в 8-ми клас, с езика стартира от нулата, в момента говори свободно, дори със скорост, която е много типична за испанския.
Но, в действителност се учи много повече от други езикови гимназии /контактува си с бивши съученици/.
Най-хубавото е, че децата в класа са интелигентни, подкрепящи и възпитани.

# 578
Има ли от къде да изтегля бланкте за НВО-тата?
Имам предвид там където ще попълват вернте отговори - беловата.
Не, разбира се. Раздават се с комплекта като започне изпитът. Нищо не се изнася - нито черновите, нито заданията.

# 579
Ние сравнително приближаваме средата на точките, аз доволна на фона на никаквата подготовка, нея пък малко я хвана яд, че ако беше поотворила поне учебника да поопресни, можеше да се справи добре, ама то с блеене не се взимат изпити. Изведнъж голяма любов стана това НПМГ, ама има друга на първо място и дерзаем нея през годината.

P.S. книжката на НПМГ с предходните тестове беше купена залудо.

# 580
  • София
Ето тук ги има и по бел, и по мат. https://vlevski.com/index.php/component/k2/item/72-nacionalno-vjnshno-ocenyavane

Аз имах дете в Испанската до миналата година.

# 581
Ето как са изглеждали 2022 г.
Математика
Тази година ще има разлика, защото тестовите въпроси са с два повече.

БЕЛ

На наборката директно ѝ ги разпечатах като прави НВО-тата от предишни години и попълва, за да свикне чисто визуално как изглежда.

Успях в обедната почивка да стигна до НПМГ да погледна какво е оплескала девойката по химия - последната задача с веществата.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:18 от merilen

# 582
  • София
Здравейте,

излязоха резултатите от последния пробен по БЕЛ на Междучасие
Пускам статистиката тук, ако на някой му е интересно

Кратка статистика на проверените работи до момента:

Първа част - статистика:

- среден резултат - 48/65 т.

- най-нисък резултат - 18/65 т.

- най-висок резултат - 64/65 т.

Втора част - статистика:

- среден резултат - 29/35 т.

- най-нисък резултат - 12/35 т.

- най-висок резултат - 35/35 т.

Статистика за целия изпит:

- среден резултат от изпита - 77/100 т.

- най-нисък резултат - 40/100 т.

- най-висок резултат - 97/100 т.

# 583
Моя вчера си е взел, но нямам мейл, така че ми е “добре дошла”.
Над средното и на двете части е,  което ме радва, особено за преразказа.
Математика още не е правил..

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 17:40 от second

# 584
Аз треперя за математиката, БЕЛ никога не ме е притеснявал, този е с 5 точки надолу, но пак е добре.

Общи условия

Активация на акаунт