Отговори
# 675
Към настоящия момент, набор 2010 ИУЧ не се взима, както не се взимат предвид и оценките от 5 и 6 клас. За набор 2012 все още не знаем какво ще бъде.

# 676
  • София
Засега се взимат само оценките от 7-ми клас, без ИУЧ, а в балообразуването -  оценките по два балообразуващи предмета от 7-ми клас /различно за различните паралелки, обикновено бел и мат/. Ако се прави промяна, тя би трябвало да е най-рано за сегашните четвъртокласници, другите са заварено положение.
Не се знае кой ще е първият набор с интегрирани изпити.

# 677
  • София
kroki_kk, в момента се взимат само оценките за 7 клас. Може да са и други предмети, не само БЕЛ и МАТ. ИУЧ не се включват. Но докато твоят син стане 7 клас никой не знае какво ще бъде.

# 678
Съдействаха ми вече за отговорите на тестовете. Благодаря на всички за помощта!

# 679
В някои гимназии в балобразуването за прием се взема оценката по чужд език за 7ми клас, примерно в 1во, 31во... Има и КМИТ, което съвсем ме изненада, като знак какво учат.
Скоро научих. Преди мислех, че е само Мат и Бел масово.

Има и други предмети специализирани в някои училища.

# 680
В някои гимназии в балобразуването за прием се взема оценката по чужд език за 7ми клас, примерно в 1во, 31во... Има и КМИТ, което съвсем ме изненада, като знак какво учат.
Скоро научих. Преди мислех, че е само Мат и Бел масово.

Има и други предмети специализирани в някои училища.

toplomliako, и аз така си мислех, ама... Оказа се, че в нашето училище си държат на КМИТ и всъщност трудно се изкарва 6.

# 681
Ако има на Гурко, пиши да го пренасоча моя Grinning На Дондуков трябва да го водя, че не се оправя Grinning На Гурко ще го засиля сам.
Цяла сутрин звъня, никой не благоволява …
Ще го закарам на гурко по раничко, да има време за предислокация 😂

# 682
И аз с изненада открих, че има различни балообразуващи от БЕЛ и Мат...вчера и резултатите от Регалия видях, не знам вече какво да мисля Cold Sweat

# 683
Да, има. Има най-различни профили и професии, затова има и различни варианти относно балообразуващите оценки от свидетелството за 7 клас.

# 684
Какви са плановете за последните 2-3 дена преди изпитите? Ще релаксират или ще учат? Аз вече даже да й кажа да релаксира, наборката не може, трескава е ....в общи линии нито учим, нито почиваме...ужасно положение

# 685
Оф, голям зор са тия въпроси с коя реплика на кой герой е или описанието за кой герой се отнася. Не знам защо е толкова трудно. Някой има ли нещо в резюме по темата?

# 686
  • София
zlatenceto, това имам

# 687
beb4o_fb, Много благодаря за добрината! ❤

# 688
Оф точно снощи моя решава едно с Джамбалаза и ровихме да го търсим тоя гад. Признавам си че аз сефте го чувам 😂

# 689
Оф точно снощи моя решава едно с Джамбалаза и ровихме да го търсим тоя гад. Признавам си че аз сефте го чувам 😂
И аз не го знам. Този от Немили ли е?
Като си го научила, подскажи с 2-3 изречения 😂

Общи условия

Активация на акаунт