Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 913
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Ще взема зехтин тогава.

# 421
Някой с отзив за тази пудра?

# 422
Хубава е, безцветна, има известен матиращ ефект(доколкото пудра може да матира). Известна е във форума и е препоръчвана от съфорумки. Имам я, доволна съм от нея.

# 423
Искам отново да похваля слънцезащитата  на Нивеа, с която се заредих подобаващо. Blush

Пробвах я и на плажа, без забележки! Heart

# 424
И аз я ползвам пудрата сега, лятото.
Обаче ме е яд колко зле правят опаковките. Това е много икономичен продукт, буквално 2-3г., че и повече я ползвам и е много кофти като й се счупи капака на втория месец.

# 425
А аз искам да похваля отново този ВВ слънцезащитен крем (тониран флуид):

Не се води матиращ, но попива бързо, не омазнява и (не мазнее), не лъщи, не люти на очите, предпазва добре. Изобщо чудесно попадение. Пп Само предупреждавам, че явно за много бели кожи цвета явно не се адаптира достатъчно, една съфорумка сподели в отзив в друга тема за това.
Пп Съфорумката marzeliva в темата за слънцезащита потърси мнение за Авен съпоставяйки ги със Sundance, лично мнение не мога да дам, не съм ползвала Авен, но мога да споделя мнение на колежка която си купи тонирана защита на Авен, а после тонирания флуид на Sundance и отзивите и бяха в полза на Sundance, сподели, че последния е по лек, ефирен, неомазняващ и по бързо попиващ, докато Авен и идвал по тежък.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 09:22 от Джаста Праста

# 426
Авен и на мен ми идва тежък, благодаря за отзива, ще взема да пробвам и това.

# 427
  • 🌊
Някой с отзив за тази пудра?

Хубава е, ползвам я дълги години и е перфектна за хора, които трудно си оцелеят цвета обикновено. И аз не намирам опаковката за прекрасна, защото първоначално ще си счупиш ноктите докато я отваряш, а след това толкова се разхлабва, че трябва да я държиш хоризонтално в чантата

# 428
За опаковките - да, не са добре обмислени, или пък нарочно е така, да купуваме по неволя.
На моя стик кристал се напука много капачката, жива е още, но внимавам как я хващам. А иначе има да го ползвам още много години, толкова е икономичен.

# 429
  • Deutschland
И пудрата с блясък на Есенс, по която бяхме луднали преди години в темата е с лесно чупещ капак. Повече капаци съм счупила и хвърлила пудри, отколкото ползвала.

# 430
  • Бургас
Тази пудра за лице ли е или ппотив изпотяване?

# 431
За лице против лъщене.

# 432
За опаковките - да, не са добре обмислени, или пък нарочно е така, да купуваме по неволя.
На моя стик кристал се напука много капачката, жива е още, но внимавам как я хващам. А иначе има да го ползвам още много години, толкова е икономичен.
Аз на моя рядко изобщо я слагам тая капачка, май само ако пътувам някъде и трябва да го сложа в багажа Grinning
През другото време си стои свалена, нека си изсъхва там, нали се мокри при нанасяне.

Но си е гадно по принцип когато опаковката не изкарва колкото продукта, човек се чуди какво да го прави и как да го ползва. На кристала не му пречи, но не с всичко е така.

# 433
А някой може ли да ми обясни как се ползва тази вода за коса 😭

# 434
А някой може ли да ми обясни как се ползва тази вода за коса 😭

Искам първо да изразя мнение относно състава: денат. Аколкол, пропилен гликол....притеснителен, като дезинфектант Grin
Нямам други съображения или идеи как се ползва Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт